Engin abi taner hoca 124 bölum geliyor jale gidiyor dedi ve daghan'da dönecek dedi 8 temmuz'da çekimler basliyor sette gidicem resimi çekip sana vericem dedi xD pankart'da merak etme dedi
bir gazeteye baktım net ten daha önce duydugum haberin yanında efe dönüyor haberi vardı o haber doğru ise efe haberi de doğrudur herhalde hem birçok gazete birbirinden alıntı yapmış bu gerçek yinede bilemiyorum burak ın dediği gibi ok yaydan çıktı efe gelmesinde görsün tims ve kanal d gününü
bir gazeteye baktım net ten daha önce duydugum haberin yanında efe dönüyor haberi vardı o haber doğru ise efe haberi de doğrudur herhalde hem birçok gazete birbirinden alıntı yapmış bu gerçek yinede bilemiyorum burak ın dediği gibi ok yaydan çıktı efe gelmesinde görsün tims ve kanal d gününü
Sadece Tims ve Kanal D ' mi zannediyosun gazetelerde görür günün :: ::
Engin abi taner hoca 124 bölum geliyor jale gidiyor dedi ve daghan'da dönecek dedi 8 temmuz'da çekimler basliyor sette gidicem resimi çekip sana vericem dedi xD pankart'da merak etme dedi
Engin abi çok iyi biri ben de konuştum Engin abi ile evet. Ayrıca büyük gün 8 temmuz değil en az 3 hafta oynuyor arkadaşlar yani 120 yarın verilirken 123.bölüm çekilmiş oluyor ama Dağhanın Dönüşü Resmiyet kazandığına göre o bölümler falan geçersiz kalır herhalde[quote]
taner bir bölümlük küçük sırları yönetecekmiş öyle diyorlar
Valla bence yöneticekse sürekli yönetir bence çünkü Sinem Kobal ile Kerem Çakıroğlu kavga etmiş, bu yüzden Tims Kavak Yellerinde yaşadıklarını Küçük Sırlarda da yaşamak istememiş olup, Kerem Çakıroğlu ile Taner Elhan'ı değiş tokuş etmiş olabilirler...