Konu: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? C.tesi Haz. 19, 2010 8:40 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Çok merak ediyorum!!!
Yazar
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:20 pm
asıl önemli olan efenin ilk defa fragmanda olması bu kafa karıştırıcı cidden...
erdinc1907
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:31 pm
arkadaşlar metin abi ya olaylartı öğreniyo resmine bakıyo ağlıyo yada evde efenin odasına giriyo.resimi görüyo ağlıyo.mmine kesilikle ölmüyecek adım gibi eminim.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:34 pm
bende eminim ölmez ölürse dizi biter bana göre...
GadRofer
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:36 pm
Arkadaşlar artık o sahildeki iplerin arkasındakinin Efe olmadığını ögrenmiş bulunuyoruz Mine Ölmüyor sadece Heyecan - Elveda bölümünün alt yapısında Su yatıyor Su'nun Dizigen ayrıldıgını gazetelerden biliyorduk zaten - Mucize ' de Dağhan Külegeç'in diziye dönmesi,yaşaması'dır Tims'in bize yaptıgı siz dağhanı istemiyormusnuz -E getirdik ama iplerden degil Çok kesin kaynaklarım var hatta 1-2 gösterilmeyecek fotograf ama... Neyse hayırlı ugurlu olsun yeni sezonda
Dağhan Külegeç Kavak Yellerinde...
Gizemk.
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:37 pm
bi yerde okuduğuma göre bu tatil süresince kavak yellerinin 4 bölümü çekilmiş ve efeyle ilgili yorumlar şu şekilde 5. bölümden itibaren gelicekmiş. aslı okulundan mezun olucak deniz ve mine iyileşip istanbula dönmeye karar verecek.aslıda iş için istnbula gidicek ve orada efeyle karşılaşacakmış.
sezon finalindeki son sahnedeki eli görünen adam ise sanırım o uzun saçlı adam ve gene bi yerde okuduuğuma göre güven adamın peşinden gidiyor yakalıyor kimsin lan sen diye sormaya başlıyo adam ben burağın adamıyım falan diyor yani son sahnedeki kişi efe değil.
aynı zamanda facebook daki kavak yelleri sayfasında yeni sezonla ilgili fotoğraflar koyulmuş orada da tekne sahnelerinin resimleri var ve o uzun saçlı adam var buda şunun ispatı son sahnedki kişi efe değil :S tamamen kendi yorumum tahminim umarım efe geri gelir.. :( :S
-bsSra-
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:42 pm
Efeyle ilqiLi pek bişi buLamadm fragmanda bi metin agLıodu resme bakıp Okdr Dönceine dair cvp buLuncak bişi yok bnCe fragmanda ...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:54 pm
bende bulamadım yaa onu da efeyle ilgili olan olayları öğrendiği için diyorum ama... sadece şu detay önemli ilk defa fragmanda onu gösterdiler. :S
SiNeM_eFe
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 1:56 pm
BénDé açıLmyo fraqmann
omer_gzbyk
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:01 pm
evet arkadaşlar bir mucize efe bir veda ise mine olucak gibi zaten dawsons creak te mine karakteri ölüyodu belki ikiside yaşarlar herşey yenıden başladı demesi de bunu gosteriyo olabilir kesin mineyide aslı hayata dondurur aralarındaki buzlarda iyice erir .Yeni sezonda zaten konu olarak bişey kalmadı 5 bölüme kadar netleşir minenin durumu sonrada efe diziye adahil olur ve efe ile alakalı konular üzerinden devam edilir.
bozkurt
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:13 pm
yeni fragmaninda niye efeyi göstermediler , heycan mi yapicaklar vikide yaziyor efe ronlundaki daghan 4 sezonunda yeri alica belidir efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gellllllllllllllllllllllllllllll =ß
kararsiz
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:28 pm
GadRofer demiş ki:
Arkadaşlar artık o sahildeki iplerin arkasındakinin Efe olmadığını ögrenmiş bulunuyoruz Mine Ölmüyor sadece Heyecan - Elveda bölümünün alt yapısında Su yatıyor Su'nun Dizigen ayrıldıgını gazetelerden biliyorduk zaten - Mucize ' de Dağhan Külegeç'in diziye dönmesi,yaşaması'dır Tims'in bize yaptıgı siz dağhanı istemiyormusnuz -E getirdik ama iplerden degil Çok kesin kaynaklarım var hatta 1-2 gösterilmeyecek fotograf ama... Neyse hayırlı ugurlu olsun yeni sezonda
Dağhan Külegeç Kavak Yellerinde...
su diziden mi ayrıldı :(((( çok üzülürüm yaa..geri gelir ama
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:34 pm
biz okumadık öle bişey :S nasıl ayrılıyo yaa :S:S
kararsiz
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:35 pm
aynn bende çok şaşırdım :S :(
Dağhan nurdan
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:42 pm
Efe Dönsnde Su Gitsede Olar;)
tekgezer51
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 3:44 pm
nerden çkardınız ceren in yani suyun diziden ayrıldığını?
Duygusu
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 4:09 pm
ya şu kesin bilgim var diyip gidiyolar ya sinir oluyorum madem kanıtında elinde göster burda kimsenin kafası karışmasın net bilgi olsun ama yok bu fandakilerin hepsinin değil bazılarının huyu bu artık alıştık yanii.... :romi: :
Razıel
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 4:23 pm
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 4:44 pm
ilk bölümde yok efe bence kesinlikle :( minede ölmez ama belki su gider bir veda diyo ya ondan sonra pff bu ne dalgamı geçiyolar anlamıyorum ki o sahildeki adam kesn o uzun saçlıdır iyice saçmalamışlar gülüyorum artık sadece
_kidman_
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 4:58 pm
ilk bölümde yok ama bence çok iyi ipuçları çıkçak ve 2.bölüm efe üzerine olcak.. 3.bölüme efeyi arıcaklar 4. bölüm gelcek.. senaryolar böle
CASTIEL
Konu: Geri: Arkadaşlar K.Y nin yeni fragmanı çıktı sizce Efe(Dağhan Abi) Döndü mü? Paz Haz. 20, 2010 5:44 pm