ARKADASLAR EFE PATLAMA OLAYI YASANDIGINDA EFEYE KAN VEREN MİNEYDİ YANİ EFE İLE MİNENİN KANI AYNI BURDAN CIKARAK BELKI MINEYE KAN VEREN EFE OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM
Aslında oLabilir Aslı sonunda Denize çok kötü bişey oldu diyo mine öldü dmycgine göre Efe diebilir
Güven'e diyor, Deniz' değl hem bence orda Efe'yi kastetmiyor.İki şeyi kastediyor olabilir;
*Mine ve Deniz'in kaza geçirdiğini yeni öğrenmiştir, onu kastediyordur. *Mine hala yoğun bakımdadır ve bebeğini filan kaybettiği haberi gelmiştir, onu kastediyordur. Bence...
Aslında oLabilir Aslı sonunda Denize çok kötü bişey oldu diyo mine öldü dmycgine göre Efe diebilir
Güven'e diyor, Deniz' değl hem bence orda Efe'yi kastetmiyor.İki şeyi kastediyor olabilir;
*Mine ve Deniz'in kaza geçirdiğini yeni öğrenmiştir, onu kastediyordur. *Mine hala yoğun bakımdadır ve bebeğini filan kaybettiği haberi gelmiştir, onu kastediyordur. Bence...
allah allah.arkadaşım hatırlarsan denize ilk sezon bölümlerinden birinde dmir saplanmıştı.kan kaybetmişti.efenin kanı uymamıştı.ama mineninki uymuştu.demekki denizle minenin kan grubu aynı efeninki farklı.bilmem anlatabiliyormuyum.
aynen katılıyorum!
İnsanların benle aynı fikirde olmasını seviyorum yaa ::
Bişi dicm aslı ile güven bi hemşirenin yanına koşuolar yha aslı şaşkın güven heyecanlı orada bnce efe kaygısız die birisi kan verdi deyince koştular
sürekli aynı şeyi yazmana gerek yok arkadaşım.neyse yazmışsın madem yine cevap yaayım.orda sanırım ilk olayı duyupta hastaneye gelmeleriydi.ve hemen minenin yanına koştular.o sahneydi...