Konu: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:36 pm
abi gelen çağrı efe yazıyor ya herkes kanal d yi açsın son sahne izleyin lütfen
cypriot
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:37 pm
ya benim gözler bozuk sandım efe arıyo yaaa.ama minenin bir oyunu kesin burak yapıyor ama nasıl yıl geçti o hat kapandıı
ʀυӎϵчѕᴀ
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:39 pm
Ya Efe Gerçektende ya da başka bi efe bu hani aslının bir arkadaşı fln. ama ben numara yazar diyedüşündüm koskoca 3 yıl geçmiş ölü birinin numarasını neden silmesin kii :S ay kalbim durcak gibi oldu içim titredi efe yazısını gördüğümde xd ilk bide uzaktan yanlş gördm sandm xD
En son ʀυӎϵчѕᴀ tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kararsiz
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:40 pm
dularımız kabul oldu Allahım sen büyüksün
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:44 pm
Arkadaşlar Bende Görünce Gözlerime inanmadım.Ama insan şüphelenmiyoda değil çok yaptılar çünki güven arayıpta aslı efe gibi hayal görüyoda yapabilrler basına falan yansımadı çünki ama inş. gerçekten efedir
mchlnq
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:48 pm
abi hayal görmüosa kesin efe ya
darkower
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:48 pm
hayal gördüğü sanmıyorum ama dısarıdan biri gelipte pardon elefonumu burada unutmusum alabilirmiyim acaba diyebilir.
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:49 pm
yok öyle olcağını sanmam ama bişey çıkar altından böyle bi süprizi bence sezon finalininde kullanırlardı
kararsiz
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:49 pm
arauan efe yazıodu ve aslı efe dedi hayal olsa bu kadarda delirmiş olamaz aslı ki efeyi düşünmüoduki böle hayallenmeye..
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:51 pm
Belkide mine dediya seni mutlu etmiycem diye numarayı çıkartırıp aslıyı arıycaklar efe diye aslı telefonu açınca konusmayıp kafasını karıştırcaklar efe yaşıyo gibi yapcaklar güvenide eskisi gibi sevemiycek bence oda olabilr
DaqhanElif <3
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:51 pm
Eqer bu kadar seyden sonra Daqhan'ı qetirmezlerse dicek söz kalmıo.Simdi bile bu kadar elestiri alan dizi Daqhan qelmezse eqer batar !
kararsiz
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:53 pm
eğer dağhan gelmezse zaten diziyi bitirmeye göze alıolar demektir...
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:54 pm
garip bi sezon finali olcak
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:54 pm
garip bi sezon finali olcak
aresnet
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:55 pm
eşegi gördüğünde bile efe aklına geldi ! pencere önünde konuşmuşlardı ya inş efe dir ya zaten öldüğü kesin değilki varmı mezarı felan tahminim dicekki gelsede mafyadan kurtulmak icindi olabilir bahanesi..efe ile kavak yelleri bambaşka..ben bile heyecanlandım..
track
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:55 pm
Mine ve burak A.Ş
cypriot
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:56 pm
arkadaşlar bu olay üzerine faceden murat özen ile konuştum set elemanı dedim efe arıyo felan . dedim abi herkes heycanlı efe mi arıyo gerçekten dedim. dedi yok efe dönmeyecek.arkadaşlar bi oyun var bakın fazla ümitleniyorsunuzz
DaqhanElif <3
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:58 pm
Ya arkadasım ne kdr cok inanıosunuz su adama...Adam sofor yaa dizi oyuncuları bile oynucakları qun öqrenıolar neler olucaklarını sofor nerden bılsın Allah askına yaa !
s3lçuk
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:58 pm
Minenin Oynu kesinlikle !!
DaqhanElif <3
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:00 pm
Sanmıorum..
aresnet
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:01 pm
bi isim yazdı bu kadar heyecanlandık kendi gelse o günü bayramm ilan edecez herhalde...
DaqhanElif <3
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:02 pm
Aynen yaa
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:03 pm
Da insanları nasıl heycanlandırcaklarını çok iyi biliyolar bir sürü insan izlicek şimdiden bidaki bölümü heycanla bekliyo güzel final yaptılar
barismert
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:04 pm
Bu bölümde sürekli final yapcak sahneler vardı ama yapmadılar en son güzel bi final yaptılar minenin leylanın yalanını duydugunda güvenin babası oldugunu öğrendinde final yapcaklar diye bekledm
darkower
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:04 pm
Alıntı :
yok öyle olcağını sanmam ama bişey çıkar altından böyle bi süprizi bence sezon finalininde kullanırlardı
sana katılıyorum bence anlaşma sağlandı sezon finalinde efe.
eger anlasma olmasaydı Efe yazısıyla bitirebilirlerdi.