Valla bilmiyorum ama ben Efenin dönecğei bölümün fragmanının çok duygusal yapılacagını düşünüyorum içime öyle doğdu
zzzeynep
Konu: Geri: Dağhan Diziye Nasıl Döner ..... ??? Salı Tem. 06, 2010 6:46 am
Evolution demiş ki:
serqan demiş ki:
bu kavak yelleri ile arka sıradakiler filminin senaryoları birbirinin kopyası gibi orda da oktay denize düşüp hafızasını yitirdi öldü sandılar ama geri geldi burda da efe de denize düştü hafızası kaybolmuş şekilde geri döner bence sonra yavaş yavaş efe her şeyi hatırlar böylece hafızası yerine gelir tekrar devam ederler
sonra güven hepsini bir otobüsle denizemi atacak aslıyı yanına alıp
::
olurmu olur.dizilerde artık olmaz diye bişey kalmadı zaten.ama bi yönden benzeyebilir.yan.i efe dönerse aslı onu seçerse güvende delirip onları ayırmak için bişeyler apabilir.mesela aslıyı kaçırabilir.çok güzel olur ya.aslıyı kaçırır.efe peşlerine düşer.güven aslıyı efeyi öldürmekle tehdit eder efe sonunda aslısını kurtarır falan.
aydil
Konu: Geri: Dağhan Diziye Nasıl Döner ..... ??? Salı Tem. 06, 2010 8:23 am
belki de o uzun saçlı adam efeyi kurtarmıştır efede o adamdan aslıyı takip etmesini istemiştir
zzzeynep
Konu: Geri: Dağhan Diziye Nasıl Döner ..... ??? Salı Tem. 06, 2010 9:17 am
aydil demiş ki:
belki de o uzun saçlı adam efeyi kurtarmıştır efede o adamdan aslıyı takip etmesini istemiştir
bunu ilk başta bende düşünmüştüm ama burak mine ve uzun saçlı adamın birlikte resmi vardı.yani burağın adamıymış o.