Arkadaslar Ben balıkesir de Ünüversitedeki Erbulak aiLesinin konferansına qittim.Dağhan Abi sakallarını kesmiş Çok karizmatik Duruyordu. 1 tane soru sorabildim. Diziye DÖnecekmisin diye ama istediğim cevabi alamadım olabilirde olmayabilirde canım dedi. :( Orada sorulan sorularda birçok Kavak yelleri ile ilgili sorular soruLdu Keske Foto çekseydim ama girişde tek tek tel kApattılar Üzqünüm.. Ama olabilirde olmayabilirde dedi.. iŞaLLah oLur sizcE OLURMU.?
efe sever
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:22 pm
adam daha ne desin olabilirde olmayabilirde demiş yani dönecekte düşünüyor bence
tolqahan77
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:34 pm
Arkadasm eger sen yalan söylemiyorsan gerçekten öyle bi soruyu sorup cevabını o sekilde aldysan hiç mrk etme dağhan dönecektir diziye..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:38 pm
döneceğini söylemesi doğru olmayacağı için üstü kapalı cevap vermiş işte yaa anlayın nie bu adam yok dönmem artık o dizi benim için bitmiştir demiyo siz kafa yormayn sabırlı olun bekleyin bişey kalmadı sezon finaline
dağhOKan
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:44 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
döneceğini söylemesi doğru olmayacağı için üstü kapalı cevap vermiş işte yaa anlayın nie bu adam yok dönmem artık o dizi benim için bitmiştir demiyo siz kafa yormayn sabırlı olun bekleyin bişey kalmadı sezon finaline
tımsde aynen böyle dedi böyle bir bilgi olsa bile söylenmez sadece girdiğinde görürüz dedi
efe sever
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:46 pm
tims bilmicekte biz mi bilcez onlar herşeyi bilirlerde hiçbirşeyi söylemezler
Duygusu
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:48 pm
ayy eğer doru sölüyosan varya kesin döncektir dönemese kesin bağırırdı hayır dönmüycem yeter artık falan diye allahım yaa inşallah dönerrrr
efe sever
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 3:53 pm
ben başından beri dönecek dedim eğer dönerse belki nasıl döneceğine dair tahminimde tutar da diziyi bundan sonra efeli olarak ben yazarım senaryo yazma konusunda iyiyimdir hatta daha önce yazmıştım efe 3 yıl boyunca nerde yaşadı diye 3-4 kişi diziyi batırdı yazarak belki ben toparlarım yazarak
daghan
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 4:00 pm
hc bir zaman umudumu yirmedim efe dönecekkkkkkkkkk
cypriot
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 4:05 pm
eğer bu haber doğruysa arkadaşlar dönme ihtimali çok fazla.güzelce dönmücemde diyebilirdi.
Duygusu
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 4:13 pm
yani
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 4:17 pm
kavak yelleri ile ilgili sorulan diğer sorular neydi?
efe sever
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 4:20 pm
efe kavak yellerine geri dönecek mi
yunus_emre18
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 6:32 pm
twist 1 arkadaşım senin hala o 90. bölüm sonrasındaki efenin sahildeki çekimlerini fotolarını bekliyoruz ya noldu fotolar yoksa sahlide getiriken denize mi düştü
efe sever
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 6:35 pm
efe 84 bölüm oynamadı mı 90 sonrası nerden çıktı geçerkenmi oynamış
emre_efe
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 7:03 pm
BALIKESİRDE ALTAN ERBULAKI ANMAK İÇİN TOPLANDIKLARINI BİLİYORUMDA senin dediğin eğer gerçekten doğruysa son olanlarda malum zaten KESİN DÖNECEK..!
g_90
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 7:07 pm
Evet toplanmışlar :
Türk mizahının çok yönlü ustası Altan Erbulak'ı yitireli geçtiğimiz 1 Mayıs'ta 22 yıl geride kaldı... 1 Mayıs gününe geldiği için ölüm yıldönümleri epeyce karambole giden büyük usta Altan Erbulak, 11 Mayıs Salı günü Balıkesir Üniversitesinde düzenlenecek etkinlikte anılacak... 11 Mayıs Salı günü, saat: 13:30'da Balıkesir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak Altan Erbulak'ı anma etkinliğinde Erbulak ailesi ilk kez tam kadro yer alacak... 2 yıl önce İstanbul'da Karikatür ve Mizah Müzesinde düzenlenen etkinliğe o dönem Norveç'te yaşadığı katılamayan Ayşe Erbulak da bu kez babasını anan konuşmacılar arasında yer alıyor. Altan Erbulak söyleşisine katılacak konuşmacılar; karısı Füsun ERBULAK, büyük kızı Ayşe ERBULAK, küçük kızı Sevinç ERBULAK, torunu Dağhan KÜLEGEÇ, Milliyet'te birlikte çalıştığı spor yazarı İsmet TONGO ve 22 yıldır onu her fırsatta anmaya çalışan mizah yazarı-karikatürist Cihan DEMİRCİ, 11 Mayıs'taki bu anma etkinliğinde Balıkesirli üniversite öğrencileriyle buluşacaklar...
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 7:09 pm
Eğer böyle bir cevap verdiyse bana göre %99 diziye döner.Peki twist1 arkadaşım Dağhan Külegeç'e kavak yelleri ile ilgili sorulan bütün soruları söyleyebilir misin?Çok merak ettim.Şimdiden teşekkürler.
sarah
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 9:37 pm
ya inanmıyorum böle dediyse döncekk kesinnnn inşşşş dönerrrr=))))))
cypriot
Konu: Geri: LütFen oKu... Salı Mayıs 11, 2010 11:31 pm
ya bunun bi görüntüsü felan yokmu.tv kanalları felan çekmemişmi ya
dağhanfanı
Konu: Geri: LütFen oKu... Çarş. Mayıs 12, 2010 1:21 am
umarııım döner.....
cnqzzz
Konu: Geri: LütFen oKu... Çarş. Mayıs 12, 2010 5:06 am
bu cevap çoq açık arkadaşlar yha
Duygusu
Konu: Geri: LütFen oKu... Çarş. Mayıs 12, 2010 8:03 am
ya evet orda kameramanlar falan yokmuydu acaba aslında olması gerekir off inşallah döner yaa eğer bu cevabı vermişse doğruysa kesin döner
dağhOKan
Konu: Geri: LütFen oKu... Çarş. Mayıs 12, 2010 8:18 am
inşallah döner
bu birazda olmayabilir kısmı bize bağlıdır dağhanı rahatsız edelim gir gir diye tamamen dönerim desin
twist1
Konu: Geri: LütFen oKu... Çarş. Mayıs 12, 2010 10:26 am
qiTtim arkadasim iSter inan İster inanMa soruyuda arkaşLa beraber sorduk... ßnce Dönecek Sezon Finali bomba si