Konu: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:15 pm
Arkdaslar bildiğiniz gibi Su pastanesi okulum hemen yanı . Bugun kavak yelleri 118. bölüm çekiliyodu ve dağhan Külegeç yoktu :( . Sizi Bilgilendirmek istedim ...
İnanmayanlar için : Guvenle Elenanın sahnesi vardı . Güvenin ustunde kırmızı kareli gömlek elenada kot pantolon ustunde ince yelek wardı ... Öünümüzdeki Bölümde bakabirsiniz ?
En son İzMiRLee tarafından Salı Mayıs 18, 2010 3:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tekgezer51
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:17 pm
bu bölümde olcağını pek sanmıyorum.....
buray
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:26 pm
İzMiRLee demiş ki:
Arkdaslar bildiğiniz gibi Su pastanesi okulum hemen yanı . Bugun kavak yelleri 118. bölüm çekiliyodu ve dağhan Külegeç yoktu :( . Sizi Bilgilendirmek istedim ...
İnanmayanlar için : Guvenle Elenanın sahnesi vardı . Güvenin ustunde kırmızı kareli gömlek elenada kot pantolon ustunde ince yelek wardı ... Öünümüzdeki Bölümde bakabirsiniz ?
Döncek haberleride mi yok sette o zaman Aslı'yı arayan kişi bir oyun o zaman ya da başka efe getircekler o zaman daha çok reyting kaybı yaşarlar.
İzMiRLee
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:26 pm
Valla benim bildiklerim bu kdr yazdık yukarıya ewt sette hiç adı bile geçmiyoo .
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:29 pm
:( bu kötü oldu
En son BüşrAslıEfe tarafından Salı Mayıs 18, 2010 5:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ezqi~ferman
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:35 pm
Efe o sahnede yoksa niye orda oLsunki.Madem adı geçmiyor 118. bölümde neden Efe adı geçiyor ve onu arıyorLar
İzMiRLee
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:35 pm
İnanmayan inanmaz kardesm azını bozma . Size haber verende kabahat bda buraya setle ilqili bi hbaer koymucam bni tanıyan tanır sor bakalım 1 yalanımı qoren olmusmu ..?
İzMiRLee
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:36 pm
Ben sadece sette dağhan adı qecmıyo demek istedim
Duygusu
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:38 pm
zaten dağhan orda olmaz başka biyerde çekerler onun sahnesini gelirse
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:39 pm
İzMiRLee demiş ki:
karataş mı okullun ?
BLaSTeR
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:40 pm
İzMiRLee demiş ki:
Ben sadece sette dağhan adı qecmıyo demek istedim
adı geçmeyecek tabi tiyo vermek istemiyorlar,efesiz bi sezon daha gitmeyeceğini onlar bizden daha iyi biliyor...
fetih
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:43 pm
arkadaşlar dağhan dönmiycek olsa efe adını bu kadar anmazlar yani bu kadar zorlamazlar bu konuyu.bence dönücekki efeyi hatırlatıyorlar...
İzMiRLee
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:43 pm
Okulum Mithatpasa pastaneye 100 200 metre uzak :S
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:45 pm
tmm biliyorum okulunu
Ezqi~ferman
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 3:45 pm
fetih demiş ki:
arkadaşlar dağhan dönmiycek olsa efe adını bu kadar anmazlar yani bu kadar zorlamazlar bu konuyu.bence dönücekki efeyi hatırlatıyorlar...
KatıLıyorum!!
Potter_PP
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 4:16 pm
Kesinlikle onlar bizden daha iyi biliyorlar daghansız yürümez artık diye (: Ayrıca benim görüşüm döneceği yönünde ve umarımda öyle olur ki bütün isteyenler hayallerine kavuşmuş olsunlar Ayrıca evet dönecek olsa neden bi tüyo versinlerki belli etsinlerki ? sürpsiz yapacaklar bize işte
tolqahan77
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 4:51 pm
Gelse pastaneyemi gelir sizce
efe sever
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 4:53 pm
ben döneceğine inanmıyorum pastaneye döneceğine nasıl inanıyım
cypriot
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 5:39 pm
yav arkadaşlar gerçekten artık abarttı ve saçmaladınız ya.adam bi haber paylaşmış salak diyen bile var.dağhanın sette konuşulmaması ile tiyo vermenin ve özette isminin geçmesininn ne ilgisi var? özette ismi geçer çünkü amaç reyting zaten.
Duygusu
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 6:21 pm
aynen amaç reytin ama bence döncek yani evet sinyallerini veriyolar bence...ayrıca evet neden pastaneye gelsin ki
Ezqi~ferman
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 6:43 pm
duygusu demiş ki:
aynen amaç reytin ama bence döncek yani evet sinyallerini veriyolar bence...ayrıca evet neden pastaneye gelsin ki
Bencede
sarah
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 10:47 pm
bence döncek ama buda bir oyunsa dier sezon güvenciler hariç ki güvencilerin sayısı oldukça az kimse izlemez bizim forumdakilerde artık bakmaz yani son umut bu bu kadar ismi geçerken dağhanın dönmeme olasılığını düşünmek bile istemiyorum dağhanın üzerinden bu kadar para kazanamazlar yani bu hafta herkes tvye kitlenecek ve büyük ihtimal ky 1.olcak artık dönmeyecekse dağhanınbu duruma sessiz kalacağını sanmıyorum bi açıklama yapmazsa dağhanı ben bile suçlarım ya döncek o yüzden açıklama yok yda dönmicek ama bunu sölemesi lazım
yakut
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Salı Mayıs 18, 2010 11:00 pm
ya zaten dağhanın çekimleri ilk önce başka bir yerde yapılır bence
Potter_PP
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Çarş. Mayıs 19, 2010 6:30 am
sarah demiş ki:
bence döncek ama buda bir oyunsa dier sezon güvenciler hariç ki güvencilerin sayısı oldukça az kimse izlemez bizim forumdakilerde artık bakmaz yani son umut bu bu kadar ismi geçerken dağhanın dönmeme olasılığını düşünmek bile istemiyorum dağhanın üzerinden bu kadar para kazanamazlar yani bu hafta herkes tvye kitlenecek ve büyük ihtimal ky 1.olcak artık dönmeyecekse dağhanınbu duruma sessiz kalacağını sanmıyorum bi açıklama yapmazsa dağhanı ben bile suçlarım ya döncek o yüzden açıklama yok yda dönmicek ama bunu sölemesi lazım
evet katılıyorum Başka yolu yok
sari_engin16
Konu: Geri: 18 Mayıs 118.bölüm Su pastanesi Çekimi ..! Çarş. Mayıs 19, 2010 5:39 pm
zaten geri dönerse bence sezon finalinde döner.hatta dağhanı gösterip sezon finaline girilir.şimdi çıkması saçma olur ki bencede kesinlikle reyting amaçlı