| İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 7:35 am | |
| İlk Önce Eklemek İstediğimiz İmza - Resim e Link Almak İçin Tinypic Burdan Upload Edip ,Link Almamız Gerek ... Siteyi Açıyoruz .Anasayfada Resimde Gösterildiği Gibi " " Tıklıyoruz . Sonra Pc Den İstediğimiz İmza - Resim i Seçip Aç a Tıklıyoruz . Sonra " Upload Now " Yazısına Tıklıyoruz . Sonra Karşımıza Bu " " Pencere Çıkıcak , Şekilde Görüldüğü Gibi Doğru Kodları Yazıp " Upload Now " a Tıklıyoruz . Daha Sonra Karşımıza Şöyle Bi Sayfa Açılcak " " Kırmızı İçinde Belirttiğim Link i Kopyalıyoruz .Daha Sonra Dağhan Fan Anasayfasındaki " " Tıklıyoruz . İmzayı Eklemeden Önce " " Tıklıyoruz. Seçeneklerde Şöyle Bi Şık Var " " Onu Evet Şıkkını İşaretliyoruz ve Gönder e Tıklıyoruz .Daha Sonra Profil Deki İmza Bölümünü Açıyoruz . " " Daha Sonra En Başta Kopyaladığımız Link i " " Yapıştırıyoruz ve Gönder e Tıklıyoruz . Umarım Anlamışsınızdır Baya Bi Uğraştım . Büyük Boyutlu Resimleri Bazen Göstermiyo . |
|
| |
Te Quiero
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 8:39 am | |
| Uğraştım Baya Bi . Artık Yarında Video Ekleme Falan Anlatırım . |
|
| |
Te Quiero
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 9:12 am | |
| - Je T'aime demiş ki:
- Uğraştım Baya Bi .
Artık Yarında Video Ekleme Falan Anlatırım . Ugras ugras | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:35 am | |
| Herşey Sizin İçin .... Ama Kimsenin Umrunda Deil... |
|
| |
efekaygisiz
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:39 am | |
| - Alıntı :
- Herşey Sizin İçin ....
Ama Kimsenin Umrunda Deil... Olurmu oyle sey senın sayende imza ekledım sen olmasan ne olurdu bılemıyorum saol mertt | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:45 am | |
| - efekaygisiz demiş ki:
-
- Alıntı :
- Herşey Sizin İçin ....
Ama Kimsenin Umrunda Deil... Olurmu oyle sey senın sayende imza ekledım sen olmasan ne olurdu bılemıyorum saol mertt Ciddimisin .... |
|
| |
efekaygisiz
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:48 am | |
| - Alıntı :
- efekaygisiz demiş ki:
Alıntı: Herşey Sizin İçin .... Ama Kimsenin Umrunda Deil...
Olurmu oyle sey senın sayende imza ekledım sen olmasan ne olurdu bılemıyorum saol mertt
Ciddimisin .... herhalde yani...Niye inanmıyomusun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:49 am | |
| İnanmıyorum Demedimde , İyi Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana |
|
| |
efekaygisiz
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:52 am | |
| cokyardımcı oldun vallaha coook saol | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 10:53 am | |
| |
|
| |
JoJo
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
mhe_25
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 4:27 pm | |
| saol bilgiler için yapamayan yapar artık.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Perş. Tem. 01, 2010 4:31 pm | |
| |
|
| |
Nehir94
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Paz Tem. 04, 2010 8:06 am | |
| |
|
| |
dr.trox
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Ptsi Tem. 05, 2010 8:29 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) Çarş. Tem. 07, 2010 4:18 pm | |
| |
|
| |
| İmza Ekleme ..... ( Herkes Okusun ) | |
|