Bugün renda güner ajansı aradım bi bayan açtı konuşmam şu şekilde idi
Ben:Merhaba bir soru soracaktım Ajans: Tabi Buyrun Ben:Dağhan Kavak Yellerine dönüyormuş doğrumu Ajans:(Telefondaki bayan baya bi şaşırdı ve şaşkın bir ses tonu ile) Pardon nerden arıyordunuz Ben:Ben dağhanın hayranlarından biriyim Ajans:(Baya bir güldü sonra gülerek) üzgünüm ama bu konuda bilgi veremiyoruz Ben:Biliyorum ama eğer bunlar timsın bir oyunu ise lütfen dağhana söyleyin bu oyuna alet olmasın çıkıp dönmüyorum diye açıklama yapsın Ajans:Ben bu konu hakkında bilgi veremem ama dağhan ile direk iletişime geçerseniz daha iyi olur Ben:Dağhanla nasıl iletişime geçerim Ajans:Bilmiyorum ama kendine ait internet sitesi varsa veya dağhan adına açılmış hayran sayfalarından sesinizi daha rahat duyurursunuz Ben:Gülmenizden ve bilgi saklamanızdan Dağhan dönecek diye bir izlenim oluştu bende Ajans:Bilemiyorum Ben:Teşekkür ederim iyi günler Ajans:İyi günler
Bu konuşmadanda dönecek gibi bir izlenim aldım ben kadının dağhan dönüyormuş dediğimde şaşkın ses tonu ve nerden arıyordunuz demesi sürekli gülmesi bende öyle bir izlenim bıraktı
ya bu tims , dağhanın ajansı vs geri dönüyormu diye sorulan sorulara neden gülerek cevap veriyolar anlam vermiş değilim ya dönücek ya da alakası olmadığı için gülüyolar
belki daha önce bu kadar saçma birşey duymadıkları için gülüyorlardır akıl var mantık var dönecek olsa bile ne ajansı söyler ne de tims söyler şurda az zaman kaldı onu bunu arayacağınıza bekleyin aramanız sonucu değiştirmeyecek
ben söyleyecek diye aramadım zaten arkadaşım bazen ses tonu mimikler söylemekten daha çok şey söyler. Bu bayanın ses tonu mimikleri dönecek demeye geliyor ama bilemeyiz bayan nasıl bir bayan
ya hep aynı muhabbet bızde aradık kadın hıcte oyle gulmuyo bırı daghan lafı duyunca karsıdakı kadının gulerek cewap verdıgını felan soyluo standart bı yalan olustu ya bos bos ısler
ya hep aynı muhabbet bızde aradık kadın hıcte oyle gulmuyo bırı daghan lafı duyunca karsıdakı kadının gulerek cewap verdıgını felan soyluo standart bı yalan olustu ya bos bos ısler
arkadaşım sana geçen yalan söylüyorsun dediklerinde kızıyorsun şimdi beni neden yalan söylemekle itham ediyorsun yalan borcummu var burda sizlere yada yalan söyleyince elime ne geçicek sizin konuştuğunuz kadının gülmemesi benim yalan söylüyorum anlamınamı geliyor
birbiriniz ile dikkatli konuşun...! saol bilgi için...ama artık daha fazla bi yeri arayıp sormanız anlamsız geliyor bişey kalmadı zaten gerçeği öğrenmemize bu yüzden bırakın artık bunları derim ben..
Tubish kusura bakma. Birşeyle itham edilince haksız yere sinirlendim. Dediğim gibi birşey söylemeyeceğini biliyordum. zaten aradığımda ama yaklaşık 10 senedir insanlarla direk iletişim içinde çalışıyorum 6 sene çağrı merkezi 4 sene pazarlama o yüzden bazen istisnalar olsada insanların ses tonundan bazen başı şeylerin anlaşılabileceğini biliyorum
ama 122.bölümün sonunda gelicekmiş ya efe arkadaş öyle dedi 1,5 ile 2 ay arası diyelim birde başlama tarihide tam belli değilmiş.122. bölümde gireceğine iyice inandım bana dağhan dönüyor diyen arkadaşımda aynısını söyledi 122. bölümün sonunda görünecek dedi
hmm tamam doğru haklısın özür dilerim ben onu atladım ama en azından belki dizideki gidişat da gelip gelmeyeceğinin kesin olarak sinyallerini verebilir bilmiyorum tabi ama el uzun saçlıysa uzun saçlı da efenin arkadaşıysa bişeyler belli edilebilir bence... ama ben efenin gelip gelmeyeceğinden çok efe gelirsee metin abinin ve aslının ve denizin ve atakanın ve halilin ve minenin ve suyun tepkisini çok merak ediyorum... nerdeydin len sen derler
dizideki gidişat bence 122.bölüme kadar yani efe gelene kadar bu şekilde gider hep soru işaretli ile bir kısım oyun der bir kısım efe der sonra bişey olur herkez umudu keser o anda efe görünür
ya bu tims , dağhanın ajansı vs geri dönüyormu diye sorulan sorulara neden gülerek cevap veriyolar anlam vermiş değilim ya dönücek ya da alakası olmadığı için gülüyolar