Evet ben de gördüm ama aklıma soru işaretleri var. Belki de eski oyuncusu diye yazmışlardır. Çünkü tanıtımda sırf ilk sezon var... Şimdi o zaman Sarp'ı niye yazıyolar diyeceksiniz. Anlatmak istediğim o değil. Dağhan da sonuçta bu dizide 2 sezon başrol oyunculuğu yaptı. Eski bir başrol oyuncusu diye yazmışlardır...
cypriot
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 7:59 pm
aslında evet baya bi yüklenerek timsi arasak veya dağhanın ajansını bilgi alabiliriz.
blacksss
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:00 pm
DAĞHANDAN BAŞKA BİRİSİ OYNARSA EFE KARAKTERİNİ TÜM TRAFOLAR BENDE
ozlem28
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:16 pm
ya bencede sacmalik tims bunu yaparsa tamamen reyting kaybeder biz efeyi (daghan) istiyoruz baskasini degil
aslında evet baya bi yüklenerek timsi arasak veya dağhanın ajansını bilgi alabiliriz.
ya arkadasim birsey söylemezler ... isterseniz yüklenin yine birsey demezler, basbakan arasa bile ... nedeni ise Sir saklama yükümlülügü
aleko
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Perş. Haz. 03, 2010 10:36 am
Ya Ben Çok güzel bir mail attım OKURSANIZ sevinirim
Merhaba İyi günler diliyorum.Çalışmalarınızdan dolayı bu maili okuyacakmısınız onu bile bilmiyorum ya zaten.Ama yetti artık EFE Hakkında ki konulara bir cevap verin biz seyirci olarak bıktık emin olun ki efe bu sefer dönmezse çok kötü rating kaybedeceksiniz.Söylediklerimde olacakların sadece ön bilgisidir.....HABERİNİZ OLSUN YA EFE (DAĞHAN KÜLEGEÇ) olarak dönsün YADA DÖNSÜN...Size Daha üslublu bir mesaj atardım ama hak etmiyorsunuz...SAYGILAR......
Princess
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Perş. Haz. 03, 2010 10:47 am
aleko demiş ki:
Merhaba İyi günler diliyorum.Çalışmalarınızdan dolayı bu maili okuyacakmısınız onu bile bilmiyorum ya zaten.Ama yetti artık EFE Hakkında ki konulara bir cevap verin biz seyirci olarak bıktık emin olun ki efe bu sefer dönmezse çok kötü rating kaybedeceksiniz.Söylediklerimde olacakların sadece ön bilgisidir.....HABERİNİZ OLSUN YA EFE (DAĞHAN KÜLEGEÇ) olarak dönsün YADA DÖNSÜN...Size Daha üslublu bir mesaj atardım ama hak etmiyorsunuz...SAYGILAR......
onlarinda sanki cok umrunda olacak ti
aleko
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Cuma Haz. 04, 2010 10:42 am
Princess demiş ki:
aleko demiş ki:
Öyle de denemekte fayda var baskılar insanları yıldırır.
Öyle de denemekte fayda var baskılar insanları yıldırır.
onlar sade okuuyp gecer ve güler ... onlar kimbilir kac kisi yaziyordur .. yok daghn gelmese kendimi atarim birsey söylemseniz vs vs.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... C.tesi Haz. 05, 2010 8:34 am
tims i arasak ne değişcek ben dedim bombalıyalım diye tims binasını
Princess
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... C.tesi Haz. 05, 2010 10:16 am
Je T'aime demiş ki:
tims i arasak ne değişcek ben dedim bombalıyalım diye tims binasını
hayir olmaz öyle sey
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... C.tesi Haz. 05, 2010 11:28 am
VALLAH BU SAATTEN SONRA EFEYİ BASKA BİRİ OYNARSA ZATİ FİLMİ DİREK BİTİRSİNLER O FİLM İZLENMEZ. FİLME EFE GELMEZSE ZATİ FİLM YENİ SEZON BASLADIKDAN 4-5 BÖLÜM SONRA FİNAL YAPARR HER İDDAAYADA GİRERİM
sidelya
Konu: Geri: Tims i Arıyalım ..... Perş. Haz. 10, 2010 10:21 am
ben de simdi aradim dedim daghan külegec dönüyormu dedim bilgi vereiyorum dediler
Evet ben de gördüm ama aklıma soru işaretleri var. Belki de eski oyuncusu diye yazmışlardır. Çünkü tanıtımda sırf ilk sezon var... Şimdi o zaman Sarp'ı niye yazıyolar diyeceksiniz. Anlatmak istediğim o değil. Dağhan da sonuçta bu dizide 2 sezon başrol oyunculuğu yaptı. Eski bir başrol oyuncusu diye yazmışlardır...