Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 8:10 pm
evet bunu çoktan öğrendik ve hayallerimiz suya düştü
cypriot
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 8:29 pm
arkadaşlar hayalleriniz lemanın gördüğü kişinin efe olmasımıydı? eğer oysa zaten boşa ümitlenmişsiniz.efe dönerse sezon finalinde son sahnede döner.
Duygusu
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 8:32 pm
hayır biliyodum zaten lemanın efe yi görmediğini başından beri sölüyodum mineyi görmüştür diye ama burakı görmüş sanırım
emre_efe
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 8:49 pm
ama işte burağı görmeside herkesi etkilemez we leman burağı tanımıyo olarak yorumluyoruz. ayrıca daha sıkıcı olur ya ne yani BURAK mı kurtarıcak diziyi peh
darkower
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 8:53 pm
arkadaslar leman 115. bölümde başkasını görüyor burak ise 116. bölümde diziye gelicekk yani göreceğii başka birisi bana göre ragmanda da ne burak ne mineyi gösterdi hem o yüzden gördüğü kişi burak değil..
cypriot
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 9:07 pm
bence leman bu bölümde görmeyebilir o kişiyi.bölüm o sahnede bitebilir.ve gördüğü kişi burak olur 116. bölümde.belkide burak bu bölümde vardır minede vardır sadece fragmanda yoktur
darkower
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 9:10 pm
dediğin olabilir son anda görünce bitebilir büyük ihtimallede öyle olur. 116. bölümde burak çıkar okisi haklısın. ama bu bölümde olucakları sanmıyorum ben pek ..
Duygusu
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 9:24 pm
ya ben fragmanı izleyemedim ama metin aslı falan uçurumda mı ağlıyolar
cypriot
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 10:01 pm
aslı aağlıyo metin abi ağlamıyo üzgün ve şaşkın bakıyo.
cypriot
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 10:02 pm
yani deniz atlamaya çalışıyo atlıyamıyo demekki aslı ağlıyo olaylar üstüne herhalde.
sarah
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Çarş. Nis. 28, 2010 10:25 pm
deniz atlamaz metin abi fln tutar onu ama gerisi ne olur bilemicem burağın dönmesi ortalığı karıştırdırcak gibi
warrior5461
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Perş. Nis. 29, 2010 6:09 pm
arkadaslar bunları hepsi reyting oyunu inanmayınnnnnnnnn hayla anlamadınız kac sefer yaptılar bunları hayla efe miydi deniz miydi burak mıydı diyorsunuz efe gelirse magazinde felan duyururlar izlensin diye ama sizin gibiler efe döncek diye izleyor film reytin kazanıyor izlemeyinde görsünler ebesinkini bak sonra böyle oyunlar yapıyorlar mı direk efe teklif yaparlar yol yapmazlar
fetih
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Perş. Nis. 29, 2010 7:12 pm
artık burakta döndüğüne göre sarpta çıkacaksa dizinin sonu belli oldu.deniz-aslı , burak-mine aşkı olur.dizi böyle biter...
mhe_25
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Cuma Nis. 30, 2010 7:44 am
DİZİ BÖLE BİTESE YILIN EN SAÇMA DİZİSİ OLUR.
twist1
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Cuma Nis. 30, 2010 2:57 pm
yha hani nerde orada resimlerde burak yok link at birader burağın olduqu
Efem_diyet_mutfak
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Cuma Nis. 30, 2010 2:59 pm
Deniaz uçurumdan atlasın tam o anda efe görünsün ve dizi bitsin.
fetih
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Cuma Nis. 30, 2010 4:45 pm
zaten yeterince saçmalamadımı bunu yapmışlar çokmu
sarah
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Cuma Nis. 30, 2010 10:02 pm
burak kurtlar vadisi çekimlerinden çıkıp bi koşu kavak yellerine gelmiş gibi =)
emre_efe
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN C.tesi Mayıs 01, 2010 9:42 pm
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN C.tesi Mayıs 01, 2010 10:04 pm
herkesten intikam alacak mine.
emre_efe
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN C.tesi Mayıs 01, 2010 10:08 pm
intikam okunun hedefinde 3 kişi war ASLI DENİZ LEYLA diğerlerine ne özette HERKESİN yazıyolar yok böyle RATİNG OYUNU işte ya nası bse bu deli oluyorum!!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: BURAK DÖNDÜ..! VE O KİŞİ BURAK RESİMLİ BUYRUN Paz Mayıs 16, 2010 9:07 am