Konu: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 7:09 pm
Konunun ilk mesajı :
yemin ediyorum gördüm aslı efenin t-shortunu görüyor yıkanmış vaziyette. leyla denize hamile olduğuna dair kanıt gösteriyor mine denize bebek atıyor aslı güvene efe aradı diyor leyla ile deniz evlenioz yada birlikteyiz diyordu hatırladığım kadarıyla
Yazar
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 7:36 pm
Mert90 demiş ki:
uguroyken demiş ki:
güvene söyledi aslı efe aradı beni diye güven morardı resmen
Fragmanı görmedim; ama eğer Güven hoşlanmadıysa Aslı öyle bir şekilde söylemiştir ki o yüzden morarmıştır Güven.Bu da Aslı'nın Efe'yi hala unutmadığını gösteriyor...
ama herkez morarir.... yani herkez onu öldü biliyor. Sok olur tabi !
uguroyken
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 7:38 pm
ya dedi ki efe aradı beni dedi bu sırada da gülümsüyordu duyunca yüz ifadesi değişti şok oldu oda kısaca işte
Furkan Avcı
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 7:39 pm
ya kim büyük bi istikrarla benim mesajlarımı sılıyo :S:S:SS
efky
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 7:53 pm
fragmanı bulan yokmu?
kararsiz
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:01 pm
şimdi yaprak dökümünü izlerken ekranın altında görükt off inş görcez çok çok yakında ::(:(:(:(:(
cypriot
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:07 pm
arkadaşlar aslının annesi yıkamıştır.ben efenin dönmeyeceğini düşünüyorum halen. ama bence rastlayacağı iz bu dğeil
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:08 pm
arkadaşlar ben izledim tamamını fragmanın efenin t-shortu vardı ipte ama ıslak olduğunu nerden biliyosun anlamadım ıslak olduğpunu ben anlayamadım bilmiyorum belki gözümden kaçmıştır her neyse... deniz ve leyla evleneceklerini sölüyolardı bunu tahmin etmiştim özetten sonra zaten sonra aslı efenin aradığını söledi güven baya bi morardı mine bebeği denize atıyodu :S bunu niye yaptı anlayamadım her neyse
arkadaşlar aslı onu sandıkta saklıyordu minenin oyunu olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlayamadım doğrusu :S yani aslının evine gircek nerde olduğunu bile bilmiyo bulcak alcak ascak anlayamadım ama neyse bence iyi bölüm olcakk...
x-dilan-x
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:08 pm
offf cok merak ediyorum ins nette duser hemen..
Duygusu
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:23 pm
haa güvenle oturuyo aslı belkide ölmedi belkide hala yaşıyo diyo ağlayarak güven morarmış gerçektende bu bölüm çok hoş olcak efeyle ilgili ya ondan
x-dilan-x
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:25 pm
duygusu demiş ki:
haa güvenle oturuyo aslı belkide ölmedi belkide hala yaşıyo diyo ağlayarak güven morarmış gerçektende bu bölüm çok hoş olcak efeyle ilgili ya ondan
guvenin yuz ifadesini gormeyi cok isterimm
kararsiz
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:41 pm
fragmanı gördümm..güzel bi bölüm bizi beklio..
emre_efe
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:43 pm
nete düşmemiş daha ya :S
İzMiRLee
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 8:43 pm
izledim fraqmanı efe nın T-shirt ıslak fln deil sadece ipte asılı , aslı dio belkide efe hala ölmedi dio , snra güvn e Efe aradı dio güven morarıo okdr !
dontdisturb
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 9:17 pm
çok açık şekilde efe'ye hazırlanıyo dizi
cypriot
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 9:18 pm
ilk kez fragmanda efeden bahsediliyo hemde 2 kere.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 9:19 pm
ya arkadaşlar sıkıldım artık yaa bin tane aynı konu off sil sil bitmiyo her giren bi ekliyo bu ne yaa silmekten yoruldum yaa lütfen bakın bi açılmışmı konu sonra açın delirdim iyice yaa off :S ya yemin ederim 10 tane falan açılmış aynı konu...!!!
Duygusu
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 9:22 pm
evet ya herkes bi konu açıyo bi konu altında yorum yapıyoruz zaten zorluk çektiriyosunuz tubaya...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 9:26 pm
bakın arkadaşlar rica ediyorum sizlerden... bi konu açarken özellikle bu özet ve fragman konularını bakın açılmışmı sonra açın..ayrıca bu konuyu bölümler kısmına açın lütfen neresi denk gelirse açmayın ne olur ya çöp kutusuna bakın 10 tane fragman konusu var yaa yapmayın nolur yaa
emre_efe
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 9:30 pm
tmmda nete düşmüşmü tuba bende bunun merağındayım
sarah
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Çarş. Mayıs 19, 2010 10:14 pm
mine efenin tişörtünü nerde bulsun
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 118.Bölüm Fragmanı Perş. Mayıs 20, 2010 12:15 am
Özetin çıktığı an bu süprizin düğün olduğunu söylemiştim