1-Kaavak yellerinin wikipedi den bölüm isimlerinde 120 de Eski Dostlar Yazması 2-Daghan ' ın wikipedide 4.sezon da yer alacagı açıklandı yazısı 3-Bazı arkadaşların Frangmanda Efenin OLdugunu görmesini sölemesi fakat diziye heyecan katılması anlamında senaristlerin fragmanı montajladıgı ve efeyi göstermemeleri 4-Tüm sezon boyunca neredeyse her bölüm daghan 'ın resimlerinin kullanılması 5-Daghanın Hala Medya ya bir açıklama Yapmayışı 5-Dizideki ilerleyiş Metin 'in polisliğe dönmesi gönül ün araması ve son bölmde tüm dizi karakterlerinin hepsinin agzında efe nin adının geçmesi
1 ve 2 değiştirilebilir fakat 1 'in değiştirildiğene pek inanmıom önceden belirlemişler bence çünkü kimse akıl edipte bölüm isimlerine bakıcakta efe ile ilgili bişey bulucak die ama ilgimi çektiği için baktım ve buldum
3 te ise arkadşlar ve facebook ta bi kaç kişi görmüş aslı efe diyormus ve orda efeyi gösteriyormus fragmanda tabi frangman geç cıktı ustelık yanı değiştirildiği belli
4 zatn bu kadar reyting yapılamazda bir oyuncu üzeinden mutlaka anlaşılarak bi ayrılma yapılmıs diziden
5-e artık efe dönmesse bu dizinin cılkının çıktıgının bir anlamıdır..
rizeli_kızz53
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:34 am
Çok haklısın bencede diziden çıkmış bir oyuncunun adı bu kadar kullanılmaz ben dağhanın yerinde olsaydım eğer dönmeyecek olsam dizide bu kadar adımın kullanılmasından ve üzerimden reyting kazanılmasından büyük rahtsızlık duyardım düğhan hala bir açıklama yapmamışsa ve bütün bunlara izin veriliyorsa bende dağhanın döneceğini düşünüyorum
efe sever
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:41 am
bölüm ismi değiştirilir ben 3 kere orjinal adamın orjinal dönüşü yazdım bölüm ismine sonra sildiler bölüm ismi rahatlıkla değiştirilebilir diğer konulara gelince efeyi tabiki anacaklar çocukluk arkadaşları aslının sevdiği adam ilk başlarda reyting diyordumda sonradan 2 bölümde bir gösterilmesi hala efe bizimle onu unutmadık mesajı vermeye çalışıyorlar bence
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:43 am
ayrıca eski dostlar olamaz. eski dostlar 16. bölümün adı. 2 bölüme aynı ismi verecek kadar salak değil ya bunlar. he bide bende baktm vikiye. 120. bölüm adı falan yazmıyo. 4. sezon diyo altındada diziye yeni oyuncu katıldıgı yok. falan diyo. belliki dağhanda yazan 4. sezonda var yazısı yalan.
xxx
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:46 am
OrGinaL AdaM demiş ki:
ayrıca eski dostlar olamaz. eski dostlar 16. bölümün adı. 2 bölüme aynı ismi verecek kadar salak değil ya bunlar.
bencede farklıdır isim. eski dostlar kullanılmıştı
efe sever
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:48 am
4. sezonla ilgili oyuncu kadrosu değişecekmi değişmeyecekmi belli olmadı gibi birşey yazıyor belli olsun kesinlikle yazarlar oraya bizde anlarız
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:53 am
Dizinin 4.sezonun Haziran'ın son haftası veya Temmuz ayında başlıyacağı anons edilmiştir.Fakat henüz dizide kadro değişikliklerinin olup olmadığı veya bunların nasıl değişiklikler olacağı belirtilmemiştir.
yazıyo...
efe sever
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 7:56 am
aynı şey bende aynısını anlatmaya çalıştım cümle harf yanlış olabilir ama aynı şeyi söylemeye çalıştım
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 8:00 am
efe sever demiş ki:
aynı şey bende aynısını anlatmaya çalıştım cümle harf yanlış olabilir ama aynı şeyi söylemeye çalıştım
tamam yaw kızma ben tamamını koyim dedim ondan
mhe_25
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 8:14 am
xxx demiş ki:
OrGinaL AdaM demiş ki:
ayrıca eski dostlar olamaz. eski dostlar 16. bölümün adı. 2 bölüme aynı ismi verecek kadar salak değil ya bunlar.
bencede farklıdır isim. eski dostlar kullanılmıştı
aynen yalan olduğu buradan belli!!
eda__efeci
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 10:07 am
bence bu bölüm ismini atan arkadas hiç güzel bi isim bulamamıs... ben olsam bi isim atıcak olsam.. NERELERDEYDİN!!!! olurdu o bölümün adı ::
Daqhan~~
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 10:53 am
Çok haklsın
karşılıksız aşk
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 11:42 am
arkadaşım bölüm adı yeniden aramızda yazıyo şimdi gir bak nası oluyo şimdi
efe sever
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 11:45 am
vikipediye herkes istediğini yazar bunu anlayın artık bende zamanında çok değiştirdim bölüm ismini sonra tekrar eski haline getirdim normal birşey öyle yazması değiştirebilirler
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 11:56 am
aman efe dönsünde bölüm ismini istedikleri gibi yapsınlar
efky
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 11:58 am
youtube girebilen varmı
efe sever
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:00 pm
ne varki youtube da
efky
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:00 pm
efe ile sahneleri izlicektim
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:02 pm
ftunnel den girebilirsin
efe sever
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:04 pm
saolsunlar kavak yelleri sayesinde diziden çıkan adamı 5-10 sn olsada izliyorum gerek kalmıyor youtube
efky
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:05 pm
dns ayarlarında sıkıntı yok denedim olede girmiyor
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:06 pm
valaa bende ilk 2 sezon var intden indrdm.
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:07 pm
efky demiş ki:
dns ayarlarında sıkıntı yok denedim olede girmiyor
dns yi 4-2-2-3 4-2-2-1 yap
efky
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:08 pm
benim sınırlı kota
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Buraya Dikkat Çarş. Haz. 02, 2010 12:10 pm
efky demiş ki:
benim sınırlı kota