arkadaşlar bu resimi anlamadım aslıyla güven tatil falan mı yapıyorlar hangi bölümün resmi acaba tahmini olan varmı bundan bi kaç tane daha var o resme tıkladıktan sonra ileri gidin
yqmur
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 12:03 pm
belki aslı mezun olduktan sonra yatla tatile çıkacak olabilirler
mhe_25
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 12:27 pm
olabilir
dağhOKan
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 2:44 pm
BEN SİZE YATLA İLGİLİ BİLGİLERİ VERDİM AMA BURDA KENDİNİ ÇOK BİLMİŞLER BANA DEDİKİ ONLARIN YAT ALICAK PARASI YOK İŞTE BU KADAR ÖN YARGILI BİR MİLLET BAZILARI BURDA
zzzeynep
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 3:55 pm
dağhOKan demiş ki:
BEN SİZE YATLA İLGİLİ BİLGİLERİ VERDİM AMA BURDA KENDİNİ ÇOK BİLMİŞLER BANA DEDİKİ ONLARIN YAT ALICAK PARASI YOK İŞTE BU KADAR ÖN YARGILI BİR MİLLET BAZILARI BURDA
belki yatla geziye çıkarlar o ayrı.resimdende belli zaten çıkacakları.ama saçma olan nasıl çıkacaklar.yata verecek parayı nerden bulduracaklar çok merak ediyorum.dağhOKan arkadaşım sen ozaman yazdığındada söylemiştim yine söylüyorum.güven dizide dolandırıcılığı bıraktı.çalışmıyorda ama para hala bitmiyor.ne bitmez paraysa artık.e o bitmeyen para olabiliyorda yat kiralayacak para neden olmasın?olabilir ama nerden bulduracaklar parayı onu merakla bekliyorum açıkçası.
ahmet4088
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 4:30 pm
bence bu sahneye 4 5 bölüm daha var gibi.. set sahnesine de benzemiyo aslı uyanıyo güven qeliyo bekleyip görecez
breakdown.
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 4:33 pm
ahmet4088 demiş ki:
bence bu sahneye 4 5 bölüm daha var gibi.. set sahnesine de benzemiyo aslı uyanıyo güven qeliyo bekleyip görecez
Çekimde oldukları çok belli. Adam ordan m,krofonu uzatıyor.
ahmet4088
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 4:39 pm
hayırlısı ya mine hastaneden çıkacak falan bunlar tatile qidecek 4 5 bölüm sürer bu olay.. Eee efe 125 de falan qelecek diyorlar nasıl olacak işde aklım almıyo arapsaçına döndü her kafadan bi ses çıkıyo daghan da çıkıp dönüyorum demiyo
breakdown.
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Perş. Tem. 08, 2010 4:56 pm
ahmet4088 demiş ki:
hayırlısı ya mine hastaneden çıkacak falan bunlar tatile qidecek 4 5 bölüm sürer bu olay.. Eee efe 125 de falan qelecek diyorlar nasıl olacak işde aklım almıyo arapsaçına döndü her kafadan bi ses çıkıyo daghan da çıkıp dönüyorum demiyo
Dizifilm'de Eylül'de dönecek yazıyor ama bilmiyorum.
anmeselesi
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Paz Tem. 11, 2010 12:08 pm
wallah benim ilk teorimledi umarimm....
KYForumdaykene demisstim
aslinin babasi bir is cevirir, asli ve güven bunu fark eder pesinden gider kamil bey kacak götürür baska bir adayaa asli we güvende bir sekil giderlerr ordadaaa herkezden uzak biriyle karsilassirrlarr...
güzel fikirr aslinaa... böyle asli ortada kamilde yanlarda karsisinda efe güvende hemen aslinin arksinda xD
eloif
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Paz Tem. 11, 2010 9:51 pm
Bence o önemli bir sahne filan değil, bence bu Güven'in filan hayali olabilir...
sedat_gencfb
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Ptsi Tem. 12, 2010 3:41 am
Bence bunlar yatla tatile çıkar efeyle ilgili birşeye rastlarlar ?? olabilirmi
agit has
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben Bu Resmi Ptsi Tem. 12, 2010 10:47 am
hersey minenin ayunu oldugu ortaya cikacak , asli cok uzulecek ve bu yuzden guven onu tatile cikaracak ( kis bi tatil) geri dondugunde efe gelmis olacak