Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? C.tesi Haz. 19, 2010 9:22 pm
fragman çıktı yarın nete düşer
*Dnz
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? C.tesi Haz. 19, 2010 9:37 pm
Efe döndü gibi bir şey yok sadece Metin Efe'nin resmine bakıp ağlıyor.
erdinc1907
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? C.tesi Haz. 19, 2010 9:55 pm
metin abi öğrendi olayları anlaşılan.eğer bazı izlere rastlanırsa metin abi efenin peşine düşecek anlaşılan
bozkurt
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? C.tesi Haz. 19, 2010 10:33 pm
daghan külegec kavak yellerine geri dönicek mi cevapinizi beklyiorum iyigeceler hepinizeee :sleep:
DaghanSeveR
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? C.tesi Haz. 19, 2010 11:08 pm
ee nerde fragman bulamadım ?
ahmethalil
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 8:56 am
link verin lütfen
_kidman_
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 9:08 am
ya bizde fragmanı gördüğümüzde şaşırdık yeni bölümler hala yakında diyodu..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 9:13 am
fragmanı izleyip karar verirdim ama bence dönmicek
_kidman_
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 9:30 am
fragmanda da sadece 2 şey efeyle alakalı bence 1-metinn efenin resme bakıp ağlıo 2- aslının o bakışı ve başını güvene yaslayışı efeyle alakalı oldğunu düşünüyorum
efe sever
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 10:03 am
aslıyı bilmem ama metinin efenin resmine bakması bence bir gelişme daha önce bahsedip resmine bakmayan adam resme bakıyorsa biraz şüpheli bir durum gibi geldi bana
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 11:08 am
off bende izlemek istiyorum meraktan ölcem tv de mi verdiler yaa nerde izlediniz???
bayram_1997
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 11:19 am
tv de werdi dün gece
Dağhan nurdan
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 11:20 am
ßencede Resme bakmsı Şüphli;)
nazlı düzen
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 11:44 am
ne yani efe dönmyüor muuu?? fragmanı izleyenler linki paylaşabilir mi nette bulumuyo çnkü
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 11:46 am
ya neden resme bakması şüpheli anlamadım bence metin efe olaylarını öğrendi bu yüzden hatırladı resme bakıp ağlıyo abartmayın...
efeMutfak
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 11:49 am