Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Paz Mayıs 30, 2010 8:59 pm
bu fotografla efenin alakası ypk çok baktım ama su halil bide sanki nurgül var efe yok
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Paz Mayıs 30, 2010 9:13 pm
ya kırmızılıyı dağhan sanıyodu yaa adam :| kördü sanırım
sarah
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Paz Mayıs 30, 2010 9:26 pm
bencede okuyodur belki baktı halimize dayanamadı dönüyo umarım yaniii çok özledik bugün babaannem bile efemi döndü die sorduğuna göre 7den 70e herkes onu çok seviyor ve çok özledii
cypriot
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Paz Mayıs 30, 2010 9:42 pm
ya bize efe diye gösterdiği resme bak bende dağhan arıyom ya kırmızılı diyo adam hehehe:)
rahime
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Paz Mayıs 30, 2010 11:54 pm
cypriot demiş ki:
bence girip bakıyordur.ama eğer bakıyorsa nasıl böyle sessiz ve tepkisiz kalıyor anlamıyorum.hepimiz isyanlardayız ya
bence dağhan buraya hiç girmedi girmeyeck niyemi çünkü o face bile telden giriyor... ayrıca o kndini bizden daha fazla düşünüyor aynı bizim gibi
sarah
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Ptsi Mayıs 31, 2010 12:00 am
ama insan merak edip bi bakar kendi fan sitesi bura sonuçta baktıysada halimizi görüp dönüyüm demiştir =)
Daqhan~~
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Ptsi Mayıs 31, 2010 1:14 pm
qüzeL oLur qirip okuması
méLTémm ♥
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Ptsi Mayıs 31, 2010 5:15 pm
Bakmıştır Heralde ya Bir kere de olsa girmiştir.Düşünün Arkadaşlar siz Oyuncu olucaksınız bu kadar hayranınız olucak ve en Büyük Fan Sitenize bir kere olsun girmiycekmisiniz? Saçma olurdu.. Çünkü Zaten Google En büyük arama Motoru ve oraya Daghan Külegeç Yazdığımızda İlk karşımıza Çıkan Site Burası..
alemdarmert
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Çarş. Haz. 09, 2010 12:56 pm
Hayır Dağhan Benim
işin şakası niye bize söylemiyor gelceğini gelmiyeceğini diyorsunuz ama oyuncular diziye filme vs girerken gizlilik anlaşması imzalar bu anlaşmay bozması dahilinde çok ciddi para cezası alır
BLaSTeR
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Çarş. Haz. 09, 2010 2:16 pm
arada 3-5 tane kendini dağhan sanan hödük çıkıyor ama dağhan bakıyordur..ayda bir 5 dakka olsa bile.
eda__efeci
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Çarş. Haz. 09, 2010 4:20 pm
su resmi biriniz buraya koyarmısınız.... ben linki acamıyorum da merak da ettim
aybkhem
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Perş. Haz. 10, 2010 8:45 am
hayır.. dağhan benimm :D:D :: ben olsam okurum yani fan sayfamı aççaklar mutlaka girerim bakarım
latiff
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Perş. Haz. 10, 2010 5:42 pm
yani bnde merak eder girerdim ünlü olsaydım hakkımda ne düşünüyorlar diye
SiNeM_eFe
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Cuma Haz. 11, 2010 12:08 pm
ßi keRe ßiLe oLsa ßaqmısTıR heRaLDe :ense:
sinemsema
Konu: Geri: Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur Cuma Haz. 11, 2010 7:15 pm
ümlüsünüz ve adınıza fan sitesi yapılmış illaki takip edersiniz diye dusunuyorum...sonuçta biz onu seviyoruz ve begeniyoruz o da bizim neler dusundugumuzu merak ediyordur....
Acaba Dağhan Buraya Girip Fikirlerimizi Okuyormudur