Konu: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Paz Mayıs 30, 2010 8:20 pm
Konunun ilk mesajı :
ya biri bu resmi koymus ....
ve biri yazmis ... ve efe döndüüü
ama ben burda efeyi ... yani daghani göremiyorum ... sade su bide halili göre bildim :(
Yazar
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 7:03 am
adam herhalde gözü bozuk birisiymiş garbim!!
sesilya
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 8:44 am
efe yukarda oturan adamın hemen asagısında bitek kafası ve tişörtü görünüyor dikkat edin:)
Princess
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 3:54 pm
sesilya demiş ki:
efe yukarda oturan adamın hemen asagısında bitek kafası ve tişörtü görünüyor dikkat edin:)
ona bezniyor ya :S ama degildir ya ... yoksa herkez o tarafa bakar hiiiim
xxx
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:00 pm
dağhana bak görmeyeli baya değişmiş :: her gördüklerini dağhan sanırlarsa nerde kaldı dağhanın orjinalliği
Misafir Misafir
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:09 pm
sesilya demiş ki:
gözlerinde problem yok demi ??
sesilya
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:29 pm
Je T'aime demiş ki:
sesilya demiş ki:
bnde yok ama sende bi problem var galiba çünkü cok benziyo kafasının bi kısmı ve tişörtü gözüküyo oturan adamın asagısında hemn bi cocugun arkasında gözüküyo hala yanlış yere bakıyorsan dicek bişi yok artık daha ne kadar yardım ediyim!!
Princess eski bi resim olabilir bu bilemiyorum yoksa dogru diyorsn neden yanına gitmesinleri ki ben sadece farketmeyenlere göstermek istedim gerçi fikrime bile saygısızca yaklasan arkadaslar var ama neyse..
En son sesilya tarafından Ptsi Mayıs 31, 2010 4:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:31 pm
aslında evet arkadaşın dediği benziyo ama pek gözükmemiş ki az daha gözükseymiş ayrıca kolunda dövme mi var bana mı öle geldi ? açıya göre sol kolunda dövme var gibi görünüyo dağhanın sol kolunda dövme var mı?
sesilya
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:33 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
aslında evet arkadaşın dediği benziyo ama pek gözükmemiş ki az daha gözükseymiş ayrıca kolunda dövme mi var bana mı öle geldi ? açıya göre sol kolunda dövme var gibi görünüyo dağhanın sol kolunda dövme var mı?
evet bnmde dikkatimi cekti dövme var gibi ama cocugun bluzu da olabilir o
En son sesilya tarafından Ptsi Mayıs 31, 2010 4:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:34 pm
dağhanın dövmeleri nerdeydi yaf
sesilya
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:36 pm
dağhanın dövmeleri nerdeydi yaf
her iki kolunda da dövmesi var
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:37 pm
anammm var demi bilmiyorum ki yaa surat az daha görünseydi kesin bişey derdik bu arada sesilya flood yapmak yerine mesajını düzenlediğin için saol keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa az önce farkettim saolasın..
sesilya
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:42 pm
anammm var demi bilmiyorum ki yaa surat az daha görünseydi kesin bişey derdik bu arada sesilya flood yapmak yerine mesajını düzenlediğin için saol keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa az önce farkettim saolasın..
bn teşekkür ederim sen de sağolbiraz moderatörlük deneyimim var anlıyorum seni öss denen bela olmasaydı bırakmazdım kısmet
dediğin gibi keske biraz daha gözükseymiş tam emin olurduk umarım odur ama eski bi foto sanki:D
Princess
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:44 pm
sesilya demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
sesilya demiş ki:
bnde yok ama sende bi problem var galiba çünkü cok benziyo kafasının bi kısmı ve tişörtü gözüküyo oturan adamın asagısında hemn bi cocugun arkasında gözüküyo hala yanlış yere bakıyorsan dicek bişi yok artık daha ne kadar yardım ediyim!!
Princess eski bi resim olabilir bu bilemiyorum yoksa dogru diyorsn neden yanına gitmesinleri ki ben sadece farketmeyenlere göstermek istedim gerçi fikrime bile saygısızca yaklasan arkadaslar var ama neyse..
yok eksi resim olamaz .. halilin saclarina bakin ... eskiden kisaydi simdi uzatti
Tubishh Sagolera
evet eski de olabiir...
sesilya
Princess demiş ki:
sesilya demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
sesilya demiş ki:
yok eksi resim olamaz .. halilin saclarina bakin ... eskiden kisaydi simdi uzatti
aa evet o ayrıntı dikkatimi cekmemişti
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:45 pm
aa evet halilin saçlar uzun eskiden kısaydı demekki yeni resim ama dağhan yok o önemli :(
Princess
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:47 pm
aa evet halilin saçlar uzun eskiden kısaydı demekki yeni resim ama dağhan yok o önemli :(
sesilyanin dedigi o adam cok benziyor ama efeyi ... saclarida kivircik...
denicem bi .. photoshopda netlestire bilirmiyim diye
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:48 pm
tamam hadi bakalım bekliyoruz
sesilya
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 4:48 pm
Princess demiş ki:
sesilyanin dedigi o adam cok benziyor ama efeyi ... saclarida kivircik...
denicem bi .. photoshopda netlestire bilirmiyim diye
netleşirse süper olur ya
Princess
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 5:21 pm
denedim ama olmuyor :(
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 5:22 pm
bende bizi unuttun sandım şaka bi yana olmuyosa üzülme ne yapalım
Princess
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 5:27 pm
yok unutmadim ... ama ordaki galiba efe ...
böyle bi bakin ...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 5:36 pm
ya dövmesi var demi yaa Allahım yoksa o mu :(
Princess
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 5:38 pm
evet dövme var kolunda ... yani öyle gözüküyor ...
yükleyen arkadas sordum ... o mu cekti diye bakalim .. evet derse ozaman kesin daghan o ya
efe sever
Konu: Geri: EFEYI GÖREN VAR MI BU RESIMDE??? Ptsi Mayıs 31, 2010 5:40 pm
sanki dağhanın dövme türüne benziyor dicem dağhan türü nasıl oluyor diceksiniz