arkadaşlar izlemeyin reyting cihazı diye bişeyye gerek yok. her kanalın bi fraknsı vardır. evde hangi kanal açık ise o kanaldan merkeze sinyal gider.nerden bildiğime gelince. elektrik elektronik mühendisine sordum. ve izlemeyin artık yalancı efeciler yüzünden 1. oluyor.izleyenler var biliyom. ama izlemen pazar öğleden snra yada netten izleyin.lütfen ya.
efe dönmicek anlayın artık bunu. izlemeyin. ya showu yada atv izleyin. lütfen. ky izleyenler reklamda barim başka kanalı açsın. lütfen gerçek efeciler........
Duygusu
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 9:20 am
evet reyting cihazınıda ben bitek burda duydum öle bişi yokmuş...
crazy53
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 11:04 am
"Kanal-i-zasyon" filmini izleyen arkadaşlar varsa orada da reyting cihazı ile ilgili bir sahne vardı.... Yani reyting cihazı diye bir şey vardır heralde..
Konusu===Filmde hakan yılmaz okan bayülgeni müdürlükten indirmek için reyting cihazı olanları bulup onlardan okan bayülgenden rüşvet aldıklarını ve onun için okan bayülgenin kanalını izlediklerini söylemelerini istiyor..
Konuyla alakası olmayabilir ama aklıma geldi söyledim xDD
ugurinho123
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 11:30 am
o yalan arkadaslar kavak yelleini kesınlıkle ızlemeyın netten ızleyın nbe olur yanı
raskolnikow efe
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 12:46 pm
evet arkadaşlar arkadaşın dedigi dogru bede elektronik okuyorum ve elektronikcide çalışıyorum uydu çihazı olan herkezin evinde reytıng çihazı vardır zaten evinde uydu çihazı olan herkez izlemesin
sarah
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 3:00 pm
ewt lütfenn izlemeyin herşey efe için
dontdisturb
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 4:52 pm
sinyal fln gitmiyo yemişler seni.. duygularınla oynamışlar..
Duygusu
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 5:08 pm
illa cihaza gerek yok bence izlemeyin...
cypriot
Konu: Geri: lütfen....... Cuma Mart 19, 2010 5:21 pm
bencede izlemememiz gerekir ama reyting cihazı doğru arkadaşlar.reytinglerin veren yapımın açıklamasında yer alıyo. 20000 hanede yer almakta.
efeeeee
Konu: Geri: lütfen....... C.tesi Mart 20, 2010 12:53 am
işimiz reytinglere kaldı yani hep böle oluyo su bölümde gelicek diyenlere inandım gelmedi reyting düşürelim gelicek dendi izlemedik reytingler düştü ama gelmedi ylda daghanı gören duyan yok varsa nete düşmüştür ama kavak yellerine gelmedi 110. bölüm dediler şimdide gelmicek saçma 110. bölümün anlamı ne neden 115 değilde 110 sezon finalimi hyr ee neden sordunuzmu diyenlere hyr kaynak varmı yok kanıt varmı yok reyting mi o geçti arkadaşlar bi insan salak olması lazım bangır bangır efe geri dönsün diyrz mesajlar e-mailler konusmalar gazetede çıkan haberler hepsi hiçmi görmediler gördüler daha fazla para istemiyolarmı bumu yani dağhan kendisi kabul mu etmedi onunkanıtı var önceleri bi programa katıldı ve işimden memnundum ama böle oldu falan dedi döner ama teklif gelmedi 110. bölüm olmassa yeni koz sezon finali arkadaşlar 110. bölümde dağhan geri gelmesse sezon finalinde gelicek dicek bazı kişiler inanırmsıyz inanırız ama sonuç dağhan yine olmıycak...
omer_gzbyk
Konu: Geri: lütfen....... C.tesi Mart 20, 2010 8:35 am
tüm efe ve daghan severler lütfn netten izliyelim veya pazar günü izleyelm
safadizdar
Konu: Geri: lütfen....... Paz Mart 21, 2010 6:59 pm