Konu: Yiğit Güralp ve Sevinç'in Erbulak'ın mesajları. Salı Haz. 01, 2010 10:58 am
ALINTIDIR.!
Arkadaşlar bende Yiğit abinin gerçek facei ekli bakın Sevinç Erbulak ne yazmış duvarına ; Sevinç Erbulak Midyat Sen de mi delirdin yiğit?ablam yanımda sana selam söylüyo bi de merak ediyo dağhan kabak yellerine geri dönecek mi diye:=PPPPPPPPPPPPPPPPPP ay çok güldük pardon gerçekten...biz de zıvanadan çıktık artık!herkesi siliyoruzzzzzzzz...kolay gelsin sana!
Yiğit Güralp bir de size yakıştıramadık diye tenkit edip ayıplayanlar var... kendimi bir aziz nesin kıssasında oynuyor gibi hissediyorum Sevinç... ben de selam söylüyorum... ortada çok büyük bir pazarlama tekniği, taktiği var... müthiş bir ticari gelsin paralar bu işin salağı damarı buysa sömürelim tezgahı var... onun peşine takılan herkesi müthiş bir tüketim toplumu canavarı ağına düşmüş zavallılar gibi görmek de canımı sıkmıyor diyemem...
Sevinç Erbulak Midyat ''bu senaryoda bir yanlışlık var,bu aile ege'liydi ya'',''boş verinnn unutmuştur onu seyirciiiii''...unuttura unuttura,yuttura yuttura,10 kişiden 8'i ''dizi insanıyız nihayetinde sevinç hanım'' oldular...çok haklısın yiğit...ne demeli bilmiyorum...
Buyrun burdan yakın! Resmen dalga geçiyorlar ve onlarda tamamen ticari bir şey olduğunun farkındalar. ACI BİR GERÇEK AMA ANLAYIN ; DAĞHAN DÖNMÜYOR!!!!!!!!!!
efe sever
Konu: Geri: Yiğit Güralp ve Sevinç'in Erbulak'ın mesajları. Salı Haz. 01, 2010 11:09 am
belki dağhan dönmüyor ama şöyle bir gerçek var yiğit güralp diziyi bırakalı yıl oldu artık başkaları yazıyor her ne kadar yiğit güralp dönmüyor desede şimdiki yazarlar ne yazar bilmem senaryoya
*Dnz
Konu: Geri: Yiğit Güralp ve Sevinç'in Erbulak'ın mesajları. Salı Haz. 01, 2010 11:16 am
Yiğit Güralp dönmüyor demiyor ki o hiç bir şey demiyor. Ama yani bu yazıdan anlaşılan o ki DAĞHAN DÖNMÜYORRR.
ya inşallah dağhan döner ama en iyisini yinede o bilir bi sorun varsa mutlu olamıcaksa dönmesin dağhan bizim için önemli kavak yelleri değil yeni projelerde de onu severiz biz.
bi adam diziden ayrıldı cenazesi göstermediler öldü dediler sonra sezon finaline dogru efe yaşıyormu acaba dediler nasıl bi oyun bu yaa efe gelcecek ark bekliyorum ben hade gelmedi yazıkk kı ne yazık çok gzl bi diziyi ne hale getirdiler eski bölümlerinde insan tv ye kitlenirdi bu dizinin kurtula bilmesi için daghan gerekli bunu onlarla bilio bu kadar
valla bu yazıdan gelmeyeceğini çıkaramadım ben bide dönmeyecekse bile safa nın dediği gibi bizim için önemli olan DAĞHAN kavak yelleri değil o yüzden DAĞHAN nerde biz orda gelirse izleriz gelmezse izlemeyiz bu kadar basit...
evet bende baktım yiğit abinin profiline.çok iyi birisidir kendisi.konuşulanlara bakılınca artık bu konudan çok sıkıldıkları görülüypr ve dağhan abinin dönmeyeceği görülüyor.dönse yapıma ve diziye böyle laf sokmazlar
Uffff bencede dönmeyecek hani "Aaaaa yiğenim tekrar Kavak Yelleri'ne dönmüş görüyormusun , nedense hiç de haberimiz olmadı !?" demeye çalışıyor resmen reklam amaçlı olduğunu Dağhan'ın diziye geri meri dönmediğini söylüyor.
AMA NEDENNNNN????BİZİ BU KADAR HEYCANLANDIRDIKTAN SONRA BU YAPTIKLARI AYIPPPPP
Ayyy bence Kavak Yelleri eskisi gibi güzel değil ve Kavak Yelleri'nin ilk zamanlardaki Kavak Yelleri gibi olmamasının 2 sebebi var;
1)tabii ki Dağhan Külegeç gibi dizinin akışını sağlayan bir karakteri diziden çıkarmaları 2)Şu an ki senaristlerin Yiğit Güralp kadar konuya hakim ve yaratıcı olmamaları
Bu gidişle Efe dönse bile senaristler konuyu toparlayamıyacaklar senaryoda çok açık nokta var gibi duruyor.O yüzden ben artık Kavak Yelleri'nden tüm umudumu kaybettim.Dağhan Külegeç önünü açıcak daha güzel projeleri hakediyor.
Ama bir yandanda düşünüymüyor değilim tekrardan Dağhan Külegeçli ve Yiğit Güralpli bir Kavak Yelleri ne güzel olur diye...
ADAM GIBI DAGHAN CIKIP DONMUYORM DESE OLAY BITICEK BIZDE BU KADAR UGRASMICAZ OZMN KUSURA BAKMASIN KIMSE AMA SUCLU DAGHAN YA BIZI BOYLE KANDIRMALARINA RESMEN ALET OLUYO
ben bu konuşulanlara inanmadım çünkü böyle şeyler söyliceklerini sanmıyorum ihtimal vermiyorum eğer dağhan dönmicekse neden sezon finalinin her dakikasında adı geçti bunu nasıl yorumlayabiliriz bana kalırsa dönecek büyük ihtimalle çünkü onsuz bu gemi daha fazla yürümez sarp ta diziden ayrılır sanırım bi kaç bölüm sonra
ben bu konuşulanlara inanmadım çünkü böyle şeyler söyliceklerini sanmıyorum ihtimal vermiyorum eğer dağhan dönmicekse neden sezon finalinin her dakikasında adı geçti bunu nasıl yorumlayabiliriz bana kalırsa dönecek büyük ihtimalle çünkü onsuz bu gemi daha fazla yürümez sarp ta diziden ayrılır sanırım bi kaç bölüm sonra
Sizi Ve Ailenizi Çok Büyük Hayranıyız.Ayşe ablacım lütfen dağhan abinin dizide oynayıp oynamıyacağı hakkında bilgi verirmisiniz.Size Ve Ailenize Tekrar Başarı Dileklerimle Sayglılar.
cevap:inanın bana dağhanın kendi bile bilmiyor..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yiğit Güralp ve Sevinç'in Erbulak'ın mesajları. Paz Haz. 06, 2010 9:18 am
ortalığı karıştırmak için güven ciler doluşuyo fan a hepsini temizlemek lazım