Kaçarkenki görüntüde uzun saçları ekranın solunda simsiyah şekilde belli oluyor.hala çözemediyseniz 2. ile 3. fotografı aynı anda açın hızlı hızlı bakın...bu sefer olur
2- Bu da teknenin arkasındaki adamın o uzun saçlı adam oldugunun kanıtı favoriler aynı...
evt kisaydi.. sen diyosun ya efe felan yok sonunda bu laflari sana yedircem ben o zmn grsrs
o da güzel : ) bide bayan olucaksın yakışıyor mu?? tahrik olup cevap vericek değilim.lütfen arkadaşlar yorumlara devam edelim..
yakisiyor valla burda böyle konusuluyor eyer sen hala iste efe gelmicekte desende gelecek kesinlesti sonucta ha bu arada senin kibarligini yesinler:D:)
evt kisaydi.. sen diyosun ya efe felan yok sonunda bu laflari sana yedircem ben o zmn grsrs
o da güzel : ) bide bayan olucaksın yakışıyor mu?? tahrik olup cevap vericek değilim.lütfen arkadaşlar yorumlara devam edelim..
yakisiyor valla burda böyle konusuluyor eyer sen hala iste efe gelmicekte desende gelecek kesinlesti sonucta ha bu arada senin kibarligini yesinler:D:)
Ben efe gelmicek mi dedim?120.bölümde efe falan yoktu dedim..Beni tanımamana veriyorum bunları..lütfen daha fazla uzamasın..konunun kilitlenmesini istemiyorum.rica ediyorum senden..
1.de cidden de saçlar adamın omzundan dökülüyor yani dediğin gibi uzun saçlı adam,
2.de ben teknenin arkasından birinin Aslı ile Güven'i izlediğini bile farketmemiştim, herhalde o sırada başka birşey ile ilgileniyordum Bu arada evet şimdi resimlere bakınca o da uzun saçlı adam...
evet kısa saçlı gözüküyor..ama görüntüden böyle oldugunu düşünüyorum saçını topluyo bu adam sonucta sola kaymış olabilir o an..
benimkinde ise tam sola döner dönmez yakaladım fotografı..bilmiyorum çok zor zaten ayırt etmek.neyse 2 tane fotograf var..hangisi akıllarına yatarsa onu düşünebilir arkadaşlar
teşekkürler yagmur paylaştıgın için..iyi oldu
edit: hah ben tekrar ısrarcı olucam izninizle.üstümdeki yorumu görmemiştim çünkü..elifin paylaştıgı fotograftada kulak tıpatıp benziyo..ve at kuyrugundan dolayı saç kaymış olabilir yagmurun paylastıgı fotoda..bu yüzden kısa gözüküyor diyorum
bk o fotoğraı inceledimde aslının yanından geçerken dikkatli bakıldığında adam biraz yukardan ve sıkı bağlıyor demeki uzun saçlı adam bncede öle artık
Pencereden döndürdün beni...oh ya :cheers:
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: 120. Bölüm Merak Edilenler -Fotoğraflarla- Salı Tem. 06, 2010 1:26 am
ya güven savar aklımı bişi kurcaladı ben tekrar tekrar izledim su ve halil sahnesini hani göstermişsinya resimli kaçdıkdan sonra die yha o adam gittinden baya bi sonra o kuyruk hala var orda acaba o gölge gibi bişimi yha ben analamadım valla saç desen saç biraz tuhaf duruo
güven_savar
Konu: Geri: 120. Bölüm Merak Edilenler -Fotoğraflarla- Salı Tem. 06, 2010 1:32 am
EsmeR demiş ki:
ya güven savar aklımı bişi kurcaladı ben tekrar tekrar izledim su ve halil sahnesini hani göstermişsinya resimli kaçdıkdan sonra die yha o adam gittinden baya bi sonra o kuyruk hala var orda acaba o gölge gibi bişimi yha ben analamadım valla saç desen saç biraz tuhaf duruo
bak dediklerimi yaparsan hiç bi şüphe kalmaz.başka yere bakma sen..kaçarken ve kaçtıktan sonra fotograflarını yan yana aç..sırayla hızlıca bak...aralarında saniye yok o fotografların.zaten halilin tipinden belli oluyo ard arda çekildiği..ordaki karartı o adamın saçına ait çünkü ben tam dönerken çektim eminim yani..yine de ikna olmayabilirisn herkesin aklına yatacak diye bişey yok yeterki böle sorulsun sabaha kadar anlatırım..sorun değil