Arkadaşlar dün ceyda ateş tv8'de çıktığı bi programda kavak yelleri hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: "Yeni sezonda ben yokum. Efe yeni sezonda büyük ihtimal diziye girecek. O dağhan ile yapımcı arasında ama büyük ihtimal geri dönecek." İzleyenler varsa görmüştür..
En son crazy53 tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 9:10 am
ben ceyda ateşin efeyle ilgili bişey söylediğini düşünmüyorum.ayrıca diziden ayrılacağınıda düşünmüyorum.kadroya alınmıştı çnkü
crazy53
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 10:40 am
erdinc1907 demiş ki:
ben ceyda ateşin efeyle ilgili bişey söylediğini düşünmüyorum.ayrıca diziden ayrılacağınıda düşünmüyorum.kadroya alınmıştı çnkü
Ceyda ateş çıkmadıysa kanal d fan sayfasında niye ismi yok.. Demekki çıktı. Kendi ağzıyla söyledi ya kız..
BLaSTeR
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 10:52 am
arkadaşa yüklenmeyin hemen..nette herşey hemen yayınlanmıyor,yayınlanınca zaten herkes anlar yalan mı değil mi.? doğruysa siz rezil olacaksınız..doğru değilse arkadaş küfür yiyecek...
aefırat
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 10:53 am
SEN RUMMUSUN CYPRİOT CYPRUS=KIBRIS(RUMVE YUNANLILARIN İÇİNDE BULUNDUĞU KIBRIS)
kuzucum
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 11:16 am
inşallah doğrudur....
erdinc1907
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 11:30 am
aefırat demiş ki:
SEN RUMMUSUN CYPRİOT CYPRUS=KIBRIS(RUMVE YUNANLILARIN İÇİNDE BULUNDUĞU KIBRIS)
yoo cypriot un anlamı kıbrıslı demek ne alaka arkadaşım?
erdinc1907
Konu: Geri: Ceyda Ateş ..... Ptsi Haz. 14, 2010 11:32 am
can-kurt demiş ki:
crazy53 e bende inanıyorum kandırmak için sebebide yok mesaj sayısından da belli p. için sağol
yok ben yalan sölüyorsun demedim zaten ama nasıl söylemiştir onu anlamadım.onca zamandır hiçbirşey açıklanmıyor ceyda ateşmi çıkıp açıklıyo
Sezon bitti, yeni sezona az kaldı ? ... Beklenmedik olaylar gidenler, kalanlar, gelenler derken bir sezon daha bitti yine , gidenler , kalanlar ,gelenler ile bir sezon daha başlayacak.Bakalım neler olacak
daghan,pelin,ibrahim ve aslının fan sayfalarını paylaşmış.daha sonra birisi uyardı sarp yok mu diye onu da paylaştı.ne yapıyor bilmem ama inanıyorum daghan donecek inş. diziye
bu kadar çok olasılık varken dağhan döner artık.dönmeli.herşey döneceğin işaret ederken dönmemesi çok saçma olur.bencede dönecek.tüm kalbimle buna inanıyorum.
Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü manken Vahe Kılıçarslan'ın yaptığı “Vahe’yle İl İl Türkiye” 12 Haziran’dan itibaren tv8 ekranlarında...
Yıllardır başarılı televizyon programlarına imza atan Vahe Kılıçarslan, bu kez Türkiye’yi il il gezecek…
Her hafta ünlü konuklarla farklı bir kente seyahat edecek olan Vahe’yle İl İl Türkiye ekibi ziyaret edilen ilimizin, tarihinden yüzölçümüne, coğrafyasından yemeklerine kadar tüm özelliklerini tv8 izleyicileriyle paylaşacak…
Ayrıca yıllarca beğenerek izlenen Dekodizayn’da bu programla geri dönüyor. Vahe Kılıçarslan, her hafta ziyaret ettiği kentte bir ailenin evini yeni baştan yaratacak…
Vahe’yle İl İl Türkiye 13 Haziran Pazar günü Zonguldak Karadeniz Ereğli, Eskişehir,Bursa, İnegöl ve Adana’yı geziyor… Vahe’ye güzel manken Duygu Çetinkaya ve sevilen oyuncu Ceyda Ateş eşlik ediyor ve bir ailenin evini dekore ediyorlar…
Cumartesi-Pazar günleri yayınlanacak olan “Vahe’yle İl İl Türkiye” farklı kanal tv8’de
programa çıktığı doğruda onu diyip demediğini bilemiyoruz
ya arkadaşlar alakasız yere alakasız bişi yazıyorum biliyorum ama alakalı sayfaya hiç girmiyorsunuz özür dilerimm tekrar kanal d deki fan sayımız çok yavaşladıı hiç ilerlemiyor bile sarpçılarda iyice yüklendi bir an önce yine bişiler yapmamız lazımm
Sarp Apak Arkadaşlar kavak yellerine efe (daghan külegeç) karakteri dönüyor. mine ve deniz kurtuluyor.Güven ise soru işareti bakalım aslı karakteri kimi seçiçek? Temmuzda görüşürüz arkadaşlar