Arkadaşlar yiğit güral galiba kavak yellerinin eski senaristi falan dimi.. facede konustum ve dağhanı sordum diziden ayrılalı iki yıl oldu falan dedi.. hiç bi bilgisi yokmuş ama şu lafı söledi sebebi ne olabilir ?,
abi kavak yelleriyle bi ilgin warmı dağhan külegeç geri gelecekmi diziye lütfen cevap veririmisin?
Yiğit Güralp02 Mayıs, 17:03 tolgahan ben diziyi bırakalı 2 yıl oldu o günden beri de izlemedim...
sevgiyle
Tolqahan Caqlayan02 Mayıs, 17:07 zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. bi bilgi ögrendiginizde msj atabilirmisiniz..
Yiğit Güralp02 Mayıs, 17:12 öğrenmem kardeşim... o ahlaksız diziyle ilgilenmiyorum...
Yiğit Güralp02 Mayıs, 17:15 estağfurullah sevgili tolgahan...asla rahatsız etmedin... sadece o diziyle pek ilgilenmiyorum... en güzel ve en sevilen bölümleri olan ilk 36 bölümü yazdım ve o sayfa benim için kapanalı çok uzun yıllar oldu... hepsi bu;)
Tolqahan Caqlayan02 Mayıs, 17:16 Abi gerçekten seninle burdan veya msnden konuşmayı çok isterim.. Öğrenmem gereken ve sormak istediklerim falan var.. Tabi isterseniz..
Gerçek arkadaslar.. Hala konusuyorum ve çok iyi birisi. bakın son msjını yolluyorum.. Yiğit Güralp02 Mayıs, 17:15 estağfurullah sevgili tolgahan...asla rahatsız etmedin... sadece o diziyle pek ilgilenmiyorum... en güzel ve en sevilen bölümleri olan ilk 36 bölümü yazdım ve o sayfa benim için kapanalı çok uzun yıllar oldu... hepsi bu;)
bencede bırakalım ne halleri varsa görsünler bizim bilmediğimiz çok şey var gibi görünüyo boşverin kurcalamayı isteyen adam diziye tekrar dönerdi zaten
arkadaşlar dağhan ya dönecek sezon finalini bekliyo o zaman dahil olacak yada yeni sezonda... yada...bizim bilmediğimiz durumlardan dolayı girmek istemiyo bence de kurcalamanın hiç anlamı yok...!
sanmıyorum o yüzden ayrıldığını.Bence efe istiyerek ayrılmadı sorunları vardıı.
tolqahan77
Konu: Geri: YİĞİT GÜRALP İLE KONUŞTUM AMA.. Ptsi Mayıs 03, 2010 10:16 am
Arkadaslar daghan neden cıktım demisti diziden.. Saglgmı tercih ettim demisti dimi.. Onun sizin sandıgınız gibi bi hastalıgı olduguna inanmıyorum ben.. Bence izmirin sıcaklıgına falan alısamıyodu.. Hatta bi ara cine5'te röpörtajı wardı.. Çok sinirli ve gergindi.. Bence saglıgmı tercih ettim lafı bu yüzden..
Arkadaslar daghan neden cıktım demisti diziden.. Saglgmı tercih ettim demisti dimi.. Onun sizin sandıgınız gibi bi hastalıgı olduguna inanmıyorum ben.. Bence izmirin sıcaklıgına falan alısamıyodu.. Hatta bi ara cine5'te röpörtajı wardı.. Çok sinirli ve gergindi.. Bence saglıgmı tercih ettim lafı bu yüzden..
ama atv de yani röportaj vermişti '' dizi güzel iş fln demişti '' öle olsa neden bunu söylesin.
izmir yazın çok sıcak oluyo ve urla deniz kenarı aslında serin ama oyuncular aynı sahneyi çekiyo durmadan kalabalık makyaj bide çok sıcak oluyo kalabalık oluyo birde izliyenler oluyo o yüzden çok sıcak oluyo denize girdinmi başka
adam haklı ilk 30 35 bölüm çok güzeldi demek yiğit abimiz yazmış o bölümleri..
tolqahan77
Konu: Geri: YİĞİT GÜRALP İLE KONUŞTUM AMA.. Perş. Mayıs 06, 2010 6:36 am
Arkadaslar kavak yelleri hiç bi esinlenme degil tamamen dawson creekten calma senaryolarmıs. Yiqt qüralp senaryonun basına qectiqinde bütün mafya olaylarıını birinin birisini öpüp birinin şaşırması yani açıkçası pembe dizi olaylarını kaldırmıs.. İlk 36 bölümü tek basına yazan oymus. Bütün efenin sölediği sözleri dialogları o yazmıss.. Bırakmasının sebebi ailesiyle ilgili hastalıklar ve evlenmesi falan.. Babası hastayken efenin esprilerini falan yazamıyormuss.. Yiğit güralpla bizzat knustum arkadaslar iste böle..
Misafir Misafir
Konu: Geri: YİĞİT GÜRALP İLE KONUŞTUM AMA.. Paz Mayıs 16, 2010 8:48 am