Arkadaşlar dün ceyda ateş tv8'de çıktığı bi programda kavak yelleri hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: "Yeni sezonda ben yokum. Efe yeni sezonda büyük ihtimal diziye girecek. O dağhan ile yapımcı arasında ama büyük ihtimal geri dönecek." İzleyenler varsa görmüştür..
En son crazy53 tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efky
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 6:24 am
programın adı neydi sölede netten bakalım
:::gizem:::
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 6:39 am
İl İl Anadolu Programı diye yazıyor fan sitesinde ama bulamadım ben :(
efesizkavakyelleri1905
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:03 am
ekleyın roportajı o zman..hep sallayıp duruyosunuz..
hiçkimse
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:08 am
Ceyda daha geçen Okanın proğramındaydı ve hiç gidecek gibi konuşmadı. Bence yine salla bir haber var.
ecem
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:10 am
gercekten boyle program varmış tv8in sitesine baktım.konukta ceydaymış hadi ya inş. dogrudur diyorum.zaten donecegine inanıyorum inş. donecek efe
En son ecem tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 8:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
alemdarmert
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:11 am
la bide yalan konuşuosunuz tv8 diye ne tv8i dün gece medya kralındaydı bizzat izledim
ecem
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:13 am
yalan degil gercekten var o program tv8e girin. canlı degil bu program
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:30 am
ya crazy53 kardeşim amma inatçı çıktın git sitesine bak cmrtsi disko kralı pazar medyakralı pazartesi muhabbet kıralı bak medya kralıa öle konuş izleyen bilir
ecem
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:35 am
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz tv8deki program canlı degil girin siteye bakın gercekten ceyda konuk işte aaa neden yalan soylesin.siteye girince gormuyor musunuz
crazy53
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:39 am
alemdarmert demiş ki:
ya crazy53 kardeşim amma inatçı çıktın git sitesine bak cmrtsi disko kralı pazar medyakralı pazartesi muhabbet kıralı bak medya kralıa öle konuş izleyen bilir
tamam işte bende onu diyom ceyda ateş disko kralında konuktu.. Yani cumartesi günü..
efesizkavakyelleri1905
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:40 am
crazy53 demiş ki:
efesizkavakyelleri1905 demiş ki:
o zman ekleyın vıdeo..izleyen yok tabı sallayan sallayana..
Banane kardeşim inanmassan inanma çokta tıınn. Ben duydum yeter. Sen duymasanda olur..
ne ınanıcam be..ortalık sizin gıbılerle dolu..
crazy53
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:55 am
crazy53 demiş ki:
o zman ekleyın vıdeo..izleyen yok tabı sallayan sallayana..
Banane kardeşim inanmassan inanma çokta tıınn. Ben duydum yeter. Sen duymasanda olur..
ne ınanıcam be..ortalık sizin gıbılerle dolu..
Boşuna konuşuyosun mors olacaksın... Sizin gibiler de zaten hep mors olur..
alemdarmert
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 7:58 am
yaf kedili kardeş amma konuştun ha anlıoz bişeler yapmaya insanları kandırmaya çalışıon ama olmuyo ayrıca bu program ev dizayn programı niye konuşsun öle bişe video at mors olalım
Duygusu
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 8:12 am
tmm yaa belki demiştir gerçekten eğer dediyse leylayı çok sseviyorum
crazy53
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 8:25 am
alemdarmert demiş ki:
yaf kedili kardeş amma konuştun ha anlıoz bişeler yapmaya insanları kandırmaya çalışıon ama olmuyo ayrıca bu program ev dizayn programı niye konuşsun öle bişe video at mors olalım
Akıl var mantık var insanları kandırmaya çalışsam bu hesabımla mı yaparım onu. Görmüyor musun mesaj sayısını. Kadırmaya çalışşsam yeni hesap açar öyle yapardım.
safadizdar
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 8:26 am
ben crazy53 e inanıyorum bayaa zamandır forumda hep görüorum onu inş.döner bizde istiyoruz bunu ...
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 8:28 am
crazy53 e bende inanıyorum kandırmak için sebebide yok mesaj sayısından da belli p. için sağol
xxx
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 8:39 am
bende inanıyorum. hem evleri dekor etseler bile hiç konuşmucaklarmı. söylemiştir ama niye disko kralındada söylemedi. izlemediğim programlarda herşey konuşuluyor ama izlediğim programlarda bişey yok :|
crazy53
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 8:41 am
xxx demiş ki:
bende inanıyorum. hem evleri dekor etseler bile hiç konuşmucaklarmı. söylemiştir ama niye disko kralındada söylemedi. izlemediğim programlarda herşey konuşuluyor ama izlediğim programlarda bişey yok :|
Evet disko kralını bende izledim. Orda sadece çekimlerin seferihisar'da devam edeceğini söyledi..
AsırıEfeci
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 9:07 am
arkadaşlar bencede doğru olabilir çünkü bir ara gelmeyeceğini iddaa eden arkadaşlarımız arasındaydı