Ben bugün (8 ağutos) beşiktaş akaretler çekimine gittim. Set amiriyle konuştum, 125. bölümün bar sahneleri kalmış bi tek onu çekip 126'ya geçmeleri gerekiyormuş. 2 tane barın içinde sahne çektiler ve kimseyi içeri almadılar. Kimlerin çekimi var diye sordum, Dağhan hariç herkes var dediler ama ben sadece Pelin'i ve Hayal'i gördüm. 1 tane de barın dışında çekim yaptılar onu izledim. Mehmet Çelik ( o galiba) Aslıya bar çıkışında asılıyor, Aslı da onu kovuyor ama adam gitmiyor sonra Hayal geliyor, adam Hayali itiyor sonra Aslı onu yine tersleyince Aslıyıda itiyor Aslı yere düşüyor ve başını vuruyor. Repliklerini tam duyamadım ve tam hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazıyım.
Adam: Küçük hanım ne istiyor peki ? Aslı: Rahat bırakmanı istiyor.
Aslı yere düştükten sonra Haya adama bağırıyor : Git burdan. Hayvan herif ! (belki 'hayvan herif' dediği yeri koymazlar çünkü onu ilk çektiklerinde söyledi bi daha söylemedi)
Daha konuşma var ama ben pek duyamadım, bunları yüksek sesle söylediler o yüzden duydum.
Bugün sabah 9dan gece yarısına hatta sabaha kadar çekim varmış. Dağhan'ın daha grupla çekimleri başlamamış.
bunu bekliodum zaten aslının barda çalışmasını engelleyecek bişey lazımdı o bu sahne olmalı. dağhanı da büyük ihtimalle bu bölüm neler başına geldiyse o şekilde yeniden tanıtacaklar
bence güven gidene kadar ayrılmazlar.. güven yine bi yalan bulup kandırmıstır saf aslıyı ne olcak dünden razı inanmaya bu arada paylasım icin sagol canım
bence güven gidene kadar ayrılmazlar.. güven yine bi yalan bulup kandırmıstır saf aslıyı ne olcak dünden razı inanmaya bu arada paylasım icin sagol canım
offf o aslı canımı cok sıkmaya başladı bnm yaaaaa seyrederken sınırlenıyorum artık of nabıyım efem gelıyo bana yeter ne halı varsa gorsun
125.bölüm özel tanıtımı dediğine göre 125. te dağhan kesin var. zaten tvde de perşembe 20:15 diye gözümüze sokuyolar 125 te yavaş yavaş efenin başına ne geldiğini öğreniriz 126 ta da efe tam olarak ortaya çıkar gibi geliyo bana. beşiktaşda çekilen sahneler de doğruysa bi hayal kalmıştı aslıyı kurtarmayan o da oldu tam oldu
Aslı'nın şu mağdur rollerini hiç sevmiyorum ya : ) Kızı hep bir bela buluyor. 2,3 sezondur bu böyle : ) Sanki kız dünyanın merkezi. Tamam baş rolde bu kadar da olmaz canım : )