Ben abi kafanı şişirip seni yormak istemem kusura bakma qeçenlerde bi arkadaş sette çalışan biriyle face de konuşmuş 18:14Engin ee 18:14Ben daghan dönmekten vazqeçti demiş arkadaş resim falan da koydu kimse inanacaqımızı şaşırdık 107.bölüm dediler sonra 120 şimdi 125 126 yanlış anlama 18:15Engin yok ekimde gelio 18:15Ben sana bişey demiyorum abim tims den qelen teklifi kabul ettimi kesin olarak ve neden çıkıp bişey söylemiyor abi neden dönüyorum yada dönmüyorum demiyo 18:16Engin kabul etti 18:17Ben son bi soru abicim qeleceqi bölüm nasıl olacak yani nasıl bi senaryoyla qelecek 18:20Engin onu bilmiorum walla 18:20Ben önümüzdeki bölüm hakkında bilqin varmı abi 18:21Engin var deniz karakolda serbets kalıo atakan su ayrılmıo 18:21Ben qerçekten mii peki abi uzun saçlı adamın adı mithatmış dizide 18:21Engin o normal biri yaa 18:21Ben aslıyı mezara çaqıran o mu bütün bunlar minenin oyunumu yani 18:22Engin orda anlıolar minenin oyunu oldugunu 18:22Ben peki bu uzun saçlı adam diziyde baya qörülecek mi yoksa çıkıyomu 18:22Engin çıkıo yaa 18:23Ben abi bu kez son mazur qör hani aslıyla qüven taksiye binerken biri izledi bide atakanla halili izlediler o kimdi abi bilqin warmı 18:23Engin efe diil öle sine biri 18:23Ben atakan yada uzun saçlı adam? 18:24Engin oda normal biri efe diil 18:25Ben abicim izleyen uzun saçlı adam yada atakan deil yani öylemi daha başka biri mi 18:25Engin normal biri yaa önemli diil yani 18:26Ben abi çatlatma yaa söyle önemli biri deqilse niye izliyor onları 18:26Engin öle efe süsü veriolar millet meraklansın die
aslı ve qüveni taksiye binerken, halil ve atakanı da aslılarda izleyen efe dir falan diyen arkadaşlara...
En son ahmet4088 tarafından Cuma Tem. 09, 2010 3:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
yha abi gelsinde isterse 1 sene sonra gelsin ama kesin olsun ya 125.bölüm diolar beklioruz gelio hop hayal kırıklığı eylül derler hayal kırıklığı bi kesin bilgi alamadık şöle ya :S ekime geliriz bu seferde kasım derler.
eywallah dostum.. konuştum arkadaşlar bir sürü yeni bilqi öqrendim inş. doqrudur şimdi nasıl yapim konuşmaları mı yazim yoksa resim mi koyim (resim baya uqraştırıyo)
Şu Ali Beyoğlu varya hani önce siz Dağhanseverler için 124. bölüm çok güzel oalcak demişti de sonra Dağhan dönmüyor demişti ya şimdi de facede yine aynı sayfaya Engin Asrağ'dan önce Eylül sonu Ekim başı gelecek yazmış.
adam zaten tutupta yok su yu izleyen atakandı yok aslı ile güven taksiye binerken izleyen uzun saçlı adam dı dicek hali yokya öyle bir cevap beklemek saçma olur zaten dağhan gelsinde diğer şeyleri bilmesemde olur önemli olan dağhanın dönecek olması