arkadaşlar kavak yellerinin resmi sitesinde sponsor bölümümde ortalarda topman diye bir sponsor var ve DAĞHAN KÜLEGEÇ kıyafetleri yazıyor
bilginize
warrior5461
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 8:05 am
ARKADASLAR BNCE EFE GELSEYDİ RESMİ SİTEDE BİR RESMİNİ KAYARLARDI ONUDA GECTİM BİR İSMİNİ YAZARLARLARDI OYUNCULAR KISMINA
dağhOKan
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 8:16 am
ben geldimi gelmedimi demiyorum arkadaşım sponsor kısmında çıkan oyuncunun niye kullandığı kıyafetlerin markası yazsın ki hem o sponsorlar kısmı daha yeni oluşturuldu ben takip ediyordum 1 yada 1,5 ay oldu
Dağhanist
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 8:29 am
dağhOKan demiş ki:
ben geldimi gelmedimi demiyorum arkadaşım sponsor kısmında çıkan oyuncunun niye kullandığı kıyafetlerin markası yazsın ki hem o sponsorlar kısmı daha yeni oluşturuldu ben takip ediyordum 1 yada 1,5 ay oldu
eski cunku yaninda asli enver pelin var ama sarp yok
dağhOKan
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 8:33 am
onları biliyorum ama arkadaşım o sponsorlar bölümü bundan 1 ay öncesine kadar aktif değildi yeni yapıldı ve bu zamanda böyle yazmaları benim ilgi çekti
nagihan
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 9:47 am
warrior5461 demiş ki:
ARKADASLAR BNCE EFE GELSEYDİ RESMİ SİTEDE BİR RESMİNİ KAYARLARDI ONUDA GECTİM BİR İSMİNİ YAZARLARLARDI OYUNCULAR KISMINA
tam tersi hiçbişey yapmazlar çünkü efe(dağhan) ' nin gelip gelmeyeceği şuan sır gibi saklanıyo dönse bile resim ya da isim falan koymazlar en azından dizide kesin olarak döndüğü gösterilene kadar sürpriz olsun diye...
TugceTm
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 9:55 am
bncede özellikle yazmazlar ama keşke gelsee...
gslimeto
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 10:06 am
efe kesinlikle geliyo 124.bölümde çıkacak istanbulda çekimler artık bu kesinleşti sette olduğum için biliyorum
méLTémm ♥
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 11:22 am
gslimeto demiş ki:
efe kesinlikle geliyo 124.bölümde çıkacak istanbulda çekimler artık bu kesinleşti sette olduğum için biliyorum
Madem settesin bi iki resm cekte bizde bilelim?
efky
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 11:37 am
mltmmltm demiş ki:
gslimeto demiş ki:
Madem settesin bi iki resm cekte bizde bilelim?
ewt resim çek
erdinc1907
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 11:56 am
arkadaşlar dağhan dizide oynadı onunda kostümünü o yaptı diye belki yazmış olabilirler.
barishtelli
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 2:38 pm
şu sette olan arkadas 1 resım cekde gorelm be
barishtelli
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 2:44 pm
bu arada arkadasın dedıgı gıbı resmi sitede yeni bi bolum acılmıs Sponsorlar diye orda dağhanın adı geciyo kostüm muhabbetinde
buyrun bakın
ogulcajaN
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 2:51 pm
inş. döner
fetih
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 3:08 pm
setteki arkadaş bi foto çekte görelimmm
sarah
Konu: Geri: Resmi Site ..... Salı Haz. 29, 2010 10:00 pm
ewt sttedeki arkadaş bi foto çekd koy
eloif
Konu: Geri: Resmi Site ..... Çarş. Haz. 30, 2010 12:38 am
Bence o sponsorlar sadece bir tesadüf, adamlar bu konuda ser verip sır vermiyecek ama sponsorlar bölümüne adını yazacak, zannetmiyorum...Yanlış anlama bende gördüm cidden de adı yazıyor ama bence o sponsorlar bölümü fazla güncellenmeyen bir bölüm ve onu düzeltmeyi unutmuşlar, zaten ikinci sezonda da topmen'den giyiniyordu Dağhan, herhalde geçen sezondan kalma...Yani umarım yeni düzeltmişlerdir ama zannetmiyorum...
melisae
Konu: Geri: Resmi Site ..... Çarş. Haz. 30, 2010 9:08 am