Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:21 pm
güven aslıya ispanyollar gibi şarkı söylüyor eşek ile boğanın farkı işte mine aslı ya sana çok acı çektircem gibi bişey söylüyor. mine denize sen benim için yoksun denizde mineye diyo aynısını leyla denize mine bizi biliyormu diyo sonra deniz mine sen beni hala seviyorsun diyo işte işte mine çocuğu doğurmiyacam diyor..
çok açıklayıcı oldum dimi
Dağhanist
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:25 pm
Arkadaslar Bakin !!!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:26 pm
OrijinaL.Adam demiş ki:
güven aslıya ispanyollar gibi şarkı söylüyor eşek ile boğanın farkı işte mine aslı ya sana çok acı çektircem gibi bişey söylüyor. mine denize sen benim için yoksun denizde mineye diyo aynısını leyla denize mine bizi biliyormu diyo sonra deniz mine sen beni hala seviyorsun diyo işte işte mine çocuğu doğurmiyacam diyor..
çok açıklayıcı oldum dimi
evet çok açıklayıcı ama en sevdiğim lafın eşşek -boğa farkıydı
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:32 pm
abartılcak bişey yok yaa ne eşşekmiş buda
Misafir Misafir
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:33 pm
Dağhanist demiş ki:
Arkadaslar Bakin !!!!
bu fotoda dikkat çeken eşşek değil bence aslı nın surat ifadesi tipe bak
dağhOKan
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:47 pm
DağhanÆ demiş ki:
Dağhanist demiş ki:
Arkadaslar Bakin !!!!
bu fotoda dikkat çeken eşşek değil bence aslı nın surat ifadesi tipe bak
eşşek nasıl dikaktini çekmez hem eşşek geçmişin simgesi artık urdan sonra dağhan gelmez ise u ölüm sart değil
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:49 pm
okan biliyorum eşşeğin ne anlama geldiğini ( güven ) ...
ama aslının tipe baksana
dağhOKan
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:50 pm
DağhanÆ demiş ki:
ama aslının tipe baksana
zaten ona çok güldüm de bu arada eşşek hariden de güvenin ta kendisi
Sanki aslı anıracak gibi duruyor
not: eşşek birde ıslak sa dağhan direk denizden çıkıpta gelir
Misafir Misafir
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:52 pm
dağhOKan demiş ki:
DağhanÆ demiş ki:
ama aslının tipe baksana
zaten ona çok güldüm de bu arada eşşek hariden de güvenin ta kendisi
Sanki aslı anıracak gibi duruyor
not: eşşek birde ıslak sa dağhan direk denizden çıkıpta gelir
anırmak eşşeklere mahsus
Duygusu
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:53 pm
arkadaşlar cıvıtmayalaım ama bu eşek minenin oyunu eminim sürekli aslıya efeyi hatırlatıcak bnce
Misafir Misafir
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:53 pm
duygusu demiş ki:
arkadaşlar cıvıtmayalaım ama bu eşek minenin oyunu eminim sürekli aslıya efeyi hatırlatıcak bnce
bişeymi oldu duygu ?
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 3:58 pm
ben eşek boğa farkı derken eşek=efe boğa=güven kastetmiştim ispanyolların boğası meşhur ya
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 4:03 pm
kesinlikle minenin planı da eşşeği nerden bulabilir o eşşek değildir o halde benzer bi tane bulmuştur o eşşek olması ihtimali zor :S
Misafir Misafir
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 4:05 pm
allahım bi eşşeği bile yorumluyoruz
Dağhanist
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 4:05 pm
DağhanÆ demiş ki:
allahım bi eşşeği bile yorumluyoruz
Ewet
Misafir Misafir
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 4:07 pm
ataman nerelerdesin sen ya
warrior5461
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 4:12 pm
BURDA ASLININ EFEYİ HATIRLAR BENCE ÇÜNKÜ HATIRLARSANIZ SALI EFE EVLENMEYE GİDERKEN ARABANIN ÖNÜNDE O ESSEK VARDI YİNE EFE GÖSTERCEKLER BNCE HEPSİNİ REYTİNG İÇİN YAPIOLAR
Duygusu
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 6:39 pm
bence aslı eşeği görünce hemen aşkım ben eşekleri bizzat hollywood dan getirdim demişti ya kesin orayı gösterirler...
sarah
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 10:25 pm
bişey diyimmi boşuna umutlandık yine mine aslıya oyun yapıyor sezon sonuna kadrda böle dvm etcek
cypriot
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 12, 2010 11:20 pm
evet mine oyun yapıyor aslıya efeyle ilgili bieşy yok.
yunus_emre18
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Perş. Mayıs 13, 2010 7:14 am
arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum hani hep derdik ya güven diziye girdiğinden beri efe nin olduğu bölümler yani ilk bölümler kahramanlar lisedeyken o yıllarda efe karakterinin üzerinde yapılan her rolun aynısını güvene yaptırıyorlar...neden mi geçen eski bölümlerden izledim 11 ya da 12 olması lazım efe kamerayı denizden sakladığı için rüyasında aslı ve deniz sahildeki kuma gömüyorlardı aynısını güvene yapmışlardı ilk bölümlerde para için..aslında daha çok varda şimdiki ise fragmandaki güvenin ispanyol kıyafeti mezuniyet balosunda aynısı efenin üstünde vardı....aralarnda 2 fark var biri efe diğeri efe şarkı söylemiyordu
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 117.Bölüm Fragmanı Perş. Mayıs 13, 2010 11:28 am
yunus_emre18 demiş ki:
arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum hani hep derdik ya güven diziye girdiğinden beri efe nin olduğu bölümler yani ilk bölümler kahramanlar lisedeyken o yıllarda efe karakterinin üzerinde yapılan her rolun aynısını güvene yaptırıyorlar...neden mi geçen eski bölümlerden izledim 11 ya da 12 olması lazım efe kamerayı denizden sakladığı için rüyasında aslı ve deniz sahildeki kuma gömüyorlardı aynısını güvene yapmışlardı ilk bölümlerde para için..aslında daha çok varda şimdiki ise fragmandaki güvenin ispanyol kıyafeti mezuniyet balosunda aynısı efenin üstünde vardı....aralarnda 2 fark var biri efe diğeri efe şarkı söylemiyordu
kesinlikle yaa şu geçen bölümdeki öpüşme sahnesi bir sürü örnek var yemin ederim yeni sezonda ki bütün bölümlere bakmadım o yüzden bilmediklerim de vardır daha ama neler neler o kadar belli ki hep efenin yaptığı şeyleri yaptırıyolar yuh artık...!!!