Konu: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 6:31 am
Kavak Yelleri 30 Haziran'da ekranlara geri dönüyor. Kısa süre önce Sezon Finali yapan gençlik dizisi, çok heyecanlı bir yerde kalmıştı.
4. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Kavak Yelleri'nin ilk bölüm fragmanları yayınlanmaya başladı. Mine ve Deniz'in başının belaya girdiği son bölümde, Aslı da Efe'nin hayatta olduğuna dair beklenmedik gelişmelerin üzerine çaresizce onu aramaya başlamıştı.
Ekibe, yeni sezon için gizlilik sözleşmesi imzalatılmış. Bunca tedbir, "Efe (Dağhan Külegeç) geri mi dönecek?" sorularına en büyük yanıt gibi görünüyor.
dağhOKan
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 6:35 am
duydun böyle bir şey ama doğru mu bilmem
mhe_25
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 6:54 am
inşallah dorudur yha!!
zzzeynep
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 7:05 am
bende bugün biyerde daha okumuştum bunu.inşallah doğrudur.bu arada 30 haziran nerden çıktı yine ya...çarşambayamı alınacak dizi?
sweetgirl_xx
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 8:19 am
inŞ doğRudur arkadaşLar onu çok ösLedikk..<3
milkshake
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 9:01 am
efeyi çokk özlediiik :( acaba diziye geri dönecekmii :?:
efe sever
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 11:03 am
bu seferde gizlilik sözleşmesi mi çıktı yok mu arttıran
duru06semih
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 11:15 am
yani tabiki doğru olmasını umuyorum ama pekte ihtimal vermiorum açıkçası haberin doğruluğuna...bide 30 haziran ne ya çarşambaya gelio ne alaka yani günümü değişio?bunuda pek sanmıorum...
barishtelli
Konu: Geri: Gizlilik Sozlesmesi Perş. Haz. 24, 2010 11:42 am
Tüm oyuncular, set ekibi filan "Senaryonun gidişatını hiç kimseye (aile, arkadaş vs. dahil olmak üzere) söylemiyeceğim.Söylediğim takdirde Yapım Şirketi'ne , Kanal'a şu kadar tazminat ödeyeceğim." diye bir kağıdın altına imzalarını atıyorlar, benim bildiğim kadarıyla...