Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :)
+10
Princess
Tubishh Sagolera
x-sweet-piskopat
Duygusu
xxx
buray
efe1014
nigar
hilalay
OrGinaL AdaM
14 posters
Yazar
Konu: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 4:14 pm
SEZONFİNALİ ÖZETİ VE FRAGMANINI TEKRAR TEKRAR OKUYUP İZLEDİM VE BİR SENARYO YAZIYIM DEDİM.
BÖLÜM 119 (SEZON FİNALİ) BÖLÜM ADI:GEÇMİŞTEN GELEN
Aslıyla güven kayıkta bir telefon bulmuşlardır. Bu durum aslıyı işkillendirir. Aslı:güven bu telefonun burda olmasının bi amacı var. Burda olmasının bi amacı olmalı. Güven: aslıcım kuruntu yapıyosun. Bi amaç falan yok. Birisi sadece sana kötü bi oyun oynuyor. Ama bi yakalarsam varya bunu yapanı çok kötü olucak. Çoook., Aslı: oyunsa neden hala ortaya çıkmıyo yapan kişi. Neden bana bunu yapıyolar. Neden efeyi kullanıyolar. Ben onlara naptımki he naptım….(bunu derken ağlamaya başlar) Güven aslıya sarılır. Güven:geçicek canım merak etme geçicek. Herşey yoluna giricek. Bunu yapanı bulucaz… Bu sırada su bi plan yapmıştır. Bu planındaki amaç denizle mineyi barıştırmaktır. Bu plan doğrultusunda ilk iş olarak leylanın oteldeki odasına gider. Odayı karıştırırken bi flash bellek bulur. Flashın içinde leylanın gerçek hamilelik testinin sonucu vardır. Bunu gören su deliye döner. Tam çıktıgı sırada leyla ve halille karşılaşır ve dayanamayıp leylaya patlar… Su:Ya ne biçim bi insansın sen nasıl yaparsın bunu. Leyla: Ne diyosun ya ne yapmışım Su: herkesi kandırabilirsin canım ama ben yemem. Hamile falan değilsin sen. Leyla:ne diyosun sen ya. Test var elimde görmedinmi. Su: Bırak bu numaraları kızım gerçek test sonuçlarını gördüm. Şimdi defol burdan gözüm görmesin seni. Mine ise burakla buluşmaya gitmiştir. Ona istanbula gelmeyeceğini söyleyecektir. Ama beklemediği bi tepki alır. Burak: mine yeter artık dediğini yaptım. Sana yardım ettim. Şimdi verdiğin sözü tutma sırası. Hazırlan hemen gidiyoruz. Mine:Beni bekleme. Ben gelmeyeceğim. Burak mineyi kolundan tutup sıkar. Burak: öyle kolay değil canım. Beni öyle kullanıp bi kenara atamazsın. Yürü gidiyoruz. Deniz herşeyden bi haber minenin peşindedir. Su denizi arar ve olanları anlatır. Bu durumu öğrenen deniz ise artık iki şeyin peşine düşer. Hem minenin bebeği aldırmasına engel olmak hemde mineyi yeniden kazanmak. Aslıyla güven ise teknenin kime ait oldugunu araştırıp bulurlar. Tekne sahibiyle görüşmeye giderler. Adam onlara dün gece birinin teknede kaldıgını gördüğünü söyler. Evsiz oldugunu zannedip teknede uyumasına izin vermiş ve görmezden gelmiştir. Aslı:Peki nasıl biriydi ? Tarif edebilirmisiniz ? Adam:Böyle orta boyluydu. Sakalları vardı ama fazla uzun değildi. Kirli sakallıydı. Saçları kıvırcık esmer bi genç çocuktu. Aslı gözleri yaş içinde sorar… Aslı:peki ne zaman gitti gördünüzmü. Ne tarafa gitti.? Adam:vallahi sabahın köründe kalktı gitti. Nereye gittiğini görmedim. Aslı artık efenin yaşadığına tam anlamıyla inanmıştır.aslı göz yaşları içerisinde ordan ayrılır.. Güven: aslı bekle nereye gidiyorsun… Aslı duraksar. Aslı: Sana söylemiştim…. Yaşıyo… Aslı eve dönmüştür. Odasını toplarken onu birinin izlediğini farkeder.Dışarı bakar ama kimse yoktur. Telefonu çalar.Özel numaradan aranıyodur.. Telefonu açtıgında gene çızırtılar geliyodur.aslı arayanın efe oldugunu düşünür. Aslı:Efe… Cevap yoktur. Ama arkadan aslıya tanıdık bi ses geliyodur. Aslı bu sesi tanımıştır. Arayan kişinin nerde olduğunu anlamıştır. Güvenle hemen oraya giderler. Ama gittiklerinde gene bi hüsranla karşılaşırlar. Aslı artık daha fazla dayanamamaktadır. Bunu haketmediğini düşünmektedir. Ağlayarak sağa sola bağırmaya başlar… Aslı: Neden yapıyosun bana bunu…? Neden…? Neden yapıyosun…? Güven aslıyı sakinleştirmeye çalışır. Onu eve götürür. Sabah olur.Kapı çalar.Gelen güvendir.Aslıya iyi olup olmadıgıını sorar. O anda aslıya tanımadığı bi numaradan mesaj gelir. Mesaj şu şekildedir.”Evlenme teklif ettiğim yerde bekleyeceğim seni” Aslı dona kalmıştır. Güven:Aslı noldu ? İyimisin ? Aslı:Benim hemen çıkmam lazım… Mine eve dönmüştür.Eşyalarını toplamaktadır. Denizde eve gelir ama kapıda burağı görür.Eve gizlice girer. Mine:Deniz ne işin var burda ? Deniz:Mine bak herşeyi biliyorum tamammı .Bebeğin ikimizin olduğunu herşeyi.Leyla hamile değil. Bize kötü bi oyun oynamış. Mine seni çok seviyorum nolur bana son bi şans ver. Herşeyi düzelticem bak görüceksin. Sadece bi şans.(deniz minye elini uzatır). Şimdi bu eli tut ve herşeye yeniden başlayalım. Mine denizin elini tutar. Ve kaçmaya karar verirler. Evden gizlice çıkmaya çalışırken burak onları görür. Ve arabalarla bi kovalamaca başlar.denizle mine kaçar. Burak kovalamaktadır.denizin arabasında benzin biter ve durmak zorunda kalırlar. Arabadan inip kaçmaya başlarlar. Burak takiptedir. Deniz burak onları bulamasın diye bi tünele sürükler mineyi. Burakda peşlerinden girer. Burak: öldün lan sen..!! Mine: hayırrr….!! Yapmaaa !!! (4 el silah patlar) Aslı gelen mesajla şaşkına dönmüştür. Ve bi o kadarda heycanlanmıştır. Hemen üstünü deişir. Ve yola koyulur. Güven ise gizlenmiştir. Aslıyı takip eder. Aslı Efe nin ona evlenme teklif ettiği yere gitmiştir. Güvende peşindededir. Aslı etrafa bakınır ama kimseyi göremez. Bi süre bekler ama ortalarda kimse yoktur. Ağlamaya başlar. Bunu gören güven dayanamaz ve aslının yanına gider.Aslı güvenin ona doğru yürüdüğünü farkeder. Oda güvene doğru yürümeye başlar. Tam o sırada bi ses duyar. -Aslı… Aslı dona kalmıştır. Bu ses çok tanıdık gelmiştir ona. Kafasını kaldırır güvene bakar. Güven durmuş, şaşkın bi şekilde ona bakıyodur. Aslı arkasına yavaşça döner. Efeyi görür. Efenin suratı görünür. Ve sonra dırı dındı dırı dın dırı dınnnını dın nın.
hilalay
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 4:22 pm
umarım gerçektir bu,parçaları çook iyi birleştirmişsin
nigar
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 4:27 pm
çok iyi olmuş teşekkürler.
efe1014
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 4:32 pm
galiba sondaki dın dın dın dı dın dın dın dı dın dın k.y rinin bitiş jenerik müziği süper olmş sanki gerck saol pylaşım için
buray
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 4:40 pm
valla gözümde canlandırdım yaa harbiden güzel olmuş ellerine sağlık inşallah böle olur. ne diyim iler ki yaşamında seni senorya yazan birisi olarak görürüz
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 4:43 pm
efe1014 demiş ki:
galiba sondaki dın dın dın dı dın dın dın dı dın dın k.y rinin bitiş jenerik müziği süper olmş sanki gerck saol pylaşım için
valla böyle bitsinde. isterse manganın eurovision şarkısını çalsın sonda hiç farketmes
xxx
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:01 pm
valla ne yalan söylim 84. bölümden sonraki en güzel bölüm olurdu. sen böyle senaryo yaz ya güzel oluyo . 4. sezonun senaryolarını yaz .tabiki efeli olsun. güven hep üzülsün istenmediğini düşünsün efeyi kıskansın falan filan yaparsın sn bişeyler. gerçekten süper yazmışsın
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:07 pm
xxx demiş ki:
valla ne yalan söylim 84. bölümden sonraki en güzel bölüm olurdu. sen böyle senaryo yaz ya güzel oluyo . 4. sezonun senaryolarını yaz .tabiki efeli olsun. güven hep üzülsün istenmediğini düşünsün efeyi kıskansın falan filan yaparsın sn bişeyler. gerçekten süper yazmışsın
bakalım bu sezon finali olsun bu akşam daha sonra 4. sezonun ilk bölümünü ve efenin başındann geçenler diye sadece efeyi anlatan bi bölüm senaryosu yazmayı düşünüyorum
Duygusu
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:12 pm
valla güzeldi ama şu güven keşke çıkmasaydı ortaya heryerden bitiyo herif ya
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:16 pm
duygusu demiş ki:
valla güzeldi ama şu güven keşke çıkmasaydı ortaya heryerden bitiyo herif ya
onada hak vermek lazım aslıyı sevio üzülmesini istemiyo. başına bişey gelmesini istemiyo. o yüzden peşinde. biraz objektif bakmak lazım
Oda doğru ama napalım adam gözümüze battı bikere çıkaramıyoruz
xxx
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:16 pm
OrGinaL AdaM demiş ki:
xxx demiş ki:
bakalım bu sezon finali olsun bu akşam daha sonra 4. sezonun ilk bölümünü ve efenin başındann geçenler diye sadece efeyi anlatan bi bölüm senaryosu yazmayı düşünüyorum
okumayı dört gözle bekliyorum
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:25 pm
ay bunu okurkenn öyle bi heycanlandimm kii , su an cubuk yiyorumm dalmistim okuyordum parmagimi isirdimm
Duygusu
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:27 pm
::
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:54 pm
çok güzel yazmışsın tebrikler
Princess
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 5:58 pm
vallahi ellerine saglik gerceten cok güzel olmus ... ve insallah senin yazdigin gibi olur
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 7:02 pm
Princess demiş ki:
vallahi ellerine saglik gerceten cok güzel olmus ... ve insallah senin yazdigin gibi olur
teşekkürler. inş öyle olur.
EFeMDiyeT
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 7:05 pm
SoN 1o Dk Hycan DrokTa ÖzeLLiKLe Son Shneyi bkLıyorm.. EFe 'nin Tpi kirli sakarlmı dıe mutLaka 1 seyLer olmsdur efe ye
x-dilan-x
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 7:10 pm
superr yazmissin ellerine saglik umarim sonu gercek olur insallah efemiz geri doner..
SamSuN
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 7:16 pm
1o numara olmuş bu tims artık genç yeteneklere dönsün hacı dier bölümdede qüvenbi oldürsene
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 7:24 pm
SamSuN demiş ki:
1o numara olmuş bu tims artık genç yeteneklere dönsün hacı dier bölümdede qüvenbi oldürsene
güveni ölmekten beter edicem merak etme
SamSuN
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) C.tesi Mayıs 29, 2010 8:18 pm
İlk rekLama kadar herşey aynen işledi ufacık farkLarLa işallah bu şekilde devam eder yaa .
Daqhan~~
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) Paz Mayıs 30, 2010 6:32 am
Ama böLe çıkmadıı :(:(
Misafir Misafir
Konu: Geri: Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :) Paz Mayıs 30, 2010 7:39 am
kilit + çöp
Akşamı bekleyemeyenlere benden küçük bi hediye... :)