bu hani dönmüyorm falan dien daghan varya facedekiş az önce acıktı bn buna numara cektm abi hatırladınmı sette tanışmıştık falan yok sen bana carpmıştın falan diye kandırdım baya baktım hatırtladm seni yok iyimsn fln demeye başladı yok seneryoyu okurken bana carpmıs abi ben burrsada oturuyom sete mete gelmedm hiç dedm baktım hemen cıktı
arkadaşlar o facedekilerin hepsi fake bnce daha öncede yazmıştım adamlar sırf bu işlerle uraşıyo birsürü face açıp hepsine ünlükişilerin isimlerini koyuyolar fazlada zor birşey degil zaten bir msn face kaç dakikada açılıyo yani onlara fazla güvenmeyin
Dağhan Külegeç Dönmuyorum Lütfen Rahat Birakin . Dün, 16:03 · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (6)Görüşleri Gizle (6)Burçin Daşoluk sorduk mu dönüp dönmeyecegını FATİH sen kendını kandırıyorsun artık
Dün, 17:02.Bektaş Çakar her ikinizede katılıyorum Dün, 17:03.Fatih F. Tekdemir ya cddi ben deil anaa baslayacam kız taktı nerden ckarıon benim oldugumu!! Dün, 20:03.İsmail Gölbaş sana bir soru sracağım , face de bir sürü dağhan külegeç war ve sen gerçekmiş gibi hep dönmicem diyorsun ama gerçek dağhan külegeç olduğunu kanıtla o zaman .bence gerçek dağhan hayranlarına böyle davranmaz. 5 saat önce.Burçin Daşoluk ya bu fatıh f.tekdemir gecenlerde konustuk dogruyu soyledı ama kımseye soyleme dıyor bır de
Paylaşılan linkteki profil zaten sahte.Gerçek hesabı var oda karga sayfasının hayranı olan profil.%100 gerçek o.erçek Ayşe Erbulakında arkadaşları arasında.Ve bütün tanıdık kişilerin
ben hayatımda bu adam kadar ketum bir insan görmedim...dizi de neler oluyo tek kelime konuşmadı çıkıp da...bütün bunlara ragmen kalkıp facebook tan mı muhabbet edecek? daha neler...
ben darhanın geleceğine eminim.....ben yönetmen samet çakırtaş.....onunlan çalışmayı çok isyiyorum çok yakında istanbula gidecem onunlan tanışma fırsatı bulacam ve onun benişm kısa film çalışmamda olmasını isteyeccem arkadaşalr.....NOKO FİLM YAPIM SAHİBİ SAMET ÇAKIRTAŞ.....
eğerki....kısa film çalışmaları İLEN İLGİLİ DUYMAK İSTEDİĞİN HERŞEY BURADA BENİM facebook link istek gönderdiğiniz taktirde cevap verecem...https://www.facebook.com/profile.php?id=1055227140..NOKO FİLM YAPIM SAHİBİ.....SMTÇKRTŞ......7.5.8. dünya BİR güN BENİ DUYACAK......AMA GÖRMEDEN DUYMAYACAK.....
Ya arkadaşlar sırf bu dağhanın gerçek profili diye ne kavgalar ettiler içlerinde bende varım ben sahte diyorum arkadaşın biri hayır bu gerçek yüzde yüz diyordu tabi haliyle sinir oluyordum......acaba kendisi girip yazacakmı buraya çok merak ediyorum
dağhanın gerçek facebook profilinde aynı resim var . ama diğerde sadece karga var. bnce o gerçek. çünkü arkadaşlarında yabancı kişiler var. dağhanın bunlarla resmi var