Bu dizi nasıl ve kimlerle başladıysa öyle bitmelidir,eğer ben yapımcı olsam FİNAL bölümünü Yiğit Güralp'e yazdırırdım... Dawson's Creek'te olmuştu aynısı,dizinin senaryosunu yazan Kevin Williamson diziyi yazmayı bırakmıştı ancak Dawson's Creek'in FİNAL bölümünü o yazmıştı ve güzel bir veda olmuştu.
Yanlış anlaşılmasını kesinlikle istemiyorum Kavak Yelleri - Dawson's Creek'e benzediği için söylemiyorum bunu,sadece örnek verdim...
Ayy zaten ben Yiğit Güralp'in yazdığı bölümleri çok severdim.Şimdiki senaristlerde iyi senaristler ama Yiğit Güralp bir farklıydı.Adam üşenmez her bölüme bir şiir yazardı,her bölüm adındansa orjinal birşey çıkardı...Kesinlikle Dağhan Külegeç'ten sonra Yiğit Güralp'te dönmeli diziye...
yiğit güralp ad sahnelerini yazan senarist. Dizi DC formatında gidiyordu o zamanlar ve AE yazılmasını istedi yapımcı Yiğit güralpte ben AE yazmam diyip ayrılmış diziden ben öyle duydum kendisi öyle açıklama yapmış sanırım
yiğit güralp ad sahnelerini yazan senarist. Dizi DC formatında gidiyordu o zamanlar ve AE yazılmasını istedi yapımcı Yiğit güralpte ben AE yazmam diyip ayrılmış diziden ben öyle duydum kendisi öyle açıklama yapmış sanırım
Hımm bilmiyordum...Eğer öyleyse gelmesin, benim için Aslı-Efe aşkı daha önemli ama inşallah ayrılmasının sebebi o değildir ve geri döner... Bilgi için saol
yha biz orjinal dörtlüyü istiyoruz efesiz hiçbi dörtlü olmaaazz!!! bunu artık kafalarına soksunlar güvenLe yürümedi bu dizi apaçık ortada efe gelcek güvende çıkcakk minede ölmicekk!!!