Konu: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 2:57 pm
DiziFilm sitesinin anasayfasında var bu haber ve orda yayınlanan hiçbir haber bugüne kadar asılsız olmadı sizinle paylaşmak istedimm
Efe Geri mi Dönüyor?
Kavak Yelleri 30 Haziran'da ekranlara geri dönüyor. Kısa süre önce Sezon Finali yapan gençlik dizisi, çok heyecanlı bir yerde kalmıştı.
4. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Kavak Yelleri'nin ilk bölüm fragmanları yayınlanmaya başladı. Mine ve Deniz'in başının belaya girdiği son bölümde, Aslı da Efe'nin hayatta olduğuna dair beklenmedik gelişmelerin üzerine çaresizce onu aramaya başlamıştı.
Ekibe, yeni sezon için gizlilik sözleşmesi imzalatılmış. Bunca tedbir, "Efe (Dağhan Külegeç) geri mi dönecek?" sorularına en büyük yanıt gibi görünüyor.
Dağhanist
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 2:59 pm
30 Haziran ?
pnr(ae)
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 3:00 pm
Dağhanist demiş ki:
30 Haziran ?
evet 30 haziran yazıyordu bende çok şaşırdımm sordum ama öyle bir ihtimal var diyorlarr yaz sezonu olduğu için olabilrmiş
ildem
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 3:46 pm
bn 12 temmuz die biliom ama 12 temmuzda pazartesine gelio o zaman 3 temmuzda başlar yha...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 4:05 pm
lütfen link verir misiniz?
fetih
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 4:09 pm
30 haziranda başlamaz başlasa kanal d de sölerlerdi zaten 30 hazirana ne kaldıkii
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 4:13 pm
30 haziran çarşambaya denk geliyo ama kanal d 119.Bölüm yani sezon finalinden sonra yeni bölümlerin 26 haziran olduğunu yazmışlardı...
"Bu Konu Yanlış Bölüme Açıldığı İçin K.Y Genel Haberleri Bölümüne Taşınmıştır"
efe sever
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 4:32 pm
dediğim çıkar inşallah ben o uzun saçlı adamın sadece tişörtü astığını o filenin arkasından efe olacagını ama efenin ordan çıkmayacağını güveni görüp aslı yalnız gelmedi diye ordan uzaklaşacağını düşünüyorum yeni fikrim daha önce böyle düşünmüyordum bilen bilir artık böyle düşünüyorum kişisel bir fikir benimkisi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 4:52 pm
efe sever demiş ki:
dediğim çıkar inşallah ben o uzun saçlı adamın sadece tişörtü astığını o filenin arkasından efe olacagını ama efenin ordan çıkmayacağını güveni görüp aslı yalnız gelmedi diye ordan uzaklaşacağını düşünüyorum yeni fikrim daha önce böyle düşünmüyordum bilen bilir artık böyle düşünüyorum kişisel bir fikir benimkisi
maşşallah bi cümle ancak bu kadr uzatılır
efe sever
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 5:02 pm
yazı beğendiremiyorum ne farkeder bir yazının lafı mı olur
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 5:05 pm
olmaz tabi
efe sever
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 5:11 pm
o zaman no problem
yqmur
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 7:13 pm
ya bncede o efe dğeil aa adam onla ndn buluşmak istior bn anlamadım?
eloif
Konu: Geri: Efe Geri mi Dönüyor? (kaynak: DiziFilm) Çarş. Haz. 23, 2010 9:22 pm
Gizlilik sözleşmesi iyidir.Bize ortada saklamaları, heyecan yaratmaları gereken birşey olduğunu gösterir