Konu: Geri: Herkes BUraya! Paz Ağus. 08, 2010 11:03 pm
olsun yaa yaptıkları yanlarına kalmasın
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Herkes BUraya! Paz Ağus. 08, 2010 11:29 pm
sarah demiş ki:
olsun yaa yaptıkları yanlarına kalmasın
sence nabalım onların seviyesinemi düşelim onlar kendi aleminde takılsınlar
barishtelli
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 2:03 am
çoluk cocuk onlar ya kudurdular daghan geldi die biri gecen bana diyo efe nerden cıktı efeden once guven vardı dıyo coluk cocuk ıste dızıyı 20 30 bolumdur ızlıoyolar max sonra konusuyolar sız kapılmayın bunlara bırak aglasın zırlasınlar SONUC OLARAK DAGHAN GELDİ VE ONLAR yigicegini yedi
Ayrıca bence artık sarp daghan gerilimi yapmaya gerek yok ıkısıde ıyı oyuncu tabi daghan bi ayrı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 5:30 am
cevaplara öldüm ama
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 7:06 am
Aynen coluk cocuk ya Yok Burasi Sap Fan Ayik ol felan
efeci çocuk
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 7:49 am
onlar anti dağhan sayfası açıcağına biraz akıl varsa anti tims açsınlar sarp gitmesin diye timse yüklensinler
erdemast
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:25 am
13 14 yaşında bebeklerle muhattap olmak haddimiz değildir
MuKu
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:42 am
uğraşmaya değmez yaa başka işleri güçleri yok. daghana küfredince sarpın kalıcagını felan zannediolar heralde
yqmur
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:43 am
ya bn ablamıyorum ki tmm nefret edebilirler aa ndn dağhan ve sarp kavgası vr adamlar kavga etmiyor biz ediyoruz şaka gibi ya
anchovy
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:45 am
ya ne kadar meraklı milletmişiz böyle dolandırıcılara sahtekarlara vay arkadaş kimleri seviyorlar işe bak yaa
efemmutfak2
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:53 am
ya kapattıralım su sayfayı kaç gundur uğrasıyorum ama kapanmıyorrrrr!!!!
poet92
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:56 am
bırak kardeş onların bu son enefesleri güven gitti efe geldi sonuçta onlar ne yaparlarsa yapsınlar bu böyle.
crazystyle
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:01 pm
efeci çocuk demiş ki:
onlar anti dağhan sayfası açıcağına biraz akıl varsa anti tims açsınlar sarp gitmesin diye timse yüklensinler
abi sen her fan grubunu bizim gibi kaliteli sanıyon galiba bizden başka kimsenin harcı değil o iş onlar çoluk çocuk takılır anca öyle bugun sarp fanı olurlar yarın bilmem ne
esqimmm
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:54 pm
arkadaşlar muhattap olmayın sadece şikayet edin zaten facebook profil resmini görünce grubu kapatıcakdır çok kişi şikayet edince grup kapanır hepiniz şikayet edin onların seviyesine düşmeyelim ben şikayet ettim çokdan boşuna laf dalaşı yapmaya gerek yok !
poet92
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 9:56 pm
ben de ettim şikayet kapanır yakında
efeeeee
Konu: Geri: Herkes BUraya! Ptsi Ağus. 09, 2010 10:52 pm
sanki cin kovalıyolar alalhım yarabbim yaaa
sulim
Konu: Geri: Herkes BUraya! Salı Ağus. 10, 2010 3:18 am
bencede cok güldüm hatta birakin sübyanlari egleniyorlar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herkes BUraya! Salı Ağus. 10, 2010 6:34 am
crazystyle demiş ki:
efeci çocuk demiş ki:
abi sen her fan grubunu bizim gibi kaliteli sanıyon galiba bizden başka kimsenin harcı değil o iş onlar çoluk çocuk takılır anca öyle bugun sarp fanı olurlar yarın bilmem ne
3-5 çapulcu
esqimmm
Konu: Geri: Herkes BUraya! Salı Ağus. 10, 2010 10:20 am
MerT' demiş ki:
crazystyle demiş ki:
efeci çocuk demiş ki: