Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 9:00 am
vay beee.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 10:41 am
neden basına böle yansıdı acaba ben dağhanın böle bişey yapmadığını düşünüyorum ayrıca berna nın programında da sanki bişey söleyecekti sonra vazgeçti hala o söleyeceği şeyi merak ediyorum belki bununla alakalı da olaiblir...
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 10:44 am
yanlıştır bu haber doğrudur ama attığı sandalye jalenin kafasına geldiyse ohh ellerine sağlık ama diziden bu yüzden ayrıldığını veya ayırdıklarını sanmıyorumm
efe sever
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 10:45 am
plastik yerine gerçeğini atsaymış
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 12:36 pm
Dağhan yapmaz öyle şey.Ama geçirmişsede gerçekten daha sertini falan geçirdeymiş
BLaSTeR
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 2:19 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
yanlıştır bu haber doğrudur ama attığı sandalye jalenin kafasına geldiyse ohh ellerine sağlık ama diziden bu yüzden ayrıldığını veya ayırdıklarını sanmıyorumm
kafasına geldiğine emin olabilirsin kardeşim..baksanıza dizinin efesiz devam edebileceğini bile düşünmüş.sandalye kesin kafasına gelmiş bi kaç tahtasını da kırmış..
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 2:23 pm
BLaSTeR demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
kafasına geldiğine emin olabilirsin kardeşim..baksanıza dizinin efesiz devam edebileceğini bile düşünmüş.sandalye kesin kafasına gelmiş bi kaç tahtasını da kırmış..
hıımm haklısın bu yüzden jale tozutmuş olabilir de
senaritlerle yapımcıların kafasına ne oldu pekiii
onlarında kasına tuğlamı düştü acep
JoJo
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 6:27 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
neden basına böle yansıdı acaba ben dağhanın böle bişey yapmadığını düşünüyorum ayrıca berna nın programında da sanki bişey söleyecekti sonra vazgeçti hala o söleyeceği şeyi merak ediyorum belki bununla alakalı da olaiblir...
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 6:49 pm
bence yapmamıştır böyle bişey dağhan o kadar kontrolsüz değil canının sıkıldığı belli zaten katıldığı programlarda ky ile ilgili soruları cevaplarkenki surat ifadesi herşeyi açıklıyo canını sıkmışlar belli ama o kadar da değildir bence...
sarah
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Salı Mayıs 25, 2010 9:47 pm
valla yapmaz ama yaptıysada jale hak etmiştir ama plastik fırlatmış şöle demir olcaktki kırsın o kalın kafasını
JoJo
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü Çarş. Mayıs 26, 2010 6:56 am
destekliyorum
-bsSra-
Konu: Geri: Yönetmene Sandalye Fırlattı Karakteri Öldürüldü C.tesi Haz. 19, 2010 7:32 am
Yaptıysa her türLü yanındaım Oh iyiki yapmıS yapmadıySada keSke yapsaymıS hatta plastik deil normal gerceini atsaymıŞ