Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
+5
aybkhem
kararsiz
efe sever
Dağhanist
safadizdar
9 posters
Yazar
Konu: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:33 pm
'Kavak Yelleri' dizisinin oyuncuları Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci aralarındaki büyük aşk ile gündemdeydi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Pelin Karahan'ın Facebook'ta ilişki durumunu 'İlişkisi yok' olarak değiştirmesi kafalarda soru işaretleri bırakmıştı. Cumartesi günü Antalya'da düzenlenen 'İsmail Cem Tv Ödülleri' ne katılan ikili arasındaki soğukluk gözlerden kaçmadı. Birlikte görüntülenmemeyi ve aynı masaya oturmamayı tercih eden Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci anlaşılan gerçekten ayrıldılar. İkilinin bu hallerinin diziye nasıl yansıyacağı ise merak konusu.
(ayakligazete.com)
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:35 pm
Pelinin facebooku yok paylasim için sagol
safadizdar
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:36 pm
yazılanlar bunlar, açmış olabilir....
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:38 pm
belki dağhan diziye geri dönmüştür ibrahim de daghanı istememiştir pelinle sahnesi olacak diye kavga etmişlerdir ayrılmışlardır nerden çıkardıgıma gelince daha önce duydugum kadarıyla dağhan yonetmenin yanı sıra ibrahimle de arasında soğuk rüzgar var diye saçma olacak ama ben buna bağladım biliyorum tezim çok saçma
safadizdar
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:40 pm
ama facebookta ki ilişki durumu yüzünden yazıyor yazıda :/
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:43 pm
bildiğim birşey yok tahmnim ve de aylar önce okudum ne kadar doğru bilmiyorum zaten dikkat ettiyseniz efe ile deniz sahneleri pek yoktu sonlara doğru uçuruma giderken bile deniz yerine gençler dedi ordan bagladım ama saçma bir baglama olabilir farkındayım fikrimi söyledim sadece
safadizdar
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 4:46 pm
fikrine saygı duyuyorum kardeşim
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 7:47 pm
çok saçma bence yalan bi haber çün kü pelin karahn her çıktığı programda facebook ve bezeri sosyal ağlarda üyeliğim yok dior... bunu bildiğim için hiç inanmıorum ama p. için tşk..ler...
safadizdar
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ptsi Nis. 26, 2010 7:49 pm
ö.deil sadece gördüğümü paylastım...
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:43 pm
diziye yansımayacak çünkü oyuncular bunlar.. ve rollerini en ii şekilde oynuyolar ..
yunus_emre18
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:48 pm
efe sever demiş ki:
bildiğim birşey yok tahmnim ve de aylar önce okudum ne kadar doğru bilmiyorum zaten dikkat ettiyseniz efe ile deniz sahneleri pek yoktu sonlara doğru uçuruma giderken bile deniz yerine gençler dedi ordan bagladım ama saçma bir baglama olabilir farkındayım fikrimi söyledim sadece
ama sen öyle diyorsun güzel diyorsun arkadaşımda pelinle aslı enver sarılırken dağhanla ibrahim biribirlerinin omuzunu kollarını atmış kızlara gülüyorlardı sezon finali sonra sı yani efenin üstünde beyaz gömlek vardı ve o uçurumdan düştükleri yer yani orda hatta bilerek çekilmemişler bi tane amatör dijital kamerayla çekmiş hatta dağhada güneş gözlüğü vardı...sitede olacaktı bul o resmi görürsün....
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:49 pm
pelin beyaz showdayken demisti ibrahimlen birlikde olmadini. yalanmis o haberler. . .
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:50 pm
vallah banada pelinle sarp yakınlaştı gibime geliyor 118.bölüm set arkası fotolarında çok samimiydiler bence yanii eğer sarpla arlarında bişi varsa veya olursa diziden ya sarp gider yada ibo gider aynı ortamda barınamazlar bence
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:53 pm
ekmek parani mi kazanirsin yoksa ayrilik yüzünden kavak yellerinde oyunculugunu mi birakirsin . onlar cocuk degiller bence öyle sacmalik olmaz
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:57 pm
bu eski haber o yüzden kilit.
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Perş. Mayıs 27, 2010 1:58 pm
aynı ortamda birbirleriyle sürekli sürtüşen insanların gerçekten verimli olabileceğine inanıyormusun 1 olmaz 2 olmaz 3 olmaz 4. mutlaka bir yerden patlak verir herşey daha beter olur bunu ne yapımcılar ne yönetmen nede senaritler göze alamaz hele hele eski sevgili modundaysa adam
tabii bunların hepsi varsayımmm
Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci arasında soğuk rüzgarlar esiyor.