| Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı | |
|
+10sarah track Sahte32 Furkan Avcı Duygusu raskolnikow efe Tubishh Sagolera mhe_25 Dağhanist cerkez_hanceri 14 posters |
|
Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı | Evet Dursun | | 66% | [ 29 ] | Hayır Durmasın | | 34% | [ 15 ] |
| Toplam Oylar : 44 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
cerkez_hanceri
| Konu: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 11:17 am | |
| Bence çıkmamalı ben çok senpatik ve sevimli buldum açıkcası | |
|
| |
Dağhanist
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 11:18 am | |
| çikmali kavak yelleriin anlami kalmadi eskiden hersey kolaydi ama efe gitti dizi batti | |
|
| |
mhe_25
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 11:44 am | |
| BENCE ÇIKMALI AMA GÜVENE ZARAR VERECEKSE KALSIN... | |
|
| |
cerkez_hanceri
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 11:47 am | |
| - mhe_25 demiş ki:
- BENCE ÇIKMALI AMA GÜVENE ZARAR VERECEKSE KALSIN...
O KADARMI BİR NEFRET VAR İÇİNDE GÜVENE BEN GÜVENE DEĞİLDE SARP KIL OLUYORUM | |
|
| |
Tubishh Sagolera
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 11:50 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 11:54 am | |
| yok gitmesin leyla da gitmesin şahsen |
|
| |
mhe_25
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 12:05 pm | |
| YOK BEN SARPA DEİLDE GÜVENE KIL OLUYOM..... | |
|
| |
cerkez_hanceri
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 12:06 pm | |
| - DağhanÆ demiş ki:
- yok gitmesin leyla da gitmesin şahsen
sana katılıyorum leyla olmazsa bu dizi biter | |
|
| |
mhe_25
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 12:31 pm | |
| ZATEN LEYLA SAYESİNDE SENARYO DÖNÜYOR.... | |
|
| |
raskolnikow efe
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 1:15 pm | |
| diziyi tek neşelendiren o bnce | |
|
| |
Duygusu
| |
| |
cerkez_hanceri
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 2:04 pm | |
| ya aslında kavak yellerine türk dizilerinde şuan oynayan bütün kötü karakterleri koymak lazım | |
|
| |
Duygusu
| |
| |
Furkan Avcı
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 4:36 pm | |
| defolsun gıtsın sadece ortalıgı karıstıırıyo | |
|
| |
Sahte32
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 4:52 pm | |
| Bence de gitsin.Çünkü belki Güven de onun peşinden gider ''EFE'' de geri döner......... - Alıntı :
- Kod:
-
| |
|
| |
Furkan Avcı
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 4:58 pm | |
| he güven takılsın ya pesıne : | |
|
| |
track
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 5:15 pm | |
| Acayip tatlı hatun ama ya Hele konuşması bitiriyo işi | |
|
| |
Furkan Avcı
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 7:26 pm | |
| çok çirkin ya : | |
|
| |
sarah
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Çarş. Mayıs 19, 2010 10:07 pm | |
| ben güvenede sarpDA kıl oluyorum elenada ilgilendirmiyor beni defolup gitsin hepsiiii | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Perş. Mayıs 20, 2010 5:29 am | |
| - sarah demiş ki:
- ben güvenede sarpDA kıl oluyorum elenada ilgilendirmiyor beni defolup gitsin hepsiiii
sakin ol ya ne bu sinir |
|
| |
Furkan Avcı
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Perş. Mayıs 20, 2010 7:33 am | |
| valla o geldı gelelı dızıyı ızlemıyorum dogru duzgun :S | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Perş. Mayıs 20, 2010 11:43 am | |
| çıkmasın yeni bi neşe geldi diziye güven le yan yana gelince komik oluyo |
|
| |
Ezqi~ferman
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Cuma Mayıs 21, 2010 5:34 pm | |
| Eğer bir qün Efe qelirse onun için koLayLık olur | |
|
| |
Duygusu
| Konu: Geri: Elena Karakteri Diziden Çıkmalımı Paz Mayıs 23, 2010 8:01 am | |
| konu yanlış yerde taşıyorum | |
|