Arkadaşlar dün ceyda ateş tv8'de çıktığı bi programda kavak yelleri hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: "Yeni sezonda ben yokum. Efe yeni sezonda büyük ihtimal diziye girecek. O dağhan ile yapımcı arasında ama büyük ihtimal geri dönecek." İzleyenler varsa görmüştür..
En son crazy53 tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Efenin hali ne olacak efe geri dönecek mi diye sordu(gülerek) oda bunları söyledi...
ne guzel demiş ya, videoyu bulsak biz de baksak iyi ki anlattın bunu birisinden acıklama duyamadık daha once, ceyda soylemiş sevindim sen duymuşsun facede de duyanlar var.face de ceydanın fan sayfasını buldum. oraya video eklenecek ama zamanla demişler.ekleselerde gorsek ya acayip merak ettim
Efenin hali ne olacak efe geri dönecek mi diye sordu(gülerek) oda bunları söyledi...
ne guzel demiş ya, videoyu bulsak biz de baksak iyi ki anlattın bunu birisinden acıklama duyamadık daha once, ceyda soylemiş sevindim sen duymuşsun facede de duyanlar var.face de ceydanın fan sayfasını buldum. oraya video eklenecek ama zamanla demişler.ekleselerde gorsek ya acayip merak ettim
arkadaşlar filiz özgül diye birisi oda kavak yelleri setinden facesine aynen şöle yazmış "kanıt 29 haziran kanal d'de " yazmış acaba kavak yelleri ve efeyle ilgilimi
arkadaşlar filiz özgül diye birisi oda kavak yelleri setinden facesine aynen şöle yazmış "kanıt 29 haziran kanal d'de " yazmış acaba kavak yelleri ve efeyle ilgilimi :D
setteki arkadaşın neci ? hangi bölümde dönüyomuş ? Kesinmiymiş ?
set arkasında calışıyor zaten süpriz diye acıklamıyorlarmış adını vermeyeyim ama inan sarp gidiyor ogrendim dedim ya o zaman da ayzmıştım.gecenlerde sordugumda bilmem dedi diye buraya yazmadım. ama bu sefer de belli degil dedi aslında ben "nasıl belli degil ya altan gordum soylemiş"deyince, tamam süpriz diye acıklamıyoruz dedi.yakın degiliz sete gidince tanışmıştım sadece.faceden sordum yine,ve bu sefer net cevabı aldım şükür.
Bunca şey tesadüf olamaz bence kesin geri dönecek.. Ama yeni sezona ait 4 bölüm çekilmiş diyor bazı arkadaşlar o zaman 29 haziranda fragman çıkcaksa nasıl bi ipucu olabilirki dağhanla ilgili..
Bence ilk önce güveni senaryodan çıkartırlar sonra efeyi sokarlar çünkü aslının iki kişi arasında seçim yapma gibi bi olayı olursa çok saçma olur. Sonuçta ikisinede aşık olmıuştu.