Konu: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 1:33 pm
Konunun ilk mesajı :
1: Sorum Fragman neden hala yayınlanmadı dedim : teldeki bayan kanal henüz bizede göndermedi dedi ama en geç akşama yayınlanır dedi
2: Sorum Kavak Yelleri Sezon finalinden sonra tekar ne zaman başlayacak dedim : bana 26 haziranda başlayacağını ve 4.sezonun muhteşem olacağını söledi
3: Sorum dağhan diziye dönecekmi dedim : Bu konuyla ilgili bir bilgi veremiyoruz dedi
bunun üzerine söylediğim şeyse eğer bir reyting oyununa gidiyorsanız dağhanın dönüşüyle ilgili çok şey kaybedeceğinizi biliyormusunuz dedim
kadın bana beyefendi tims production kesinlikle yapımlarıyla ilgili seyircilerini kandırmaya aldatmaya yönelik bir harektin içinde değil dedi ve bu sorunuzun yanıtı bizde değil senaristlerimizde dedi
bunun üzrerine ben daha önceki bölümlerde bizi kandırdığınızı düşünüyıorum dedim kadın tekrarladı bizimle alakalı değil dedi senaristlerimizin yazdığı hiçbirşey boş değil dedi mutlaka yazdıklarının bir sebebi vardır dedi bende teşekkür ettim kapattım teli
YUKARDA ALLAH VAR KADIN BANA HARFİ HARFİNE BUNLARI SÖLEDİ
BU ARDA BEN KENDİMİ KAVAK YELLERİ FAN CLUP OLARAK TANITTIM AMA NESE
Yazar
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 5:15 pm
dikkat ettim her soruya cevap vermiş kadın sadece dağhan konusunda cevap vermemiş bana enteresan geldi zaten bunlar hep dağhan sorularından kaçıyorlar neden acaba
xxx
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 5:37 pm
duygusu demiş ki:
ya hala şüphede olanlar var bakın kadın bile açık konuşmuş İNANIN artık yaa valla çok sıkıldım gelicek işte efe yoksa bukadar uzatırlarmıydı başından beri haberler çıkıyodu gelicekti kiçıkıyodu dimi o haberler inanaın artık diyorum başka bişi demiyorum
bencede
Princess
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 7:20 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
x-sweet-piskopat demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
yok şansı kaybedeli çok olduda cehenneme alırlarmı beni unu merak ediyorum buranında düzenini bozarsın diye orayada almazlarsa nidem unu düşünmeye başladım
yanılıyosun
ALLAH BÜYÜLTÜR ALLAH AFFEDER! NAMAZINI KIL CENNETLIK OLURSUN INSALLAH !
ben şimdiye kadar bir tek cenaze namazı kıldım onuda mecburiyetten
acık konuşmak gerekirse benim pek dinle diyanetle samimiyetim yokk
benimde öyle .. hayatimda da hic namaz kilmadim ... bazlari hatim indiriyor bence sade 3 dua biliyorum .... cok rezilim ya :(
cypriot
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 7:23 pm
Princess demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
yok şansı kaybedeli çok olduda cehenneme alırlarmı beni unu merak ediyorum buranında düzenini bozarsın diye orayada almazlarsa nidem unu düşünmeye başladım
yanılıyosun
benimde öyle .. hayatimda da hic namaz kilmadim ... bazlari hatim indiriyor bence sade 3 dua biliyorum .... cok rezilim ya :(
vallla ben 1 dua bile bilmiyom ki şahsi görüşüm bilmekte istemiyorum
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 7:25 pm
cypriot demiş ki:
Princess demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
yanılıyosun
vallla ben 1 dua bile bilmiyom ki şahsi görüşüm bilmekte istemiyorum
bende bilmiyoırum dua ama şahsen merakta etmiyorum yanii doğruya doğru
Princess
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 7:41 pm
neye tmm konudan kaydik ;D
bence efe kesin gelir ya ... timsdeki kadin bile demis nerdeyse
Psychonaut
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 7:43 pm
abi dikkat edin yazdıklarınıza "cihad" yapmasın bazı "aşırılar". Ekşisözlüğe dönmesin bu güzel forum
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Timsle Konuştum Perş. Mayıs 27, 2010 9:57 pm
Psychonaut demiş ki:
abi dikkat edin yazdıklarınıza "cihad" yapmasın bazı "aşırılar". Ekşisözlüğe dönmesin bu güzel forum
bamboo
Konu: Geri: Timsle Konuştum Cuma Mayıs 28, 2010 10:35 am
bence dönme şansı yok efenin kendi demişti asla dönmem die.. seneraistlerin de ayptığı sadece heyecan yaratmak ve bu şeklide de reytingleri yükseltmek.. muhtemelen sonunda birinin aslıyla oyun oynadığı çıkacaktır ortaya ki bu muhtemelen bu leyla olur die düşünüyorum..
TugceTm
Konu: Geri: Timsle Konuştum Cuma Mayıs 28, 2010 10:44 am
iyide leyla bnca şeyi nerden bilecek. eşek olayına efeyi vs.nerden bilecek eğer bnlar bi oyunsa bnce güvenin işidr adam çok yapmacık zaten
bamboo
Konu: Geri: Timsle Konuştum Cuma Mayıs 28, 2010 10:51 am
güven olacağını zannetmiyorum dediğim gibi ya leyla yada mine-burak takımı diğerleri çok mantıksız olur..
mhe_25
Konu: Geri: Timsle Konuştum Cuma Mayıs 28, 2010 2:52 pm
bence dağhan dönecek 4.sezon ne şekilde muhteşem geçebilir ki ancak dağhan dönerse muhteşem olur!!
efe sever
Konu: Geri: Timsle Konuştum Cuma Mayıs 28, 2010 2:54 pm
temmuzda yeni sezon benimde kafamı karıştırdı hep diyorduk ya neye güvenerek 4. sezon devam ediyorlar şimdide neye güvenerek erken başlıyorlar erken mi bitirecekler acaba
chesswarrior
Konu: Geri: Timsle Konuştum Paz Mayıs 30, 2010 10:27 am
Neden muhteşem diyorlar Dağhan gelecek d o yüzden Efe'siz olmuyor o dizi bir türlü ayar tutturamadılar.
yagmur_daghan
Konu: Geri: Timsle Konuştum Paz Mayıs 30, 2010 10:36 am
güwen gitsede rahatlsak. ne demisler 'Güven'memekte haklıyız.çünkü 'DAĞHAN' fanıyız
xxx
Konu: Geri: Timsle Konuştum Paz Mayıs 30, 2010 10:46 am
yagmur_daghan demiş ki:
güwen gitsede rahatlsak. ne demisler 'Güven'memekte haklıyız.çünkü 'DAĞHAN' fanıyız
çok güzel söz ya
alpy35
Konu: Geri: Timsle Konuştum Paz Mayıs 30, 2010 2:42 pm
Sezonu erken başlatmalarının sebepi Efe'nin dönüp dönmemesine bağlı. Efe Dönmezse erken bitirip final yapacaklar. Efe dönerse uzatmaya devam edecekler. Görürsünüz efe gelecek ki, gelmeseydi mutlaka bir açıklama yapardı medya önünde. Sonuçta kavak yellerinden çıkarı yok...
felsefeJan_ei
Konu: Geri: Timsle Konuştum Paz Mayıs 30, 2010 2:56 pm
26 Haziran'da başlamasına çok sevindim açıkçası .. Sınavlar falan derken Tv izlemiyordum pek , gerçi hoşlanmıyorum Tv'den. Takip ettiğim bir Kavak Yelleri vardı ve ben yazın doyasıya onu izlemek istiyorum! Ayrıca bilgiler için de teşekkürler (:
alpy35
Konu: Geri: Timsle Konuştum Paz Mayıs 30, 2010 2:59 pm
Evet arkadaşlar üstteki linkten bakabilrsiniz. Bakın bi ilk önce başlarda aslının gittiği yere ve güvenin açısına bakın sonra 8:00 dk'dan itibaren tam efe'nin geldiği açıya bakın. Orda Güven ve Aslı dışında 2 kişi daha var. Ortaya çıkan el geçen hafta efeye yardım eden uzun saçlı adamın eli tahminimce o kafası olan da efe. Eğer açılara iyi bakarsanız güvenin durduğu açıyla kamera açısının hiç bir alakası yok. Güven de orda kesin efeyi görüyor ve bozuluyor....