Konu: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:26 am
arkadaslar benim aklida bir kac soru var umarin sizler bana yardim edebilirsiniz ,,, diyelim efe geldi aslinin ve METIN abinin tepkisi nasil olur tmm asli askini buldu ama metin nasil olucak ve efenin annesi ve babasi dizide yok baska birileri mi gelcek onlarin yerine ve guve n diziden ayrilacak konusu cikti bence cikmasin cunku ky cok yakisiyor ve dizide herkese yardimi bulunuyor .............................sizin senaryonuse bekliyorum saygilarimla
raskolnikow efe
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:32 am
yok annesi melekler korusundan ayrıldı zaten izmire gidiyorm diyerek babasıda bi dizide oynamıyo zaten
DağhanFann
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:33 am
raskolnikow efe demiş ki:
yok annesi melekler korusundan ayrıldı zaten izmire gidiyorm diyerek babasıda bi dizide oynamıyo zaten
en son Hanımın Çiftliği dizisindeydi babası ordan çıktı mı?
burakkv
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:34 am
babasi hanim ciftlinde oynamiyormu?
burakkv
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:35 am
raskolnikow efe
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:36 am
burakkv demiş ki:
bilmiyorm vallahi ama boşrolde oynamıyodur heral zxdx
burakkv
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:38 am
efe gelise bir kac bolum aglamaya hazir olun cok duygusall olucak
efe sever
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:41 am
hanımın çiftliğinde oynuyor babası bende ona takıldım bazı yerlerde okudum babası söylemiş efenin geri döneceğini başka dizide oynayan adam nerden bilsin efenin döneceğini
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:51 am
arkadaşlar babası hanımın çiftliğinde oynuyor ama çok etkin bi rolu yok ordan çıkadabilir ama efe gelirse mutlaka onlarada gelin denir gelen gelir gelmese de senaryoyu ona göre düzenlerler merak etmeyin adam iki diziden birini seçer çünkü dizinin biri adana da biri izmirde arada dağlar var
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:58 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
arkadaşlar babası hanımın çiftliğinde oynuyor ama çok etkin bi rolu yok ordan çıkadabilir ama efe gelirse mutlaka onlarada gelin denir gelen gelir gelmese de senaryoyu ona göre düzenlerler merak etmeyin adam iki diziden birini seçer çünkü dizinin biri adana da biri izmirde arada dağlar var
amann efe gelsinde babasıyla anası gelmese olurrr
ARAMIZDA SIRA DAĞLAR ARAMIZDA DENİZLERRRR
ARAMIZDA JALE ARAMIZDA TİMURR
Dağhanist
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 12:01 pm
raskolnikow efe demiş ki:
oyniyor babasi hanimin çiftiligi oynuyor
xxx
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 12:40 pm
annesi de hala melekler korusun da dün gördüm .dizide barış ve ipek evleniyo o yüzden gelmiş olabilir belki tekrar izmire döner
İreMinEfe
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 12:44 pm
Annesi ayrıLmadıki
werux
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 12:48 pm
bu dizde bu kadar sacmaLK oLdıktan sonra daqhanımız donmus fazLa sacmalık yapmışLar n yazaR kardesmm....xD
werux
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 12:49 pm
baBası nasl oynamıo hanımın çiftLiqinde oynayan paşazade onun babası dqL mı_?
umutfatih10
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 6:28 pm
Babası oynuyor Hnımın Çiftliğinde hata süreklide görünen bi karekter
uguroyken
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 6:29 pm
aslında çağırsalar neden gelmesin ki o kadar önemli bi rolü yok hanımın çifliğinde
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: Merak Edilen .... Çarş. Mayıs 26, 2010 6:31 pm
irem pikniğe gelmiyomusun? gel.benim avatarımıda değiştirsene ben büşra
zzzeynep
Konu: Geri: Merak Edilen .... Cuma Mayıs 28, 2010 10:48 pm
BENCE ASLIDA METİNDE HEM ÇOK SEVİNECEEK HEM ÇOK ŞAŞIRACAK.KAFALARINDA TABİKİ BUZAMANA KADAR NERDEYDİN SORUSU OLACAK.METİNİN HAYATINDA PEK BİŞEY DEĞİŞMEZ.AMA ASLI İKİ AŞK ARASINDA KALAVCAK.KAFASI KARIŞACAK.EFE BUZAMANA KADAR NERDE OLDUĞUNUN MANTIKLI BİR AÇIKLAMASINI YAPARSA BENCE EFEYE DÖNER.AMA GÜVENİDE YÜZÜSTÜ BIRAKTIĞINI DÜŞÜNEREK ÜZÜLÜR.GÜVENDE AŞIK OLDUĞU KIZI YANİ ASLIYI EFEYLE GÖRMEYE DAYANAMADIĞI İÇİN BABASIYLA BİRLİKTE BAŞKA BİR ŞEHRE TAŞINIRLAR.EFEYLE ASLI EVLENİR VE ONLAR İÇİN MUTLU SON.AMA DENİZLE MİNE NE OLACAK ORASI KARIŞIK.YANİ BUNLAR UÇURUMDAN DÜŞTÜ HADİ HEPSİ KURTULDU.AMA KURŞUNLARDAN NASIL SAĞ KURTULACAKLAR?ARTIK ONDANDA KURTULURLARSA KEDİ GİBİ DOKUZ CANLI DİYCEM ARTIK BUNLARA.