Konu: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:23 pm
Ya arkadaşlar dönücek ya çok sağlam kaynağım var!.Yönetmen jale benim ablamın arkadaşı!.Ve bir şekilde Efe'yle konuşup anlaşılmış!.Efe eğer dönmüyorum falan diyorsa bilinki ayak yapıyordur!.Hayırlı olsun diziye.Zaten bu kadar olay Efenin döneceğini gösteriyor.Ama diziyi nasıl bağlayacaklar bilemiyorum onu öğrenmedim.Sadece efenin döneceğini kesin olarak biliyorum!.
Potter_PP
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:28 pm
Nasıl yani ?
BLaSTeR
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:28 pm
tabi...timur savcı'da benim halamın oğlu...
rec2
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:30 pm
İnanmakla inanmamak sana kalmış.Efe tekrar dönünce diziye buraya yazarsın tekrar!
snm!
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:30 pm
İnanmayı çok istiyorum ama... =( Hayalkırıklığına uğramak istemiyorum...
rec2
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:31 pm
Arkadaşlar buradaki insanları zevk için kandırmaya hiç niyetim yok.Emin olun bu dizide tekrar göreceksiniz Efe'yi.Ama sezon finalinde olacakmı bilmiyorum.Öğrenmeye çalışacağım.
track
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:32 pm
Aslında Timur savcı benim apçaoğlu bilion mu ama hava olmasın diye söylemiyorum. Hasta mısınız arkadaşım siz gidin dalga geçecek başka yer bulun sizin gibi 213131 tane adam geldi buraya kanıt olmadan konu AÇMAYIN!!!!
Potter_PP
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:33 pm
rec2 demiş ki:
Arkadaşlar buradaki insanları zevk için kandırmaya hiç niyetim yok.Emin olun bu dizide tekrar göreceksiniz Efe'yi.Ama sezon finalinde olacakmı bilmiyorum.Öğrenmeye çalışacağım.
Tmm sana inanalım o halde şöyle diyelim Öğrenmeye çalış öğren
fetih
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:33 pm
inş gerçektir kesin bişe söylenemez bence dönebilirde dönmeyebilirde...
BLaSTeR
rec2 demiş ki:
İnanmakla inanmamak sana kalmış.Efe tekrar dönünce diziye buraya yazarsın tekrar!
arkadaşım sen olsan inanır mısın? her gün yok birisi setten gittim dağhan dönüyor,yok arkadaşım dağhanı görmüş dönüyor demiş fasa fiso.bunları duyunca sana inanmak güç ama inşallah utanırım...
cypriot
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:35 pm
rec 2 kusura bakma ama yeni üyelerin böyle çıkardıkalrı haberlere inanmıyorum.hatta sinir oluyorum. timur savı benim abim sayılır efe dönmeyecekmiş
rec2
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:35 pm
Arkadaşım bak şu kadarını söylüyorum senide anlıyorum inanmak zor bana.Ama gerçekten ben çok ciddiyim.Yani kesin olarak dönecek!.
Potter_PP
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:37 pm
rec2 söylediklerine inanmıyorum şahsen .. Fakat kendi düşünceme göre sezon finalinde kesinlikle Efe olacak - görünecek ki umarım öyle olur
rec2
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:38 pm
Diziyi nasıl bağlayacaklarınıda öğrenmeye çalışacağım.Ama yeni üyeyim diye önyargıyla bakmayın.
sarah
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:38 pm
umarım doğrudurda biz senden özür dileriz inanmadığımz için
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe kesin olarak dönüyor!.Kaynağım çok sağlam! C.tesi Mayıs 22, 2010 10:45 pm
konu kilit canlar bişey yazmak istiyosan konu açma cvp olarak yaz en azından.. tmm mı rec2