Konu: Geri: ceyda ateş C.tesi Haz. 12, 2010 8:47 pm
bunun k.y ne alaksı var
Duygusu
Konu: Geri: ceyda ateş C.tesi Haz. 12, 2010 8:52 pm
belki kavak yelleri ile ilgili bişi der sağol sölediğin için
KapRisS
Konu: Geri: ceyda ateş C.tesi Haz. 12, 2010 8:53 pm
bLki knuşurLar bşeLer
anko
Konu: Geri: ceyda ateş C.tesi Haz. 12, 2010 11:23 pm
keşke aramızdan bir bayan arayıp dağhan külegeç diziye geri dönücekmi diye soru sorsaydı acaba ne derdi
OrJiNaL- AdAm
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 7:06 am
meraktan sıtkımız sıyrıldı yaa
efe sever
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 8:05 am
ben akşam gördüm ama okan bayulgeni sevmediğim için görmezlikten geldim
BLaSTeR
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 8:35 am
arada "şimdi seferihisara taşındık" diye bi cümle geçti dikkat eden var mı..?
efe sever
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 8:40 am
ben izlemediğim için dikkat etmedim
breakdown.
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 9:09 am
BLaSTeR demiş ki:
arada "şimdi seferihisara taşındık" diye bi cümle geçti dikkat eden var mı..?
Evet ben dikkat ettim. Ve de konuşmalarından diziye devam ediceği açık açık belliydi.
Duygusu
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 9:33 am
evet evet ben ayrıldım falan demedi seferihisara taşındık şimdi sezon finali yaptık dedi ama okan bayülgen dedi ya bu dizide herkes küçük maşallah biri evli biri biriyle yatmış hamileymiş falan filan dedi laf soktu çok hoşuma gitti
BLaSTeR
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 9:45 am
duygusu demiş ki:
evet evet ben ayrıldım falan demedi seferihisara taşındık şimdi sezon finali yaptık dedi ama okan bayülgen dedi ya bu dizide herkes küçük maşallah biri evli biri biriyle yatmış hamileymiş falan filan dedi laf soktu çok hoşuma gitti
çok güzel taklit yaptı koptum orda,ben onu kışkandıymak için şeninle yattım..
breakdown.
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 9:48 am
En çok "cüceler dünyası falan mı?" dediği anda güldüm. ::
sss35
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 11:09 am
okan bayülgen küçücük zekaıyla yaptığı espirilere nie gülüyorsunuz anlamıyorum herkese laf sokmaya çalışan adamı bide zeki diyorsunuz yaa bi ödüle töreninde tanımadığım ama ünlü olan bi kadın ona çok güzel laf sokmuştu sizin gibilere provakötör diyolar cidden öyle adam zeki deil tip yok siz adamı övüyonuzz
efe sever
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 11:12 am
okan bayulgeni bende sevmiyorum ve o yüzden programını izlemiyorum ayrıca o adam espri yapınca haber verinde bende gülüyüm beyaz ondan daha iyi bence
breakdown.
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 11:27 am
sss35 demiş ki:
okan bayülgen küçücük zekaıyla yaptığı espirilere nie gülüyorsunuz anlamıyorum herkese laf sokmaya çalışan adamı bide zeki diyorsunuz yaa bi ödüle töreninde tanımadığım ama ünlü olan bi kadın ona çok güzel laf sokmuştu sizin gibilere provakötör diyolar cidden öyle adam zeki deil tip yok siz adamı övüyonuzz
Okan Bayülgen'i çok iyi tanımadan yargılama bence. Adama küçücük sekalı demen çok saçma oluyor bence. Okal Bayülgen'in çok zeki bir insan olduğunu bütün Türkiye biliyor. Zekica yaptığı espriler de bence komik. Her insan da yakışıklı olmak zorunda değil ayrıca. Sen sevmeyebilirsin o senin düşüncen. Ben de bazı davranışlarını sevmiyorum. Esprilerine gülmeyebilirsin ama bu sana ona ve hayranlarına hakaret etme hakkı vermez.
AskqoLaTa
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 11:33 am
cidden cok gzL ve komikti ßu ßölümü ama kavak yeLLeryLe ßiraz fzLa daLga geçti sanırımm tam izLemedim ama (:
Duygusu
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 11:57 am
bence okan bayülgen çok zeki tamam sevmeyin ama küçük beyinli değil gerçekten adam çok doğru konuşuyo bunu sadece akşam için demiyorum herzaman bence doğru konuştuğu için insanlar sevmiyo onu
anko
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 12:04 pm
duygusu demiş ki:
bence okan bayülgen çok zeki tamam sevmeyin ama küçük beyinli değil gerçekten adam çok doğru konuşuyo bunu sadece akşam için demiyorum herzaman bence doğru konuştuğu için insanlar sevmiyo onu
aynen öyle
efe sever
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 12:17 pm
okan bayulgen konuşuyormu ben onu playback yapıyor sanıyordum
Duygusu
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 12:30 pm
:shock:
sss35
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 1:09 pm
okan bayülgenin zeki olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum bende programı izliyorum sadece konuklar için ama o adam birilerine laf sokuyo diğerleri ona cevap vermiyorsa bu onların saygısındandır bu okan bayülgeni zeki yapmaz gidin biraz cem yılmaz ata demrier beyaz mehmet ali erbil mahşeri cümbüşü falan izleyin de espiri nasıl yapılır sanatçı nasıl olur görünn
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 1:19 pm
okan bayülgen mi tartışcaz arkadaşlar?
efe sever
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 1:23 pm
bende tartışacak konu kalmadı buyrun açın yeni konu tartışıyım
Duygusu
Konu: Geri: ceyda ateş Paz Haz. 13, 2010 1:28 pm
bencede yaa herkesin fikri ayrıdır illa sevceksiniz diyede bişi yok boşverin dağhanı bıraktık okana başladık