Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Kilit isim

+19
sweetcool_boi
raskolnikow efe
sedat_gencfb
BLaSTeR
fetih
cypriot
darkower
efky
track
Potter_PP
DağhanFann
coco
ßuгCuu ♥
sarah
Furkan Avcı
OrijinaL.Adam
ʀυӎϵчѕᴀ
İzMiRLee
emre_efe
23 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
emre_efe
Üye
Üye
emre_efe

Ruh Hali : Kilit isim - Sayfa 3 Karizm10
Takımı : Kilit isim - Sayfa 3 Ts10

Kilit isim - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 9:51 pm

Konunun ilk mesajı :

Bence efe hafızasını kaybetti ahmet yılmaz flnda efenin tanıdıklarına ulaşmaya çalışıyo olabilir :s

YazarMesaj
DağhanFann
Üye
Üye
DağhanFann

Ruh Hali : Kilit isim - Sayfa 3 Psikop10
Takımı : Kilit isim - Sayfa 3 Fb10

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:37 pm

OrijinaL.Adam demiş ki:
Mantık hatası diyorum arkadaşım

Mantık hatası olabilir tabiki ama şu an görünen bu Aslıyla uğraşcak tek bir kişi var kim Mine dimi? Eğer ortada Efenin dönmesi gibi bi durum varsa Kayıktaki anılarını hatırlayan Efe o tişörtün Aslıda olduğunu bilen Efe Aslıya neden acı çektirsin ki? bu ihtimal gidince geriye kalan Minenin kurmuş olduğu kumpas kalıyor yanlış mı?
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : Kilit isim - Sayfa 3 Asik10
Takımı : Kilit isim - Sayfa 3 Turkiye

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:43 pm

yani bunlar geçen sezon başka soyisim bu sezon başka soyisim vermeleri normal mi
mesela aşk-ı memnu bi sene soyadı ziyagil bi sene osmangil mi olcak saçma saçma konuşma yaa Kilit isim - Sayfa 3 9072 ya mantık hatası var yada burak bilerek yaptı ahmet yılmaz ile bi alakası yok göreceksin Kilit isim - Sayfa 3 914327 verecek cevabım olmadığı için değil anlaması zor olan insanlara laf anlatmakla vakit kaybetmek istemediğim için cvp vermiyorum tmm Kilit isim - Sayfa 3 914327
emre_efe
Üye
Üye
emre_efe

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:46 pm

Tubishh Sagolera demiş ki:
yani bunlar geçen sezon başka soyisim bu sezon başka soyisim vermeleri normal mi
mesela aşk-ı memnu bi sene soyadı ziyagil bi sene osmangil mi olcak saçma saçma konuşma yaa Kilit isim - Sayfa 3 9072 ya mantık hatası var yada burak bilerek yaptı ahmet yılmaz ile bi alakası yok göreceksin Kilit isim - Sayfa 3 914327 verecek cevabım olmadığı için değil anlaması zor olan insanlara laf anlatmakla vakit kaybetmek istemediğim için cvp vermiyorum tmm Kilit isim - Sayfa 3 914327

Kilit isim - Sayfa 3 529494 Kilit isim - Sayfa 3 914327 hacı yorumları gördüm arkadaşta anlama problemi üst düzeyde boşwer onun için.. Kilit isim - Sayfa 3 914327
DağhanFann
Üye
Üye
DağhanFann

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:47 pm

Eğer mantık hatasına düşmüşlerse onların hatası ben size diyorum ki eğer Yılmaz ismini sahte olarak kullansa Burak nasıl noterde anlaşma imzalayacak Devletidemi kandıracak? Leman imzalamadan önce kağıdı incelemeyecek kadar aptal mı? ayrıca alakası yok göreceksin diyorsun sen nasıl gördün şimdiden sen kainmisin? birini eleştirmeden önce bi kendinle yüzleş be arkadaş zora sarınca anlaması zor gibi hakaretlerin arkasına sığınma
emre_efe
Üye
Üye
emre_efe

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:48 pm

arkadaşım uzatma
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:50 pm

evet kainim oldu mu Kilit isim - Sayfa 3 914327
ya burak soyadını değiştirmiştir zor bişey değil ya artık Allahım yaa Kilit isim - Sayfa 3 9072
hele de burak gibi bi adam için ama burak hem burak yılmaz hemde ahmet yılmaz olamayacağına göre boş boş konuşma tmm Kilit isim - Sayfa 3 914327
DağhanFann
Üye
Üye
DağhanFann

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:52 pm

emre_efe demiş ki:
arkadaşım uzatma

Hayırdır arkadaş? ben burda hakaret mi ediyorum arkadaşa? sadece konu ile ilgili görüşlerimi belli ediyorum olayı farklı yönlere çekmenin anlamı yok bu arada bana diyorsun ya tanımadan bilmeden direk gelip konuya problemli diye senin amacın zaten bu konuda tartışma yaratmak direk gelip hakaret edenden başka ne beklenir ki?
cypriot
Üye
Üye
cypriot

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:54 pm

DağhanFann demiş ki:

Eğer mantık hatasına düşmüşlerse onların hatası ben size diyorum ki eğer Yılmaz ismini sahte olarak kullansa Burak nasıl noterde anlaşma imzalayacak Devletidemi kandıracak? Leman imzalamadan önce kağıdı incelemeyecek kadar aptal mı? ayrıca alakası yok göreceksin diyorsun sen nasıl gördün şimdiden sen kainmisin? birini eleştirmeden önce bi kendinle yüzleş be arkadaş zora sarınca anlaması zor gibi hakaretlerin arkasına sığınma
arkadaşım hat burağın üzerine demiyoruz yılmaz soy isimli adamın üzerine ve bi ilişki kuruyoruz
http://www.erdincbirinci.tr.gg
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:56 pm

iyide nasıl bi ilişki Allah aşkına burağın asıl soyadı başka yılmaz değil ama yılmaz görünüyo bi adam aynı anda iki isim de olamayacağına göre aynı anda hem burak yılmaz hem ahmet yılmaz olamayacağına göre ne alaka diyorum ben size? sadece bi benzerlikdir senarist bile farkına varmamıştır bunun Kilit isim - Sayfa 3 9072 siz buluyosunuz yani tebrikler Kilit isim - Sayfa 3 9072
vandervaart
Üye
Üye
vandervaart

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:58 pm

ya şu uzun saçlı dediğiniz adam nerde gozukuo?

En son vandervaart tarafından Paz Mayıs 23, 2010 12:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DağhanFann
Üye
Üye
DağhanFann

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 12:02 am

evet kainim oldu mu Kilit isim - Sayfa 3 914327
ya burak soyadını değiştirmiştir zor bişey değil ya artık Allahım yaa Kilit isim - Sayfa 3 9072
hele de burak gibi bi adam için ama burak hem burak yılmaz hemde ahmet yılmaz olamayacağına göre boş boş konuşma tmm Kilit isim - Sayfa 3 914327

Kendini kain olarak gördüğünü yazıpta boş boş konuşan sen olmuysonda ben miyim Kilit isim - Sayfa 3 743856 ben diyorum ki Burak bir plan kurmuştur herşeyi enine boyuna ayarlamıştır şu an görünen bu siz hala ısrar ediyorsunuz ya Burak yapmadı diye bende size soruyorum tekrardan Aslıya düşman kim var şuan ? Efe geri dönecekse avluya t-short asmakla telefonunu teknede bırakmakla neyi amaçlıyor o kadar detayı hatırlayan Efe niye Aslıya acı çektirsin ki? sizce saçma olmazmı? Hat olayına gelince planda ince eleyip sık dokuyan Burak tahmin etmezmi Aslının hattı sorgulatacağını kendi ismi yada benzerlik gösterecek bir isim kullanırmı ki? öyle yapsa eleverir

Burda konu üzerinde tartışıyoruz olayı başka yerlere sürüklemenin anlamı yok konu ile ilgili görüşünüzü belirtin ben size hakaret mi ettim ki siz hakaret ediyorsunuz?

cypriot demiş ki:
arkadaşım hat burağın üzerine demiyoruz yılmaz soy isimli adamın üzerine ve bi ilişki kuruyoruz

İşte bende soyisim benzerliği üzerine ilişki kuruyorum diyorum ki bana göre bu işin arkasında Burak ve Mine var en baştan beri görüşüm bu ama arkadaşlar olayı farklı yerlere sürüklüyo yok geçen sezon vs.
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 12:06 am

DağhanFann demiş ki:
evet kainim oldu mu Kilit isim - Sayfa 3 Icon_wink
ya burak soyadını değiştirmiştir zor bişey değil ya artık Allahım yaa Kilit isim - Sayfa 3 769411
hele de burak gibi bi adam için ama burak hem burak yılmaz hemde ahmet yılmaz olamayacağına göre boş boş konuşma tmm Kilit isim - Sayfa 3 Icon_wink

Kendini kain olarak gördüğünü yazıpta boş boş konuşan sen olmuysonda ben miyim Kilit isim - Sayfa 3 Icon_smile ben diyorum ki Burak bir plan kurmuştur herşeyi enine boyuna ayarlamıştır şu an görünen bu siz hala ısrar ediyorsunuz ya Burak yapmadı diye bende size soruyorum tekrardan Aslıya düşman kim var şuan ? Efe geri dönecekse avluya t-short asmakla telefonunu teknede bırakmakla neyi amaçlıyor o kadar detayı hatırlayan Efe niye Aslıya acı çektirsin ki? sizce saçma olmazmı? Hat olayına gelince planda ince eleyip sık dokuyan Burak tahmin etmezmi Aslının hattı sorgulatacağını kendi ismi yada benzerlik gösterecek bir isim kullanırmı ki? öyle yapsa eleverir

Burda konu üzerinde tartışıyoruz olayı başka yerlere sürüklemenin anlamı yok konu ile ilgili görüşünüzü belirtin ben size hakaret mi ettim ki siz hakaret ediyorsunuz?

birincisi kendimi kain olarak görmüyorum ya senin soruna karşılık şaka yaptm sadece herhalde kain olcak değilim iyice saçmalama da dinle...!!! burak kendi başına bi plan kurdu peki aslının t sortu sakladığını nerde sakladığını efenin tel numarasını buluştukları yerleri hatta eşşeğide o koyduysa efenin eşşekle özür dilediğini burak biliyor öyle mi ee daha snra Kilit isim - Sayfa 3 9072
bu arada hat olayına gelince o halde hat kimin üzerine ve siz sadece bir soyisimden burakla nasıl bir ilişki kurdunuz anlatırmısınız bizde anlayalım he ne dersin arkadaşım?
DağhanFann
Üye
Üye
DağhanFann

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 12:20 am

evet kainim oldu mu Kilit isim - Sayfa 3 Icon_wink
ya burak soyadını değiştirmiştir zor bişey değil ya artık Allahım yaa Kilit isim - Sayfa 3 769411
hele de burak gibi bi adam için ama burak hem burak yılmaz hemde ahmet yılmaz olamayacağına göre boş boş konuşma tmm Kilit isim - Sayfa 3 Icon_wink

birincisi kendimi kain olarak görmüyorum ya senin soruna karşılık şaka yaptm sadece herhalde kain olcak değilim iyice saçmalama da dinle...!!! burak kendi başına bi plan kurdu peki aslının t sortu sakladığını nerde sakladığını efenin tel numarasını buluştukları yerleri hatta eşşeğide o koyduysa efenin eşşekle özür dilediğini burak biliyor öyle mi ee daha snra Kilit isim - Sayfa 3 9072
bu arada hat olayına gelince o halde hat kimin üzerine ve siz sadece bir soyisimden burakla nasıl bir ilişki kurdunuz anlatırmısınız bizde anlayalım he ne dersin arkadaşım?

şakaymış evet kainim oldu mu Kilit isim - Sayfa 3 743856 aynen böyle yazdın bakınca pek bi anlaşılmıyo şaka olduğu kendini ifade edememişsin o zaman ne diyelim

her neyse ben sana kurduğum ilişkiyi anlatayım iyice oku ben sana ihtimallerden bahsediyorum sen bana varsayımlardan bahsediyosun ben diyorum ki ortada bi plan var ve bu plan Mine ile Burakın planı bu benim ön gördüğüm bir ihtimal yani ben olabilir diye düşünüyorum senin ki yok burak hem ahmet yılmaz hem burak yılmaz olamayacağına göre diyorsun yani bi varsayımla olaya yaklaşıyorsun bende diyorum ki sana nerden biliyorsun olamayacağını Burak bi arkadaşından yardım almış olamazmı?

Son olarak Mine Burak ile tekrar döndüğünde intikam almak için dönmedimi? ve Burakla anlaşıp Deniz ve Aslının hayatını mahvetmeyi amaçladı ya hatta bunu Aslıya açık açık belirtti Bugün Burak Minenin kolunu sıkarken sormadımı biz seninle burdaki işlerimizi halledince dönücez diye Denize plan kurup başarmadılar mı? Denize acımayan Mine Aslıya torpil mi geçecek bana göre geçmeyecektir ben böyle düşünüp şu an ortada bi plan var diyor ve bu planın başında Burak ve Mine var diyorum anlatabildim mi?

Birde hat olayı var şimdi Efe kaçtıktan sonra tekrar döndü diyelim karşılarına çıkmak yerine 3 yıl önce kaybettiği hattımı yeniden almak istedi hadi diyelim öyle oldu niye Aslıyı arayıp konuşmadı? numarasını hatırlamış olduğuna göre herşeyi hatırlıyor demektir ve hafızası yerinde olan bir Efe dönmüşse direk sevdiklerine koşar bildiğimiz kadarıyla böyle gizemli olaylar yaratmaz.. bence böyle bir ihtimal olması düşük mantıklı gelen plan için Efenin numarasını bir şekilde elde edip Aslıyı arayıp konuşmamak onu karmaşık duygulara sürüklemek böyle bir plan var diye düşünüyorum amaçları bu olsa gerek kim diye düşününce en kuvvetli ihtimal tabi ki Mine ve Burak benim Burak üstünde bu kadar diretmemin sebebi bunlar işte anlamışsındır inşallah?
tititi
Üye
Üye
tititi

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 12:39 am

bence uzun saçlı adam
DağhanFann
Üye
Üye
DağhanFann

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 12:43 am

tititi demiş ki:
şimdi sizin adınız EFE diyelim. kayboldunuz ve hafızanızı kaybettiiniz. üzerinizde de telefonunuz var. sonra adınız bi şekilde AHMET YILMAZ oldu.siz yeni edindiğiniz çevrede böyle bir isim edindiniz. cebinizdeki hat otomatik olarak AHMET YILMAZ adına mı kayıt oluyor.

efenin döneceği falan yok. minenin haberi yok ama bu burağın oyunu. o uzun saçlı eleman da burağın tuttuğu adam.

İşte sizde benimle hemen hemen aynı görüştesiniz sizde böyle bir ihtimal olabileceğini söylüyorsunuz. Bende hemen hemen sizin gibi ortada bir plan olduğuna hemfikirim ve bunu arkadaşlara anlatmaya çalışıyorum sizden ricam baştan konuyu okuyup sonra cevap verin sizce ben saçmalıyormuyum yoksa olası bir ihtimalden mi bahsediyorum? sizce kim mantıklı yaklaşıyor konuya kim mantıksız? yani onlara göre yanılıyor olsam bile hakaret etmeleri ne kadar doğru bir düşünmeleri gerek
ÖzLem.x
Üye
Üye
ÖzLem.x

Ruh Hali : Kilit isim - Sayfa 3 Manyak10

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 7:51 am

Sirk olması için bi bölüm daha gerekiyo bence farklı bişeyler olcak. Sakız adasıda yalan çıkdı bence sirkde öyLe olcak gibime geliyo. =/
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kilit isim   Kilit isim - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 23, 2010 7:52 am

varya her şu efe gelcek gibi olduğunda şöyle herkes aynı konuyu çıyo o konuları açanları banlamak geliyo içimden Kilit isim - Sayfa 3 914327

tepemin tasını attırıyosunuz ... Kilit isim - Sayfa 3 914327

sonra pisliklerinizi biz temizliyoz ...

Kilit isim
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Son Harften İsim Bulma
» Bu İsim Senin Neyin Oluyor
» Tarkan - İşim Olmaz (2010)