Misafir Misafir
| Konu: Demek Buraya Kadarmış ! Paz Ocak 25, 2009 6:45 pm | |
| DEMEK BURAYA KADARMIŞ
Demek bir noktaya kadarmış verilen sözler Edilen yeminler Tutan eller bırakırmış birgün Bakan gözler yüz cevirirmiş bir gün Tanıyanlar yabancı olurmuş Tuttuğun dallar eğilir, yaprakları birer birer düşer Yaşlandığın duvarlar yıkılırmış bir gün Demek buraya kadarmış
İnsanlıkta bir noktaya kadarmış İnsanlık vefasızlığa insafsızlığa mahkum Haykıran kalpler dilsiz kalırmış bir gün Kalpleri dinleyen akıl sağır kalırmış bir gün İçimizdeki cocuğu öldürürken, hayat önümüzden akıp gidermiş bir gün Demek bir yere kadarmış
Hayatta örnek olmak böyleyse Bırakın öğüt vermeyi sizi örnek olarak istemem Yaşamak böyle oluyorsa Bırakın bu yaşamı istemem Aşk dediğiniz hep acı veriyorsa İstemem! Aşka tövbekar olurum Demek böyleymiş
Zamanı geriye çevirebilen biri karşıma cıkıp, hayatımda neyi değiştermek istediğimi sorsaydı… Doduğum günü silip hiç hayata adım atmazdım… Hayat dediğiniz bu ise Bırakın ben buna HAYAT demem! Demek yaşam dediğiniz buymuş
Hayat mücadelesi söz konusu olur Ben mücadele eden tanımıyorum Kalkan eller göremiyorum BEN elimi kaldırıyorum bu yaşama karşı BEN elimi kaldırıyorum bu hayata karşı Ama bir elin nesi varki? Iki elin sesi var derler ya… Demek bulamamışım
Bir el tutki oda seni tutsun derler Sen sevki oda seni sevsin, Sen değer verki oda sana değer versin derler Denedim... Tutmadım değil tuttum, sevmedim değil sevdim, Ama olmadı.... Ne beni tutan oldu, ne ölürcesine seven, nede değer veren Demek sonu hep böylemiş
BEN sana deger verirken seni kaybettim SENi dahada cok sevdikce kendimi kaybettim SANA ihtiyacım varken ellerimi tutmadın Demek sende herkes gibi değişmişsin Değişmeyen birtek BEN Sana olan SEVGIM ve sana hala akan GÖZYAŞLARIM Demek sende sadece bir anlıkmişsın Verdiğim emeklere karşılık nokta gibi döküldü yüreğim, virgül gibi eyildi başım….
Demek buraya kadarmış!!!
UNUTMADIM UNUTMAYACAĞIM
alıntı
|
|