Konu: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 1:33 pm
1: Sorum Fragman neden hala yayınlanmadı dedim : teldeki bayan kanal henüz bizede göndermedi dedi ama en geç akşama yayınlanır dedi
2: Sorum Kavak Yelleri Sezon finalinden sonra tekar ne zaman başlayacak dedim : bana 26 haziranda başlayacağını ve 4.sezonun muhteşem olacağını söledi
3: Sorum dağhan diziye dönecekmi dedim : Bu konuyla ilgili bir bilgi veremiyoruz dedi
bunun üzerine söylediğim şeyse eğer bir reyting oyununa gidiyorsanız dağhanın dönüşüyle ilgili çok şey kaybedeceğinizi biliyormusunuz dedim
kadın bana beyefendi tims production kesinlikle yapımlarıyla ilgili seyircilerini kandırmaya aldatmaya yönelik bir harektin içinde değil dedi ve bu sorunuzun yanıtı bizde değil senaristlerimizde dedi
bunun üzrerine ben daha önceki bölümlerde bizi kandırdığınızı düşünüyıorum dedim kadın tekrarladı bizimle alakalı değil dedi senaristlerimizin yazdığı hiçbirşey boş değil dedi mutlaka yazdıklarının bir sebebi vardır dedi bende teşekkür ettim kapattım teli
YUKARDA ALLAH VAR KADIN BANA HARFİ HARFİNE BUNLARI SÖLEDİ
BU ARDA BEN KENDİMİ KAVAK YELLERİ FAN CLUP OLARAK TANITTIM AMA NESE
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 1:40 pm
bilgi için teşekkürler kardeşim
TugceTm
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 1:43 pm
çok teşekkürler arkadaşım
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 1:50 pm
rica ederim
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 1:57 pm
ya zaten kanal d sitesinde de haziranın son haftası başlayacağını yazmışlardı hadi hayırlısı...
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:02 pm
ben kızın sölediklerine takıldım yaa senaristlerimizin her yazdıklarının mutlaka bir anlamı vardır falan dedi
ulaa gerçektende efe dönerde dönüşü daha önceden ayarlanmış çıkarsa bunca zaman timsin günahını almış olursak varyaa abovvv
kendi adıma konuşuyum ben zaten cennetin kapısının önünden bile geçememde diğer arkadaşlarım ne yapacak bilmiyorum
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:04 pm
cenneti kazanmak için hala şansın var
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:06 pm
yok şansı kaybedeli çok olduda cehenneme alırlarmı beni unu merak ediyorum buranında düzenini bozarsın diye orayada almazlarsa nidem unu düşünmeye başladım
BLaSTeR
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:06 pm
sana güveniyoruz arkadaşım. ( güven kelimesini kullanmak hiç hoşuma gitmiyor nedense.. )
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:08 pm
BLaSTeR demiş ki:
sana güveniyoruz arkadaşım. ( güven kelimesini kullanmak hiç hoşuma gitmiyor nedense.. )
aynen güven yüzünden güvensiz olduk bee
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:10 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
yok şansı kaybedeli çok olduda cehenneme alırlarmı beni unu merak ediyorum buranında düzenini bozarsın diye orayada almazlarsa nidem unu düşünmeye başladım
yanılıyosun
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:11 pm
eger dahgan diziye dönmeyecekse, bayan kesinlikle hayir derdi. süpriz olsun diyee demiyorlar galib a:D
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:14 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
yanılıyosun
arafda sıkışır kalırsam sorarım bu yınılıyorsunu sana
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:14 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
yanılıyosun
ALLAH BÜYÜLTÜR ALLAH AFFEDER! NAMAZINI KIL CENNETLIK OLURSUN INSALLAH !
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:18 pm
x-sweet-piskopat demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
yanılıyosun
ALLAH BÜYÜLTÜR ALLAH AFFEDER! NAMAZINI KIL CENNETLIK OLURSUN INSALLAH !
ben şimdiye kadar bir tek cenaze namazı kıldım onuda mecburiyetten
acık konuşmak gerekirse benim pek dinle diyanetle samimiyetim yokk
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:20 pm
belli zaten Allah hidayet versin
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:24 pm
inşallah herkez doğru yolu bulur
ben doğru yolda olmadığımı biliyorum ama şuan doğru yolun neresi olduğundan pek emin değilim o yüzden bu konuyu kapatıyorum
black_angel
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:31 pm
bu konuşmalardan şunu anlıoruz ki hiç kimse fragmanı izlemedi
arkadaşın buraya gelip fragmanı izledim die yazınca eline ne geçti acaba çok merak ediorum :evil:
track
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:37 pm
İyi konuşmuşsun.
eFeGeRiDoNSuN!
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 2:57 pm
Bence OLMALI !
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 3:38 pm
Teşekkürler arkadaşım ama timsi aramışsın kanal daha fragmanı yollamadı demişler benim bildiğim yapım kanala yollar :S
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 3:50 pm
OrijinaL.Adam demiş ki:
Teşekkürler arkadaşım ama timsi aramışsın kanal daha fragmanı yollamadı demişler benim bildiğim yapım kanala yollar :S
vallaha orasını bilmem bana ne söylediyse onu yazdım akşama çıkar dedi fıragman çıktı diğer dediklerine zaten pek anlam veremedim
Duygusu
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 4:07 pm
ya hala şüphede olanlar var bakın kadın bile açık konuşmuş İNANIN artık yaa valla çok sıkıldım gelicek işte efe yoksa bukadar uzatırlarmıydı başından beri haberler çıkıyodu gelicekti kiçıkıyodu dimi o haberler inanaın artık diyorum başka bişi demiyorum
fetih
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 4:08 pm
eğer kadın böle dediyse dağhanın dönceğine yönelik olumlu şeyler var:D
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 4:28 pm
ben niye göremiyorum olumlu şeyleri yaa benim gözüme tır mı kaçtı