Arkadaşlar dün ceyda ateş tv8'de çıktığı bi programda kavak yelleri hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: "Yeni sezonda ben yokum. Efe yeni sezonda büyük ihtimal diziye girecek. O dağhan ile yapımcı arasında ama büyük ihtimal geri dönecek." İzleyenler varsa görmüştür..
En son crazy53 tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:57 am
logan35 demiş ki:
efe sever kardeşim ilk 4 bölüm yok çünkü dağhan ilk 4 bölüm olmadığı için bende dönmeyeceğini düşünüyordum ama temmuz sonu dönecekmiş büyük ihtimal diye bir haber aldım setten
Bu arada kardeş hatırlatayım burası dağhan fan....
yigit_fan
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 9:58 am
NERDEN ALDIN KARDEŞ BU ARADA KESİN BİLGİ VER BİZE KANIT VARMI.......
logan35
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 10:28 am
yiğit fan bende dağhan fanı olduğum için buradayım sarp ı daha çok seviyorum o ayrı ama dağhan ı da seviyorum o yuzden kayıt oldum bu arada inanıp inanmamak size kalmış bir kanıtım yok ama temmuz sonu göreceksiniz yanlız yeni sezonda dağhanı göremeyince şaşırmayın temmuz sonu dönecek
hiçkimse
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 10:47 am
Peki nasıl dönecek bir bilgin var mı?
gslimeto
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 11:07 am
yha ark.lar işte tmm 5 bölüm sora aramızda efe yha istanbulda çıkcak izmirde değil bu 120.121.122 bölümüde izledim yok çekimlerde yoktu ztn 123 ve 124. bölüm istanbulda çekilcek büyük bi ihtimallede 124. bölüm çıkcakmış
hiçkimse
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 11:13 am
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 11:14 am
dizinin 3 temmuzda başlayacağı doğru mu..?
ecem
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 11:30 am
gslimeto demiş ki:
yha ark.lar işte tmm 5 bölüm sora aramızda efe yha istanbulda çıkcak izmirde değil bu 120.121.122 bölümüde izledim yok çekimlerde yoktu ztn 123 ve 124. bölüm istanbulda çekilcek büyük bi ihtimallede 124. bölüm çıkcakmış
evet daha yok sonra donuyor efe.daha sahnesi yok dedi bana da arkadaşım. ayyyy dondu şükür yaaaaaaaa
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Çarş. Haz. 16, 2010 11:51 am
bi kaç gündür forumda yoktum yine maşallah forumu dolduracak yalan yanlış kanıtsız bir sürü haber buldum... bu kadarına pes diyorum bakın arkadaşlar dağhan dönecek veya döneyecek tartışması yapmayı bırakın artık! bunu bir kere daha söylemeyeceğim hala aynı yerde sayıyorsunz yaa valla hala dönecek dönmeyecek dönecekse yeni sezonda görürürz dönmeyecekse de konuşup durmanın anlamı yok...! lütfen anlayış bekliyorum sizden bekleyip görün sadece...
tubacım haklısında herkes sabırsızlanıyor.biran önce dizi başlasın yoksa yalan haberlerin ardı arkası kesilmiycek.yani bunu önleyemezsin.çok zor yani.ben bile hiçbir diziyi bukadar heyecan ve merakla beklememiştim.ki çok dizi hastası bi insanım.ama yinnede hiçbir diziyi bukadar merakla beklememiştim.kavak yellerinin önceki sezon finallerinde bile bukadar heyecnlanmamıştım.yani tubacım.herkes merak içinde haliyle.birileri bişey duyunca merakımızı gidermek için duyduklarını paylaşıyor.birileride bizim merakımızdan faydalanıp kafa bulmaya çalışıyor.
bazıları dalga gecse de bazıları gercekten bilgi veriyor bize.yani bence herkese kızmayın dusunun ne ispatı bulabilir daha sette degil daghan bulama fotograf
Evet arkadaş doğru söylüyor bu programı bende izledim. ilk önce Vahe: "Efenin hali ne olacak. Efe geri dönecek mi?" diye yüksek sesle ve gülerek sordu. Sonra Ceyda: "Evet efe büyük ihtimal diziye girecek. Ama tabi o dağhan ile yapımcı arasında. Ayrıca bende yeni sezonda yokum" dedi. Aralarındaki konuşma böyleydi.. Zaten diziyle ilgili başka bi konuşma geçmedi. "O el efeye ait olabilir" dedi diyo bazıları o haber yalan ben izledim çünkü öyle bişe demedi. aralarındaki konuşma dediğim gibi oldu..
ya zaten bende sizi düşünerek sölüyorum ya baktım kırk tane yalan yanlş haber yalan olduğu da ortada maksat birilerini kandırmak ben bu konuyu açan arkadaşa demiyorum zaten genel olarak onlara kanarsanız siz üzülürsünüz sonunda bunu sölemeye çalıştım sizin iyiliğiniz içindi siz bilirsiniz yine de... bende dağhanın gelmesini isterim diziye bende sabırsızım ama bu kadar da değil günlerdir konuları sadece okuyorum yorumlamıyorum hiç birini artık sıkıldım çünkü dönecek dönmeyeceklerden belli olcak zaten sabredip bekliyorum her neyse siz istediğinizi yapabilirsiniz sizin bileceğiniz bişey sonuçta...
ya zaten bende sizi düşünerek sölüyorum ya baktım kırk tane yalan yanlş haber yalan olduğu da ortada maksat birilerini kandırmak ben bu konuyu açan arkadaşa demiyorum zaten genel olarak onlara kanarsanız siz üzülürsünüz sonunda bunu sölemeye çalıştım sizin iyiliğiniz içindi siz bilirsiniz yine de... bende dağhanın gelmesini isterim diziye bende sabırsızım ama bu kadar da değil günlerdir konuları sadece okuyorum yorumlamıyorum hiç birini artık sıkıldım çünkü dönecek dönmeyeceklerden belli olcak zaten sabredip bekliyorum her neyse siz istediğinizi yapabilirsiniz sizin bileceğiniz bişey sonuçta...
yha arkadaşlar ben yalan sölemiyorum inanmak istemeyenler inanmaya bilir dizinin şu anda 3 bölümü çekildi hatta şu anda su pastahanesinde çekim yapılıyor
yok öle bişey demedim bak arkadaşım ben diğer konuların hiç birine yorum yapmadım bir sürü saçma konu vardı direk sildim sana gelince sayfada yeni üye değilsin sana güveniriz elbet haberi de gözümle görmediğim için ne doğru nede yalan derim programı izlemedim çünkü tamam mı inşaAllah doğrudur...
yok öle bişey demedim bak arkadaşım ben diğer konuların hiç birine yorum yapmadım bir sürü saçma konu vardı direk sildim sana gelince sayfada yeni üye değilsin sana güveniriz elbet haberi de gözümle görmediğim için ne doğru nede yalan derim programı izlemedim çünkü tamam mı inşaAllah doğrudur...
tamam Ama inanın gerçekten diyorum böyle dedi ceyda ateş. Hatta facede izlediğini söyleyenler var.. Aşağıdaki face konuşmasına bakabilirsiniz. Sağ tıklayıp resme bak deyince büyüyor resim..