Arkadaşlar Almanya'da sinema ve televizyon ile uğraşan bi abim Kavak Yelleri dizisinin yardımcı yönetmeni Özgür Özbalık ile çok yakın arkadaşlar ve ben rica ettim Efe'nin dönüp dönmeyeceğini sorması için ve dün bana mesaj attı ve efe karakterindeki Dağhan'ın tekrar döneceğini öğrendiğini söyledi bana
Arkadaşlar Almanya'da sinema ve televizyon ile uğraşan bi abim Kavak Yelleri dizisinin yardımcı yönetmeni Özgür Özbalık ile çok yakın arkadaşlar ve ben rica ettim Efe'nin dönüp dönmeyeceğini sorması için ve dün bana mesaj attı ve efe karakterindeki Dağhan'ın tekrar döneceğini öğrendiğini söyledi bana
valla kardeşim herkes inanmak ister ama kimse inanmaz.çünkü senin gibi bir sürü adam gelip yok benim amcam sette yok bu burda yok bu şunla tanıdık efe döncek diyip gidiyor.o yüzden kanıtın yoksa kimseyi inandıramassın boşuna çabalama derim doğruysa sende kalsın en iyisi bence
burda bahsettiğim abimin mesajını göstereyim desem kanıt olarak dersiniz birisine söylemişsindir mesaj at diye atmıştır dersiniz o yüzden ben öğrendiğimi söyledim bekleyip görün yeni sezon başlayınca bende nasıl döneceğini merak ediyorum
vallahi bence efenin diziden çıkmasıda mantıklı değildi ama kader kısmet vallahi inanmanız için seneryoyu öğrenip burda söylemeyi çok isterdim temmuza kadar beklemek yerine ama napalım...