burak elibol dese tanır cnm çünkü lemnn otelinde kalmıştı o bölümü izlersen görürsün elibolmu yılmaz mı
sedat_gencfb
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:03 pm
Ayriyetten bunu göze alamazlar. + güvenle aslıda biliyo mine ile burağın oyun oynayabilecğini.Oyun oynasalar onlar anlamadan yaparlardı.Ve burağın soyadı eliboldur burda belki denize yakalanmamak içn soyadını değiştirmiştir.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:03 pm
aynen bende gülüyorum şuan ya sen 2.sezonu izlemedin galiba hani burakla mine evlenmişti ya oraları bi izle bencede o notu lemana yazmıştı herhalde soyadını bilerek değiştirdi yada mantık hatası
DağhanFann
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:08 pm
Sizin anlayamadığınız nokta şu biz geçmiş sezona bakmıyoruz boş muhabbet yapmayın o zaman geçen sezondaki bi çok olay bu sezonla çakışır boşuna uzatmayın konuyu benim demek istediğim şu Mine Burakla geldiğinde sadece Denize plan kurmadı bi düşünün ya Lemana sinsice yaklaşıp açık vermeyen Burak bundamı açık vericek tamam o olayı hemen açıklamış olabilirler ama bu konuyu gizemli hale getirip reyting çekiyorlar ben böyle düşünüyorum intikam planı kurup Denize hamle yapan Mine Aslıya torpilmi geçicek? elbet onada yapacaktı bişeyler bence bunlarıda o ve Burak yaptı ve son olarak Leman tanırdı diyenlere Lemanla Burak daha öncede hiç karşılaşmadılar birde az mantık ya Leman otelinde her kalan müşterinin ismini ezbere bilmek zorunda mı?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:11 pm
leman tanımasa deniz tanırdı ama demi sonuçta leman iş yapacakları kişiyi denize söyleyecekti deniz de engel olacaktı asıl sen mantıklı ol canım bilerek değiştirmiş işte soyadnı yaa ohoo sen nerdesin ahh ahh
DağhanFann
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:14 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
leman tanımasa deniz tanırdı ama demi sonuçta leman iş yapacakları kişiyi denize söyleyecekti deniz de engel olacaktı asıl sen mantıklı ol canım bilerek değiştirmiş işte soyadnı yaa ohoo sen nerdesin ahh ahh
Asıl sen nerdesin ya ? Burak Otelde otururken Denizin geleceğini duyunca hemen apar topar çıkmadımı? sonuçta kaçıp bir şekilde Lemanı tuzağa çekti Denizin ruhu bile duymadı dimi?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:15 pm
ya ben ne dedim sen ne dedin arkadaşım.. eğer burak soyadını doğru verseydi muhtemelen leman denize sölediğinde deniz burağı tanıycaktı tamam mı bunu sölüyorum ben...!!!
DağhanFann
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:18 pm
ya ben ne dedim sen ne dedin arkadaşım.. eğer burak soyadını doğru verseydi muhtemelen leman denize sölediğinde deniz burağı tanıycaktı tamam mı bunu sölüyorum ben...!!!
İşte bende onu diyorum ya Deniz ve Leman olayında açık vermeyen Burak bu olayda mı açık vericek? Yılmaz soyadını orda kullanan Burak bu planındada Ahmet Yılmaz ismini kullanmış olamazmı? üstüne birde hiç bir bilgi yok bu isim hakkında direk plan olduğu belli
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:20 pm
nie ahmet yılmaz yapsın onun yerine başka bi isim ve soyisim yapar offf ayrıca bence ahmet yılmaz o uzun saçlı adam çok sırıtıyo ordan
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:20 pm
burağın soyadında yılmaz diye ısrar eden arkadaşım
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:22 pm
nie ahmet yılmaz yapsın onun yerine başka bi isim ve soyisim yapar offf ayrıca bence ahmet yılmaz o uzun saçlı adam çok sırıtıyo ordan
niye yapmasın ki?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:23 pm
off yaa valla uğraşamayacam senle yaa sezın finali görcez artık yeter
DağhanFann
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:30 pm
tabi verecek cevabın kalmayınca uğraşamayacaksın
Geçen sezondan video ile birşeyleri ispat etmeye çalışan arkadaşım geçen sezon ile bu sezon bir mi? Dağhan ayrılınca konu değişikliğine gidilmedimi? sen bana geçen sezondan soy isim gösteriyorsun ben sana 2-3 bölüm önceden hala anlayamamakta ısrar etmek yerine bi düşün eğer soy adı yılmaz değilse noterde nasıl sözleşme imzaladı lemanla? hadi bunada bi kulp bul
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Kilit isim C.tesi Mayıs 22, 2010 11:32 pm
DağhanFann demiş ki:
tabi verecek cevabın kalmayınca uğraşamayacaksın
Geçen sezondan video ile birşeyleri ispat etmeye çalışan arkadaşım geçen sezon ile bu sezon bir mi? Dağhan ayrılınca konu değişikliğine gidilmedimi? sen bana geçen sezondan soy isim gösteriyorsun ben sana 2-3 bölüm önceden hala anlayamamakta ısrar etmek yerine bi düşün eğer soy adı yılmaz değilse noterde nasıl sözleşme imzaladı lemanla? hadi bunada bi kulp bul