Kavak Yelleri 30 Haziran'da ekranlara geri dönüyor. Kısa süre önce Sezon Finali yapan gençlik dizisi, çok heyecanlı bir yerde kalmıştı.
4. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Kavak Yelleri'nin ilk bölüm fragmanları yayınlanmaya başladı. Mine ve Deniz'in başının belaya girdiği son bölümde, Aslı da Efe'nin hayatta olduğuna dair beklenmedik gelişmelerin üzerine çaresizce onu aramaya başlamıştı.
Ekibe, yeni sezon için gizlilik sözleşmesi imzalatılmış. Bunca tedbir, "Efe (Dağhan Külegeç) geri mi dönecek?" sorularına en büyük yanıt gibi görünüyor.
aynen bekliorz hevesle,ilk okuduumda gizlilik sözleşmesi neden imzalatılır die düşündüm ya yaptıkları oyunu saklıcaklar ya da gerçekten dağhanın döndüğünü gizliyorlar .
bu durumu eskiden dizilerde arka plan oyunculugu yapan kuzene sordum gizlilik sözleşmesi tüm sezon finaline giren dizi ve oyuncularına yaptırıyolarmıs sadece kavak yelleri değil yani
Umutlarımı kırıyorsun tamammıı :D , Bilmiyorum da hani heyecanlı yerde bitse bile ne olacağı az çok bellidir , beklenmeyen birşey olucaksa gizlerler, Dağhann dönmesi neden olmasın ?
3 bölüm öncesini boswer şimdi herkes bekliyo önemli olan o bekleyipte gelmesse ozaman beklenmeyen bişi olur gizlilik sözleşmeside anlamını kazanmıs olur
hiç sanmıyorum 30 haziranda başlayacağını çoktan duyururlardı eğer öyle olsaydı bugün ayın 27si ama hala yakında deniliyo en az 5 gün öncesinden başlarlardı duyurusunu yapmaya
hiç sanmıyorum 30 haziranda başlayacağını çoktan duyururlardı eğer öyle olsaydı bugün ayın 27si ama hala yakında deniliyo en az 5 gün öncesinden başlarlardı duyurusunu yapmaya
inşallah efemiz ( dağhan külegeç ) diziye geri gelir efemizi çok özledik efe gelmezse bu diziyi izlemeyeceğiz büyük bir izleyici kaybeder kavak yelleri efe gelmezse kavak yelleri büyük bir izleyici kaybedecektir biz efeyi orjinal adamımızı istiyoruz milyonlarca kavak yelleri izleyicisini umutlandırdınız saygı değer senaristler ve yönetmenler lütfen bize böyle bir acı yaşatmayın efe ( Dağhan Külegeç ) diziye geri dönsün eskisi gibi gülelim