Konu: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 9:36 pm
Konunun ilk mesajı :
abi gelen çağrı efe yazıyor ya herkes kanal d yi açsın son sahne izleyin lütfen
Yazar
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:04 pm
yaw zaten diziye yeni bisiler lazım senaryo üremiyor sacma sabalak seylerle bölümü kurtaraya çalışıyolar
raskolnikow efe
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:05 pm
arkadaşlar eger o gerçekten efeyse mine ölmedigini biliyomuş gibi yapacaklar aslıdan intikamınıda öyle alacak hayatını karartacam dedi çünkü efeyle karartacak hayatını efe düşmeden önce birgün mutlaka glcm bekle demişdi ve aslınn o halini görünce aslı büyük vicdan azabı duyacak
nagihan
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:08 pm
hadi diyelim efe geldi peki olduğu söylenen onca şeyden sonra yani dağhanın jaleyle kavga etmesinden sonra dağhan gelir mi ?
lavagen33
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:09 pm
kacıncı saniyede ario
aresnet
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:09 pm
para ve şöhretin yüzü sıcaktır
lavagen33
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:14 pm
kacıncı saniyede ario soyleyebilrmisin yada hangi sahnede
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:42 pm
ya son sahne işte sonunda
cypriot
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:59 pm
ya yarım saattit 9. kısmın dolmasını bekliyorum.olayın en başından görmek daha iyi. son kısımda en son efe diyişi gösteriliyo
Duygusu
Konu: Geri: GElen çağrı EFE C.tesi Mayıs 15, 2010 10:59 pm
ya bence mineyle alakası yok çünkü mine artık yaptıklarından çok pişman duruyo ama düşününce efe öldü diyolar ama aslının telde hala efe kayıtlı buda düşündürmüyo değil ama ben artık inanıyorum kim ne derse desin bence bu efenin dönüceğine işaret yoksa bu kadar ileri gitmezler yani böle bişiyi riske almazlar yoksa büyük bi kitle kaybederler eğer oyunsa sanmam ama kesin dönücektir...
efecik
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 3:42 am
Efecik yani ben; Bir Sirk' le beraber şehre gelicem...Hafızami kaybetmiş bir sekilde.... Guven'inde Sirkleri cok sevdigini hatirlatirim... Bu kadar tiyo yeter mi ?
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 3:49 am
merhaba bende polat alemdar
efecik
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 3:53 am
burak99
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 4:21 am
arkadslar araniza yeni katildim öncelikle simdi efe ariyo gibi yapip isin iscinden baska bsy cikarbi gene ama ben yaklasik 2 hafta önce star magazinde pelih karahanla yapilan röpörtajta muharbi sormustu nasil bi sezon finali var bi sezon diye oda dediki gecen yilkinden daha iiy bi final izligici hem cok gecirek hem cok sevicek dedi ilginc bi sezon finali olcak yani benim tahmine sorarsaniz seviniecek sey buyuk olasikla efe gelcek uzulecek sey de muhtelmen dizeden biri arilcak buda en yakin kiside mine olur bence tahminim mine gercekten ölcek dönmemek uzere
safadizdar
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 6:45 am
bence burak o numarayı para vererek tekrar kendi üstüne özel olarak aldı ve aslıyı arıyor aslı efe diye açacak burakta pardon yanlıs aradım dicek
yunus_emre18
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 7:14 am
arkadaşlar 1. dünkü bölümde ne burak ne de minenin efeyle ilgili planları yoktu... 2. aslı son sahnede efeyi düşünmüyordu ki arayan kişinin efe olduğunu hayallesin...hatta arada bir güven arayacakmı diye bakınıyordu telefona.. 3. ilkinde dedğim gbi burak ve minenin efeyle ilgili planları varsa bunu bu bölümlerde değil sonlara doğru gösterirler çünkü seyirci yani biz birazdaha inanlım...ya da olmayabilir bilemiyorum....
4. aklıma takılan ise arayan kişi gerçekten efe dir bi kaç defa böyle girişimleri deniyecektir ama hep aslıyı arayacaktır...aslıda her açıtğında telefon kapanacaktır...sonra arkadaşlarına söyleyecektir sonra kimse inanmayack delirdi felan diyecekler...ya da tam tersi olup aslı bi dahakine telefonu açar ve efe aslıdan yardım ister bilirmiyiz belki şuan efe gelemeyecği bi yerde saklanıyordur gibi...tahminler bu hangisi olacak acaba...ama muhakkak birileri olcak eminim...
éfé$iz@sla
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 7:26 am
safadizdar demiş ki:
bence burak o numarayı para vererek tekrar kendi üstüne özel olarak aldı ve aslıyı arıyor aslı efe diye açacak burakta pardon yanlıs aradım dicek
içimi kararttın bu nasıl fan 10 kişiden 9u Efe değil dıyor KAvakyelleri forumunda 10 kişiden 5i o efe dıyor admın olsam bunların 1 tanesini tutman forumda SArp fanına gidin
daghan
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 7:31 am
yha o gercek efe yha
bilgee
Konu: Geri: GElen çağrı EFE Paz Mayıs 16, 2010 7:57 am