Arkadaşlar dün ceyda ateş tv8'de çıktığı bi programda kavak yelleri hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: "Yeni sezonda ben yokum. Efe yeni sezonda büyük ihtimal diziye girecek. O dağhan ile yapımcı arasında ama büyük ihtimal geri dönecek." İzleyenler varsa görmüştür..
En son crazy53 tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben izledim... Zaten dönmeyecek demedim ki. Efe-güven kapışması diyosunya ona diyordum ben.. Neyse ister kapıssınlar ister dost olsunlar yeterki efe gelsin..
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 7:54 am
güven askere gitcekmiş 5 bölüm sonrada istanbulda efe çıkacak ark.lar bunların hepsini set ekibinden öğrendim benm sette olduğumu bilmek isteyenler bu facebook adresim ekleyebilirler hatta 121. ve 122. bölümde varım 118.de de varım internet cafede https://www.facebook.com/Metin.ok.1905
hiçkimse
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:02 am
Efe nasıl çıkacak peki?
gslimeto
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:03 am
valla onu banada sölemediler sadece efe 5 bölüm sonra gelicek bunu bilin yeter dediler galiba jalede ayrılcakmış
BLaSTeR
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:07 am
gslimeto demiş ki:
valla onu banada sölemediler sadece efe 5 bölüm sonra gelicek bunu bilin yeter dediler galiba jalede ayrılcakmış
inşallah doğru söylüyosundur arkadaşım,rüyamda jeneriği görmüştüm dün gece güven yoktu efe vardı..
gslimeto
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:08 am
yok bilader sana inanıyorum da o timse güvenmiyorum..
Duygusu
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:13 am
off çok heycanlandım bence o kanıtta kanal de deki efe olabilir ama olmayabilir belki kavak yelleri fragman 29unda çıkar
gslimeto
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:15 am
duygusu demiş ki:
off çok heycanlandım bence o kanıtta kanal de deki efe olabilir ama olmayabilir belki kavak yelleri fragman 29unda çıkar
yane
Duygusu
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:42 am
fetih
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:52 am
ya yeterki dönsün ben 5 bölüm da beklerim 1 senedir bekliyoz 1 ay da bekleriz nolcak
efe sever
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 8:54 am
şunun şurasında ne kaldı yeni sezona en azından daha önceki sezonlar gibi eylüle kadar beklemicez sabredip bekleyelim
logan35
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:18 am
Dağhan ilk 4 bölüm yok temmuz sonu dönecekmiş büyük ihtimal bu kesin bilgidir ama ilk 4 bölüm yok temmuz sonu dönecek bunu görüceksiniz
_kidman_
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:18 am
gelmicek ... sarp geldiğinde hemen kavak yelleri sitesinde ismi yazılmştı ama dağhanın ismi temmuza kadar yazıldı yazıldı yazılmadı gelmeyeceği kesinleşir.
efe sever
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:26 am
dağhan ile sarp ıaynı kefede mi o yazılsın o yazılmasın tims güvene güvendi efe fanlarının güvenmediğini anlamadı ve onlar kaybettiler şimdi dağhan geri dönerse kazanan onlar olur aksi takdirde dizi birdaha izlenmez
logan35
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:27 am
temmuz sonu dönecek
efe sever
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:30 am
sarp resmi olan birinin aylar önce gelip dağhanı boşuna beklemeyin demesi ve ardından temmuz sonu dönecek demesi bana çok ama çok saçma geldi
gslimeto
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:40 am
efe sever demiş ki:
sarp resmi olan birinin aylar önce gelip dağhanı boşuna beklemeyin demesi ve ardından temmuz sonu dönecek demesi bana çok ama çok saçma geldi
çok haklısın bu sarpçı ne işi var bunun burada hem yane çok haklısın
logan35
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:52 am
efe sever kardeşim ilk 4 bölüm yok çünkü dağhan ilk 4 bölüm olmadığı için bende dönmeyeceğini düşünüyordum ama temmuz sonu dönecekmiş büyük ihtimal diye bir haber aldım setten